Н У Х Т

До обговорення суспільних проблем долучаються наші студенти

20 квітня 2018

До обговорення суспільних проблем долучаються наші студенти

Студентка ІІІ курсу спеціальності «Виробництво хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Ярослава Рябокінь і науковий керівник, викладач  суспільних дисциплін Ольга Стеблина стали учасниками Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Гуманітарний дискурс суспільних проблем: минуле, сучасне, майбутнє» в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

Ярослава виступила з доповіддю «Хвороби інформаційної доби ХХІ століття».

Учасниками заходу стали студенти вищих навчальних закладів різних країн: Польщі, Словаччини, Грузії та ін., а також вищих навчальних закладів з усіх регіонів нашої держави.

Студенти та курсанти презентували результати своєї кропіткої роботи. Організатори даного проекту висловили подяку активним та освіченим представникам молоді, які зібралися у залі та долучилися до дискусії і активно брали участь у обговоренні.

Всеукраїнська науково–практична конференція з міжнародною участю пройшла на досить високому рівні, і була доступною для широкого кола зацікавлених осіб. Відео про її роботу можна було переглядати в реальному часі на офіційному сайті Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, адже велася пряма онлайн-трансляція.

Логічним завершенням роботи конференції стало підведення підсумків, нагородження учасників і надання відповідних пропозицій, опублікованих у збірці матеріалів конференції.

Цей науковий захід продемонстрував багато цікавих науково-практичних досліджень і оприлюднив чимало корисної інформації.

Опублікований: 20-04-2018
Читайте також:
Кращий студент-спортсмен м. Києва навчається на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

За підтримки Міністерства освіти і науки України відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий студент Києва», етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Серед найталановитішої і найамбітнішої молоді змогла виділитися студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету Анастасія Петренко. Вона с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращий студент-спортсмен м. Києва навчається на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 07 березня 2018

Завітайте до нас – скористайтесь можливістю обрати професію до душі!

Саме з таким гаслом викладачі кафедри біотехнології і мікробіології між травневими святами вирушали до середніх навчальних закладів м. Києва та області. Адже допомогти майбутнім вступникам обрати вірний професійний шлях дійсно одна з найважливіших місій педагогів. Отож скориставшись нагодою запрошували на черговий весняний День відкритих дверей НУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завітайте до нас – скористайтесь можливістю обрати професію до душі! 10 травня 2019

Продовжують розвивати свої soft skills викладачі кафедри фінансів

Для того, щоб підготувати висококваліфікованих фахівців, відкритих до активного сприйняття всього нового, спроможних до безперервного особистісного й професійного самовдосконалення, викладач повинен сам постійно навчатися. Тільки у такому випадку він зможе надавати не тільки якісні професійні знання, а й сприяти всебічному розвитку особистості кожн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують розвивати свої soft skills викладачі кафедри фінансів 05 грудня 2022

Кращі вітчизняні підприємства гостинності прийняли на практику студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Виробнича практика другокурсників-бакалаврів денної форми здобуття вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» проходить у кращих готельних підприємствах нашої країни, які продовжують гостинно зустрічати відвідувачів навіть в умовах воєнного стану. Серед баз практик – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі вітчизняні підприємства гостинності прийняли на практику студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 15 березня 2024