Н У Х Т

Маркетинг в сфері послуг для органів місцевого самоврядування: гостьова лекція на кафедрі маркетингу

21 листопада 2022

Маркетинг в сфері послуг для органів місцевого самоврядування: гостьова лекція на кафедрі маркетингу

Колектив кафедри маркетингу продовжує залучати професіоналів-практиків до аудиторних занять. Цього разу лекція стосувалася сервісного маркетингу в досить незвичній і водночас актуальній сфері – в сфері органів місцевого самоврядування.

Спікер – випускник НУХТ, а нині фахівець з енергоефективності, екології та місцевого врядування асоціації «Енергоефективні міста України» і директор Української неприбуткової енергетичної агенції Сергій Кошарук. У 2015-2019 роках він працював заступником голови Волинської ОДА і був відповідальним за реформу децентралізації на Волині, а у 2006-2010, коли обіймав посаду Ковельського міського голови, запровадив госпрозрахункові підходи до управління культурною сферою громади.

Здобувачі спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і 061 «Журналістика (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») відкрили для себе новий погляд на маркетинг з позицій маркетингу органів місцевого самоврядування: які послуги можуть пропонуватись, хто є споживачами таких послуг, які сторони задіяні до процесу такого маркетингу, і хто може виступати ініціатором маркетингових рішень. Спікером були розглянуті три реальні проєкти, по кожному з яких висвітлювались актуальні аспекти маркетингу, його рівні, ініціатори, споживачі й покупці та особи впливу. А ще до перегляду пропонувався рекламний ролик – вдалий приклад того, як маркетолог, рекламіст і копірайтер можуть у зрозумілій формі донести до цільової аудиторії складні на перший погляд поняття.

Майбутні подвижники українського маркетингу відкрили для себе багато цікавого і зрозуміли, що їх спеціальність потрібна в усіх сферах діяльності.

Опублікований: 21-11-2022
Читайте також:
Про ігристі вина від одного з кращих сомельє України дізналися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 грудня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в онлайн-режимі відвідали вебінар «Ігристі вина: з чим поєднувати та як подавати» від головного сомельє «METRO Cash&Carry Ukraine», найкращого сомельє України 2014 року та члена Асоціації сомельє України Олексія Гіжко. Сомельє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ігристі вина від одного з кращих сомельє України дізналися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 грудня 2021

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий online-лекторій «Практичні аспекти розробки, впровадження та аудиту системи управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства». Гостьова лекторка – Наталія Ве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2020

Високі позиції НУХТ у вітчизняних рейтингах

Портал Освіта.ua оприлюднив свій щорічний Консолідований рейтинг українських закладів вищої освіти. У 2022 році до рейтингу увійшли 250 закладів вищої освіти. Також Консолідований рейтинг містить 10 тематичних підрейтингів: «Найкращі класичні університети України», «Найкращі технічні виші», «Найкращі аграрні виші»,«Найкращі педагогічні виші»,  «На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високі позиції НУХТ у вітчизняних рейтингах 03 серпня 2022

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019!

Наші студенти-переможці конкурсу «Харчові технології-2019» вирушили до Кельну (Німеччина) на Міжнародну виставку кондитерських виробів ISM 2019, де перебуватимуть чотири дні. Програмою поїздки передбачене знайомство з містом, візит до всесвітньо відомого Музею шоколаду і, звичайно ж, відвідування форуму ISM 2019. Першого ж дня студенти відвідали К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019! 29 січня 2019