Н У Х Т

Маркетинг в сфері послуг для органів місцевого самоврядування: гостьова лекція на кафедрі маркетингу

21 листопада 2022

Маркетинг в сфері послуг для органів місцевого самоврядування: гостьова лекція на кафедрі маркетингу

Колектив кафедри маркетингу продовжує залучати професіоналів-практиків до аудиторних занять. Цього разу лекція стосувалася сервісного маркетингу в досить незвичній і водночас актуальній сфері – в сфері органів місцевого самоврядування.

Спікер – випускник НУХТ, а нині фахівець з енергоефективності, екології та місцевого врядування асоціації «Енергоефективні міста України» і директор Української неприбуткової енергетичної агенції Сергій Кошарук. У 2015-2019 роках він працював заступником голови Волинської ОДА і був відповідальним за реформу децентралізації на Волині, а у 2006-2010, коли обіймав посаду Ковельського міського голови, запровадив госпрозрахункові підходи до управління культурною сферою громади.

Здобувачі спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і 061 «Журналістика (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») відкрили для себе новий погляд на маркетинг з позицій маркетингу органів місцевого самоврядування: які послуги можуть пропонуватись, хто є споживачами таких послуг, які сторони задіяні до процесу такого маркетингу, і хто може виступати ініціатором маркетингових рішень. Спікером були розглянуті три реальні проєкти, по кожному з яких висвітлювались актуальні аспекти маркетингу, його рівні, ініціатори, споживачі й покупці та особи впливу. А ще до перегляду пропонувався рекламний ролик – вдалий приклад того, як маркетолог, рекламіст і копірайтер можуть у зрозумілій формі донести до цільової аудиторії складні на перший погляд поняття.

Майбутні подвижники українського маркетингу відкрили для себе багато цікавого і зрозуміли, що їх спеціальність потрібна в усіх сферах діяльності.

Опублікований: 21-11-2022
Читайте також:
До вирішення хімічних проблем сьогодення долучаються викладачі й студенти кафедри харчової хімії

27-29 березня на базі хімічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця) відбулася І Міжнародна (ХІ українська) наукова конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Хімічні проблеми сьогодення», на якій зібрались хіміки з усієї України та з-за кордону. У рамках конференції працювали секції: біохімії, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вирішення хімічних проблем сьогодення долучаються викладачі й студенти кафедри харчової хімії 31 березня 2018

Не збавляє обертів профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології

Вибір професії – одне з головних життєвих питань, яке вирішує людина в юному віці. Тож із метою профорієнтаціного ознайомлення доцент кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Карлаш разом із магістранткою 2-го року навчання Оленою Коваленко завітали до середньої школи №126 Дніпровського району м. Києва. У навчальному закладі їх привітно зустріли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не збавляє обертів профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології 26 листопада 2018

Срібним призером ХХ Міжнародного кубку зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Артем Волковинський брав участь у відкритому ХХ Міжнародному кубку «Водолій» зі стрибків у воду, який відбувся у м. Миколаєві. Артем змагався у виді програми трамплін висотою 3 м. За свій стрибок спортсмен отримав 308.05 балів, що до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібним призером ХХ Міжнародного кубку зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2018

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

12 березня 2024 р. у актовій залі університету зібралася сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, щоб привітати своїх випускників – бакалаврів і магістрів. На жаль, не всі випускники спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм» змогли бути присутні цього дн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 15 березня 2024