Н У Х Т

Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів опанували хіміки-технологи ІІІ курсу

24 травня 2019

Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів опанували хіміки-технологи ІІІ курсу

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розпочався захист курсових робіт із дисципліни «Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів» студентами хіміками-технологами ІІІ курсу.

Цього року 40 студентів у науково-дослідних лабораторіях кафедри провели власні дослідження, направлені на визначення якості продуктів харчування та косметики (алкогольні та безалкогольні напої, фруктові соки, сири, молочна продукція, мед, чаї, мінеральні води, шампуні, тощо), виявлення фальсифікату саме хімічними методами аналізу.

Комісія у складі професора, д.х.н. Сергія Брички, доцента, к.х.н. Світлани Ковальової, асистента Вікторії Бондаревої, завідувача лабораторії Ірини Кірєєвої оцінює роботи за критеріями: обсяг проведеної експериментальної роботи та розрахунків, оформлення пояснювальної записки і презентації, глибина знань студента з обраної теми за відповідями на запитання.

Опублікований: 24-05-2019
Читайте також:
Черговий науковий семінар на кафедрі інформаційних систем

На кафедрі інформаційних систем відбувся черговий науковий семінар, у рамках якого аспірантка кафедри Наталія Бреус представила колегам результати свого дисертаційного дослідження. На засіданні також були присутні троє членів спеціалізованої вченої ради К 26.058.05 із захисту дисертаційних робіт, професори Олександр Кургаєв, Валерій Литвинов і Вале...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий науковий семінар на кафедрі інформаційних систем 17 липня 2019

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику дистанційно

23 червня відбулися онлайн-захисти звітів з виробничої практики здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». У зв’язку із національним карантином і запровадженими обмежувальними заходами виробнича практика проходил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику дистанційно 24 червня 2020

Чергове планове оnline-засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів продовжує плідно працювати в умовах карантинних обмежень. 27 травня 2020 року відбулося планове засідання кафедри. На порядок денний був винесений ряд актуальних питань, зокрема: звіт про виконання індивідуального плану та НДР за 2019-2020 навчальний рік; стан виконання плану методичної роботи; проведен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове планове оnline-засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 28 травня 2020

Цикл лекцій для біотехнологів «З досвідом у майбутнє» від АТ Галичфарм – ТМ «Артеріум»

Поглиблення hard skills є надзвичайно важливим для здобувачів під час спілкування з фахівцями галузі. І кафедрою біотехнології і мікробіології вже тривалий час використовується така форма співпраці із стейкхолдерами. Ось і зараз здобувачі-біотехнологи мали змогу прослухати цикл лекцій «З досвідом у майбутнє» від АТ «Галичфарм», з яким укладено дого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цикл лекцій для біотехнологів «З досвідом у майбутнє» від АТ Галичфарм – ТМ «Артеріум» 24 листопада 2023