Н У Х Т

XІХ міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах»

20 квітня 2023

XІХ міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах»

18 квітня 2023 р. в університеті відбулася XIХ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах», організована науковцями кафедри економіки праці та менеджменту.

Під час роботи конференції викладачі, аспіранти та здобувачі освіти обговорили нагальні питання, проблеми та виклики, що стоять перед керівниками та фахівцями підприємств у складних сучасних умовах.

Робота конференції передбачала два напрями: «Відновлення та розвиток активності підприємств харчової промисловості» і «Сучасні тренди в менеджменті персоналу компаній у непередбачених умовах».

Стан і перспективи розвитку хлібопекарської галузі в умовах сьогодення висвітлив у своїй доповіді президент Всеукраїнської асоціації пекарів, заступник генерального директора холдингу «Хлібні інвестиції» Олександр Тараненко. Виступ фахівця викликав неабиякий інтерес у присутніх, що вилився у жваві обговорення виступу та низку запитань до доповідача.

Не менш цікавою та актуальною була і доповідь доктора економічних наук, професора кафедри економіки праці та менеджменту Віктора Ємцева, присвячена впливу війни на стан сировинної бази харчової промисловості.

Кандидатка економічних наук, доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник представила доповідь англійською мовою «Applying data mining techniques in people analytics for balancing employees' interests», у якій виклала результати тривалих досліджень, проведених групою науковців.

Доповіді інших учасників конференції були присвячені, зокрема, питанням корпоративної соціальної відповідальності для підприємств харчової промисловості, оцінюванню ринкового ризику, особливостям розрахунку та виплати заробітної плати працівників на криптовалютний гаманець та ін.

Обговорення заслуханих доповідей відбулося у надзвичайно позитивній, доброзичливій, дружній, але разом із тим результативній робочій атмосфері.

За результатами роботи конференції на сайті НУХТ буде оприлюднений збірник тез доповідей.

Наприкінці організаційний комітет конференції подякував учасникам заходу, які ознайомили аудиторію з останніми тенденціями управління та розвитку підприємств харчової промисловості та інших секторів економіки в складних умовах сьогодення України.

Професорсько-викладацький склад кафедри економіки праці та менеджменту висловлює щиру подяку всім, хто брав активну участь у роботі конференції, та бажає їм успіхів у подальшій науковій діяльності!

Опублікований: 20-04-2023
Читайте також:
Практичний досвід у реаліях сьогодення для здобувачів освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу»

Засвоєння теоретичного матеріалу із спогляданням практичного досвіду у реаліях сьогодення з метою вивчення правових дисциплін є вже звичним для здобувачів кафедри економіки і права. Здобувачки другого курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Катерина Давиденко, Ангеліна Мохненко, Софія Ква...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід у реаліях сьогодення для здобувачів освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» 22 квітня 2024

Жіноча команда НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу!

9-12 вересня студентські команди закладів вищої освіти нашої країни змагалися за Кубок України з пляжного футболу. Проведення Кубку було відновлене у минулому році після багаторічної перерви, і першим його володарем стала чоловіча команда НУХТ! Цього року вперше у розіграші Кубку брали участь жіночі студентські команди. І першим в історії України ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жіноча команда НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу! 14 вересня 2020

Гарант освітньої програми «Холодильні техніка та технології» поспілкувався з київськими гімназистами

29 квітня 2024 року гарант бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», заступник завідувача кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, доцент Олексій Пилипенко відвідав гімназію №59 ім. О.М. Бойченка....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарант освітньої програми «Холодильні техніка та технології» поспілкувався з київськими гімназистами 29 квітня 2024

Ми переможемо, Батьку!

Кафедра гуманітарних дисциплін відзначила 209-ї річницю з Дня народження Тараса Шевченка – Батька Української Нації. Постать Тараса Шевченка особливо актуальна сьогодні, коли Україна знову бореться з російським імперіалізмом за свою Незалежність. Слова Кобзаря також воюють та надихають українців і в тилу, і на передовій. Так, під час тематичних бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ми переможемо, Батьку! 10 березня 2023