Н У Х Т

Керівник Народної студії естрадного співу університету отримав чергову відзнаку

16 серпня 2024

Керівник Народної студії естрадного співу університету отримав чергову відзнаку

Керівник Народної студії естрадного співу нашого університету, музикант, співак, звукорежисер Андрій Бут відповідно до рішення про нагородження № 897 від 11 серпня 2024 року нагороджений міжнародною премією «Культурна дипломатія».

Міжнародну премію «Культурна дипломатія» вручають за зміцнення міжнародного авторитету України, розвиток культури й мистецтва, інформаційну, дипломатичну, благодійну, гуманітарну та громадську діяльність. Мета культурної дипломатії – побудова довірчих відносин і підтримка довгострокової взаємодії, вплив на рівень і характер контактів із зарубіжними країнами.

Нагорода ініційована спільною експертною радою громадської організації «Грандів, рейтингів та номінацій» та благодійного фонду «Комітет з громадських нагород України». У різний час цією премією нагороджували відомих художників, скульпторів, музикантів, поетів, письменників.

Вітаємо Андрія Денисовича! Бажаємо наснаги та ще довгих творчих і плідних років на ниві культурного виховання молоді!

Опублікований: 16-08-2024
Читайте також:
Майстер-клас «Косметичні маски» у виконанні випускниці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Третій рік поспіль на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувається навчання за сертифікатною програмою «Косметологія». Традиційно вона приваблює студенток різних курсів і факультетів. Цього року у програмі беруть участь 16 слухачок. За традицією кафедра запрошує поділитися своїм досвідом випускників кафедри, які працюют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас «Косметичні маски» у виконанні випускниці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 27 листопада 2018

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-8 у рамках ознайомчої практики відвідав міні-пивоварню «Школа пивоварів ABC» у м. Бровари. Головний технолог пивоварні, аспірант кафедри Олександр Руденко детально розповів про всі технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари 27 вересня 2019

Плідна зустріч зі стейкхолдером магістерської освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

У межах співпраці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зі стейкхолдерами відбулася робоча зустріч завідувачки кафедри Олександри Нєміріч, гаранта освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Наталії Ющенко та членкині робочої групи Ірини Силки зі стейкхолдером Романом Михайличем. Роман Ми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч зі стейкхолдером магістерської освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 03 квітня 2025

Нові профорієнтаційні рішення кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми «Технології харчування», професор Олег Кузьмін і асистентка Марія Омельченко відвідали Ліцей №15 міста Києва. Спочатку вони зустрілися з директором ліцею Валерієм Литвином, погодили план проведення профорієнтаційних заходів на 2024-2025 навчальний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові профорієнтаційні рішення кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 жовтня 2024