Н У Х Т

«Madame Web» на черговому засіданні Movie Club

08 квітня 2024

«Madame Web» на черговому засіданні Movie Club

Movie Club кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжує свою активну діяльність. 5 квітня 2024 року здобувачі групи ТІ-1-1 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом зі старшою викладачкою Людмилою Юрчук подивилися сучасний американський фільм «Madame Web» – Мадам Павутина (2024 р.).

Цей фільм належить до жанру екшн, фентезі. Відриваючись від традиційного жанру, «Мадам Веб» представляє окрему історію походження однієї з найзагадковіших героїнь Marvel. У цьому напруженому трилері Дакота Джонсон грає Кассандру Вебб, парамедикиню з Мангеттена, яка набуває здатності передбачити майбутнє і відкриває в собі екстрасенсорні здібності. «Мадам Павутина» поставила режисерка  Ес Джей Кларксон за сприяння кінокомпанії Columbia Pictures.

Кафедра іноземних мов професійного спрямування через призму проведення Movie Club запроваджує нові форми і методи викладання іноземних мов, заохочує здобувачів до пізнання і вивчення англійської мови, її розмовних форм, нестандартних виразів, ідіом тощо. Так, у фільмі можна було почути сленг, який використовується у бейсболі – «dead fish» – a hit that at first travels fast but then hits the ground.

Першокурсники із задоволенням і зацікавленням поставилися до перегляду і обговорення фільму «Madame Web». Найбільш активними були Шишир Рана, Андрій Цепак, Діана Різник, Аріна Скрипник.

Такі кафедральні заходи сприяють розвитку іншомовної комунікативної діяльності під час вивчення іноземної мови здобувачами нашого університету. 

Опублікований: 08-04-2024
Читайте також:
Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії». Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 квітня 2019

Освітній ступінь бакалавра з готельно-ресторанної здобуто, курс – на магістратуру

Кафедра готельно-ресторанної справи радо вітає дипломованих бакалаврів і сподівається побачити їх серед здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Наразі триває реєстрація електронних кабінетів, а зовсім нещодавно у формі атестаційного екзамену відбулася державна атестація здобувачів освітнього ступеню бакалавра за спеціальністю 241 «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь бакалавра з готельно-ресторанної здобуто, курс – на магістратуру 14 липня 2023

Відкрита нова лабораторія для занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія»

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відкрита нова лабораторія для проведення лекційних і практичних занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія». Лабораторія оснащена новою комп’ютерною технікою з усім необхідним програмним забезпеченням д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита нова лабораторія для занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія» 25 квітня 2019

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ

В університеті завершився щорічний конкурс на Кращу академічну групу НУХТ. Традиційно конкурс проводиться у два етапи: перший полягає у визначенні кращої групи на рівні факультету чи інституту, другий – на рівні університету. Відповідно до Положення про проведення конкурсу оцінювання діяльності груп здійснюється за такими критеріями: середній навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ 29 травня 2018