Н У Х Т

«Madame Web» на черговому засіданні Movie Club

08 квітня 2024

«Madame Web» на черговому засіданні Movie Club

Movie Club кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжує свою активну діяльність. 5 квітня 2024 року здобувачі групи ТІ-1-1 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом зі старшою викладачкою Людмилою Юрчук подивилися сучасний американський фільм «Madame Web» – Мадам Павутина (2024 р.).

Цей фільм належить до жанру екшн, фентезі. Відриваючись від традиційного жанру, «Мадам Веб» представляє окрему історію походження однієї з найзагадковіших героїнь Marvel. У цьому напруженому трилері Дакота Джонсон грає Кассандру Вебб, парамедикиню з Мангеттена, яка набуває здатності передбачити майбутнє і відкриває в собі екстрасенсорні здібності. «Мадам Павутина» поставила режисерка  Ес Джей Кларксон за сприяння кінокомпанії Columbia Pictures.

Кафедра іноземних мов професійного спрямування через призму проведення Movie Club запроваджує нові форми і методи викладання іноземних мов, заохочує здобувачів до пізнання і вивчення англійської мови, її розмовних форм, нестандартних виразів, ідіом тощо. Так, у фільмі можна було почути сленг, який використовується у бейсболі – «dead fish» – a hit that at first travels fast but then hits the ground.

Першокурсники із задоволенням і зацікавленням поставилися до перегляду і обговорення фільму «Madame Web». Найбільш активними були Шишир Рана, Андрій Цепак, Діана Різник, Аріна Скрипник.

Такі кафедральні заходи сприяють розвитку іншомовної комунікативної діяльності під час вивчення іноземної мови здобувачами нашого університету. 

Опублікований: 08-04-2024
Читайте також:
Злиття технології та медицини: викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів підкорили нові горизонти

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів взяли участь у дводенному навчанні, присвяченому медичним питанням, що перевернуло звичний спосіб мислення та надало новий рівень розуміння медичних питань. Тематика навчання на цьому інтенсиві була безперечно важливою та актуальною. Його учасники навчались різним аспектам медичної допомоги, вивчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Злиття технології та медицини: викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів підкорили нові горизонти 23 жовтня 2023

Із системою вищої освіти Фінляндії за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології та біоінженерія» познайомилися наші викладачі

В Україні наразі триває активна фаза реформування освітнього процесу з урахуванням кращих світових практик. Керівництво нашого університету не стоїть осторонь цих позитивних процесів і створює всі умови для запровадження та розвитку новацій. За сприяння ректорату протягом 2019 року співробітники університету мали змогу познайомитися з науковою та о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із системою вищої освіти Фінляндії за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології та біоінженерія» познайомилися наші викладачі 30 січня 2020

Відкрита лекція доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Відбулася відкрита лекція з дисципліни «М’ясні технології. Модуль 1. Технології первинної переробки сільськогосподарських тварин і птиці» доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського для здобувачів  третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 16 жовтня 2024

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ

8 вересня у дистанційному форматі відбулося засідання секції Наукової ради Міністерства освіти і науки України за фаховим напрямом «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології». Оскільки науковці НУХТ – визнані авторитети, а секція є профільною для спеціальностей нашого вишу, її очолює проректор з наукової роботи НУХТ, профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ 09 вересня 2020