Н У Х Т

Студенти-менеджери персоналу – переможці кейс-чемпіонату міжнародного кадрового агентства

27 листопада 2019

Студенти-менеджери персоналу – переможці кейс-чемпіонату міжнародного кадрового агентства

Студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» Анна Горлінська, Антон Бех і Анна Федотенко (відповідно 3, 2 і 1 курсів) Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ пройшли до фіналу найвибуховішої HR-події осені – кейс-чемпіонату ANCOR START – і в груповому змаганні посіли друге місце.

ANCOR – міжнародний кадровий холдинг, заснований у 1990 році, надає послуги з рекрутменту, HR-консалтингу і аутсорсингу персоналу на території 6 країн Європи і Азії.

На першому етапі чемпіонату у зареєстрованих учасників був тиждень на розроблення інноваційних рішень бізнес-кейсу з удосконалення процесів підбору персоналу. Команда наших юних HR-ів запропонувала декілька варіантів оптимізації рекрутингових операцій, що надаються посередниками з працевлаштування: від підвищення конверсії та лідогенерації вакансій до збільшення трафіку релевантних кандидатів в online і віртуального оцінювання їх професійних компетенцій.

На фінальну гру кейс-чемпіонату ANCOR START, яка проходила в центральному офісі компанії, потрапили автори кращих проєктів. 8 команд і одиничних гравців, що представляли різні київські виші, в тому числі менеджери персоналу НУХТ, працювали над створенням «кадрової агенції майбутнього», модифікаціями кадрових послуг до 2030 року і презентували командні розробки конкурсній комісії.

Вітаємо наших студентів-HR-ів із успішним результатом, що вкотре підтвердив високий рівень їх професійної підготовки і конкурентну спроможність, а всі пропозиції учасників довели, що інтелект, креатив і digital – рушійна сила HR-індустрії.     

Опублікований: 27-11-2019
Читайте також:
Вагомий внесок науковців НУХТ в атестацію кадрів

Науковці університету – доктори технічних наук, професори Галина Поліщук (кафедра технологій молока і молочних продуктів), Володимир Зав’ялов (кафедра процесів і апаратів харчових виробництв) та Олег Кузьмін (кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції) продовжують активно працювати в Експертній раді Міністерства освіти і науки України. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомий внесок науковців НУХТ в атестацію кадрів 28 листопада 2024

Лаг-фаза магістерських робіт: у пошуках «субстрату» для майбутнього проєкту

Магістрантам-біотехнологам  першого року навчання написання магістерської кваліфікаційної роботи у багатьох аспектах нагадує ріст мікроорганізмів у періодичній культурі. Як і мікроорганізми, що адаптуються до нових умов і синтезують нові ферменти для асиміляції субстрату, магістранти звикають до нових умов і вимог до написання магістерської роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лаг-фаза магістерських робіт: у пошуках «субстрату» для майбутнього проєкту 02 жовтня 2020

Вступників-2019 привітав Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся День відкритих дверей, у якому взяли участь учні шкіл та їх батьки Івано-Франківська, Надвірнянського району, м. Яремча, Городенківського, Тлумацького Долинського та інших районів, а також сусідніх областей. У ресторані-майстерні коледжу відбулася виставка-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступників-2019 привітав Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ 10 квітня 2019

Чи варто оцінювати ризики вирішували здобувачі-біотехнологи

Для ефективного прийняття управлінського рішення необхідно проаналізувати ризик, який його супроводжує. Але це не так легко, як може здатися на перший погляд. Тому здобувачі-біотехноги 4 року навчання залюбки скористалися можливістю стати учасниками майстер-класу «Аналіз ризиків у прийнятті рішень». Досвідом із аудиторією ділилася спікерка LLC TRIG...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи варто оцінювати ризики вирішували здобувачі-біотехнологи 04 грудня 2020