Н У Х Т

Студенти-менеджери персоналу -- переможці кейс-чемпіонату міжнародного кадрового агентства

27 november 2019

Студенти-менеджери персоналу -- переможці кейс-чемпіонату міжнародного кадрового агентства

Студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» Анна Горлінська, Антон Бех і Анна Федотенко (відповідно 3, 2 і 1 курсів) Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ пройшли до фіналу найвибуховішої HR-події осені – кейс-чемпіонату ANCOR START – і в груповому змаганні посіли друге місце.

ANCOR – міжнародний кадровий холдинг, заснований у 1990 році, надає послуги з рекрутменту, HR-консалтингу і аутсорсингу персоналу на території 6 країн Європи і Азії.

На першому етапі чемпіонату у зареєстрованих учасників був тиждень на розроблення інноваційних рішень бізнес-кейсу з удосконалення процесів підбору персоналу. Команда наших юних HR-ів запропонувала декілька варіантів оптимізації рекрутингових операцій, що надаються посередниками з працевлаштування: від підвищення конверсії та лідогенерації вакансій до збільшення трафіку релевантних кандидатів в online і віртуального оцінювання їх професійних компетенцій.

На фінальну гру кейс-чемпіонату ANCOR START, яка проходила в центральному офісі компанії, потрапили автори кращих проєктів. 8 команд і одиничних гравців, що представляли різні київські виші, в тому числі менеджери персоналу НУХТ, працювали над створенням «кадрової агенції майбутнього», модифікаціями кадрових послуг до 2030 року і презентували командні розробки конкурсній комісії.

Вітаємо наших студентів-HR-ів із успішним результатом, що вкотре підтвердив високий рівень їх професійної підготовки і конкурентну спроможність, а всі пропозиції учасників довели, що інтелект, креатив і digital – рушійна сила HR-індустрії.     

Published on: 27-11-2019
Read also:
Новий науковий рік на кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочався з успішного захисту дисертації

Сьогодні у разовій спеціалізованій раді відбувся блискучий захист дисертації «Розроблення технології ферментованих молочно-рослинних продуктів» аспіранткою кафедри технології молока і молочних продуктів Валерією Скуйбідою на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Н...

READ YOURSELF

Новий науковий рік на кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочався з успішного захисту дисертації 27 august 2025

Наші здобувачки – учасниці конкурсу молодих виноробів Європи у Парижі

З 24 лютого по 3 березня 2024 року у Версальському виставковому центрі працює 60-й Сільськогосподарський салон. Цього року його тема – «Ґрунт і земля: життя в наших руках». Тут відвідувачів різного віку запрошують зустрітися з фермерами та професіоналами галузі, ознайомитися з різноманітними видами діяльності та послугами, що пропонуються в аграрно...

READ YOURSELF

Наші здобувачки – учасниці конкурсу молодих виноробів Європи у Парижі 28 february 2024

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ і ректорату університету. Він проводився серед студентів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим термін...

READ YOURSELF

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився 16 april 2019

Беремо не кількістю, а якістю…

Цими простими словами можна сформулювати результат засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт за освітнім ступенем «бакалавр» на кафедрі технології оздоровчих продуктів. Отож, 8 випускників – і 8 відмінних оцінок. Вісьмох фахівців принципово нового покоління технологів із оздоровчого харчування знову підготувала кафедра, яка ...

READ YOURSELF

Беремо не кількістю, а якістю… 19 june 2025