Н У Х Т

Студенти-менеджери персоналу -- переможці кейс-чемпіонату міжнародного кадрового агентства

27 november 2019

Студенти-менеджери персоналу -- переможці кейс-чемпіонату міжнародного кадрового агентства

Студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» Анна Горлінська, Антон Бех і Анна Федотенко (відповідно 3, 2 і 1 курсів) Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ пройшли до фіналу найвибуховішої HR-події осені – кейс-чемпіонату ANCOR START – і в груповому змаганні посіли друге місце.

ANCOR – міжнародний кадровий холдинг, заснований у 1990 році, надає послуги з рекрутменту, HR-консалтингу і аутсорсингу персоналу на території 6 країн Європи і Азії.

На першому етапі чемпіонату у зареєстрованих учасників був тиждень на розроблення інноваційних рішень бізнес-кейсу з удосконалення процесів підбору персоналу. Команда наших юних HR-ів запропонувала декілька варіантів оптимізації рекрутингових операцій, що надаються посередниками з працевлаштування: від підвищення конверсії та лідогенерації вакансій до збільшення трафіку релевантних кандидатів в online і віртуального оцінювання їх професійних компетенцій.

На фінальну гру кейс-чемпіонату ANCOR START, яка проходила в центральному офісі компанії, потрапили автори кращих проєктів. 8 команд і одиничних гравців, що представляли різні київські виші, в тому числі менеджери персоналу НУХТ, працювали над створенням «кадрової агенції майбутнього», модифікаціями кадрових послуг до 2030 року і презентували командні розробки конкурсній комісії.

Вітаємо наших студентів-HR-ів із успішним результатом, що вкотре підтвердив високий рівень їх професійної підготовки і конкурентну спроможність, а всі пропозиції учасників довели, що інтелект, креатив і digital – рушійна сила HR-індустрії.     

Published on: 27-11-2019
Read also:
Третьокурсники-фінансисти вивчали роботу бюджетного симулятора ОТГ

Центр соціально-економічних досліджень CASE Україна за підтримки USAID/DOBRE та Бюро з питань демократії, прав людини та праці Державного департаменту США (DRL) провели презентацію інструментів контролю бюджетних витрат на місцевому рівні: бюджетного симулятора ОТГ та інтерактивних бюджетів школи, медзакладу. У заході взяли участь студенти третьог...

READ YOURSELF

Третьокурсники-фінансисти вивчали роботу бюджетного симулятора ОТГ 05 june 2019

Обрати вірний шлях випускникам бакалаврату допомагають стейкхолдери

Наші здобувачі-четвертокурсники зараз постають перед непростим вибором: що робити далі, після закінчення навчання у бакалавраті, – йти працювати чи продовжувати студентське життя. Цей вибір не такий вже і простий, особливо зважаючи на дуже складні реалії нашого воєнного сьогодення. Зазвичай на прийняття рішення у цьому питанні суттєво впливають сте...

READ YOURSELF

Обрати вірний шлях випускникам бакалаврату допомагають стейкхолдери 05 may 2022

Здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшла тренінг-курс Erasmus+ у Туреччині

14-22 червня 2023 року здобувачка третього курсу спеціальності «Теплоенергетика» Софія Бойко пройшла тренінг-курс Erasmus+ в Анкарі. Проєкт «Climate Change Awareness» передбачає проведення різноманітних активностей, спрямованих на підвищення обізнаності та залучення молоді до боротьби зі зміною клімату. Він надає можливість молодим людям зробити с...

READ YOURSELF

Здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшла тренінг-курс Erasmus+ у Туреччині 26 june 2023