Н У Х Т

«Солодкий» майстер-клас: другокурсники дізналися, як створюється справжнє італійське джелато

31 march 2025

«Солодкий» майстер-клас: другокурсники дізналися, як створюється справжнє італійське джелато

Тетяна Савенко – засновниця сімейної майстерні крафтового італійського джелато та сорбетів Family Gelato, розташованої в місті Обухів. Її подорож у світ джелато розпочалася у 2018 році в італійському місті Генуя, де вона вивчала секрети приготування цього десерту в школі крафтового морозива. Офіційне відкриття Family Gelato відбулося в 2022 році, і з того часу Тетяна та її команда продовжують радувати клієнтів якісним джелато, виготовленим за італійськими рецептами з використанням натуральних інгредієнтів.

27 березня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся майстер-клас Тетяни для здобувачів другого курсу у межах дисципліни «Авторське морозиво і заморожені десерти. Промислові та крафтові технології». Залучення до освітнього процесу практиків із реального бізнесу дозволяє здобувачам освіти отримати цінні знання про сучасні тенденції в харчовій промисловості, дізнатися про особливості створення та розвитку власного підприємства, а також перейняти досвід унікальних технологій виробництва крафтових продуктів. Такі заходи сприяють формуванню у майбутніх технологів практичних навичок, необхідних для успішної кар'єри в індустрії харчових технологій.

Завдяки таким ініціативам студенти мають можливість не лише ознайомитися з теоретичними аспектами, але й отримати практичний досвід від професіоналів галузі, що є важливим кроком на шляху до їхнього професійного зростання.

Наші здобувачі освіти і викладачі щиро вдячні Тетяні Савенко за неймовірно цікавий і натхненний майстер-клас. Її досвід, професіоналізм і відданість своїй справі стали для них справжнім джерелом мотивації. Вони змогли дізнатися більше про мистецтво створення крафтового джелато, особливості його виробництва та секрети успішного підприємництва. Історія фахівчині надихає на сміливі кроки у світі гастрономії та власної справи! Вдячні за знання та теплу атмосферу! Сподіваємося на нові зустрічі та подальшу співпрацю!

Published on: 31-03-2025
Read also:
Новітні розробки у технологіях аюрведичних харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого за участю трьох випускових кафедр – технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології молока і молочних продуктів, технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся міжкафедральний захист кваліфікаційних робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних...

READ YOURSELF

Новітні розробки у технологіях аюрведичних харчових продуктів 19 february 2021

Поповнення книжкової полички магістрантів

У видавництві «Олді+» вийшов друком навчальний посібник «Практикум з методології наукових досліджень» авторства професора кафедри технологій і обладнання переробних виробництв факультету митної справи, матеріалів та технологій Луцького національного технічного університету Ігоря Дударєва та професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної про...

READ YOURSELF

Поповнення книжкової полички магістрантів 30 june 2023

Масниця приходить, тепло із собою приводить!

Днями велика аудиторія – понад 100 чоловік – зібралася в Zoom-конференції на відкриту лекцію професорки кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталії Науменко «Масниця приходить – тепло із собою приводить». Ще в середині останнього зимового місяця, коли зима все-таки вступила у свої права після несподівано теплого січня, – на сторінках со...

READ YOURSELF

Масниця приходить, тепло із собою приводить! 24 february 2025