Н У Х Т

Харчову культуру українського Причорномор’я презентувала на конференції у Польщі доцент кафедри гуманітарних дисциплін

21 травня 2019

Харчову культуру українського Причорномор’я презентувала на конференції у Польщі доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін Ольга Коцюбанська брала участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Pontica et Caucasica II. Міждисциплінарні дослідження старожитностей Чорного моря», що відбулася 14-17 травня на базі історичного факультету Варшавського університету.

Доповідь нашого викладача була присвячена харчовій культурі українського Причорномор’я в контексті міждисциплінарних досліджень. Щедра та багатобарвна історія цього регіону – скіфо-сарматська доба, античність, Візантія, Золота Орда, понад 300 років турецького панування, болгарські, грецькі, німецькі й голландські переселенці, історія українського козацтва – завжди привертала увагу науковців.

Опублікований: 21-05-2019
Читайте також:
Перше студентське свято для нового поповнення студентської родини Навчально-наукового інституту економіки і управління

Традиційно, перш ніж сповна зануритися у студентське життя й розпочати «гризти граніт науки», першокурсники проходять урочисту церемонію посвяти до лав студентства. У навчально-наукових інститутах та на факультетах нашого університету це свято завжди відбувається по-сімейному тепло й щиро. Не виключення й Навчально-науковий інститут економіки і упр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше студентське свято для нового поповнення студентської родини Навчально-наукового інституту економіки і управління 30 серпня 2018

Семінар докторанта відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин».  Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила доцент кафедри Марина Білько, яка розповіла, що останнім часом рожеві вина набувають все більшої популярності в нашій країні, про корисні властиво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар докторанта відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 квітня 2018

Про відкриття справи та типові помилки здобувачам-підприємцям від гостьового лектора

Сьогодні кафедра маркетингу мала приємність приймати у якості гостьового спікера – підприємця, інвестора та СЕО @voicemarketing.com.ua Антона Войтенка, який поділився зі студентами-підприємцями цінним практичним досвідом у сфері бізнесу та digital-маркетингу. У межах лекції спікер розповів про власний досвід відкриття справи та типові помилки моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про відкриття справи та типові помилки здобувачам-підприємцям від гостьового лектора 05 травня 2025

Пізнавальна кураторська година

Студентське життя – це не лише лекційні, практичні та лабораторні зняття. Найкращий час і місце для екскурсій – осінь, сприятлива погода та наша столиця, багата на історію, що датується віками. Тож, здобувачі освіти групи БТ-1-2 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із кураторкою, доцент кою кафедри фізики та професійної безпеки О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна кураторська година 04 жовтня 2024