Н У Х Т

Вступ до аспірантури: алгоритм дій вступників

25 серпня 2025

Вступ до аспірантури: алгоритм дій вступників

Незабаром розпочнеться вступна кампанія до аспірантури. Цьогоріч вступ до аспірантури уперше відбуватиметься онлайн із поданням заяв через електронні кабінети.

Алгоритм дій вступників:

- зареєструйте (у кого ще не зареєстрований) е-кабінет на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/

- з 3 вересня до 17:00 8 вересня зареєструйте заяви на вступні випробування зі спеціальності (для пільгових категорій – також на співбесіду з іноземної мови замість ЄВІ)

- перевіряйте місце, дату та час їх проведення

- складіть вступні випробування (пройдіть співбесіду)

- з 13 вересня до 17:00 19 вересня подайте заяви на вступ в електронному кабінеті (максимально можна подати 15 заяв, з них на бюджет – 5)

- стежте за оновленням статусів заяв у е-кабінеті

- коли отримаєте рекомендацію до зарахування (не пізніше 20 вересня) – з 22 вересня до 17:00 26 вересня підтвердьте вибір місця навчання, виконайте вимоги до зарахування та укладіть договір на навчання

- з 1 жовтня приступіть до навчання в аспірантурі НУХТ

З конкурсними пропозиціями нашого університету для вступу на доктора філософії можна ознайомитися за посиланням

Докладна інструкція з реєстрації е-кабінетів і подання заяв тут.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 25-08-2025
Читайте також:
Технологію кондитерських виробів студенти опановували у «Майстерні карамелі»

Студенти групи ТХ-3-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставником, доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко, відвідали «Майстерню карамелі» – унікальну мережу кондитерських в Україні. Майстри-карамельє Сергій та Юрій у присутності студентів виготовили карамель із рисунком «Вишень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологію кондитерських виробів студенти опановували у «Майстерні карамелі» 22 листопада 2019

Веб-ресурс НУХТ займає провідні позиції у міжнародних рейтингах!

Згідно з рейтингом «4 InternationalColleges&Universities» наш навчальний заклад у 2021 році посідає 37 місце серед українських і 4490 місце серед світових університетів. Однойменна австралійська компанія 4ICU публікує свій рейтинг з 2005 року, оцінюючи понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу та 186 вишів України за популярністю їхніх веб-ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Веб-ресурс НУХТ займає провідні позиції у міжнародних рейтингах! 19 серпня 2021

Синергія практик та ідей

Учасники міжгалузевого хабу «Крафт. Індустрія. Освіта: синергія практик та ідей» продовжили живий діалог між наукою та бізнесом у ході низки візитів на підприємства. Спочатку наші науковці здійснили змістовну екскурсію на підприємство «Молокія». Метою цієї поїздки стало розширення досвіду та розвиток нових партнерських зв’язків між університетом і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія практик та ідей 24 вересня 2025

Організація практичної підготовки здобувачів на кафедрі технології цукру і підготовки води

Однією з найстарших в нашому університеті є кафедра технології цукру і підготовки води. Маючи давні славні традиції підготовки високоякісних фахівців галузі для України й інших країн світу, її науково-викладацький склад дуже відповідально ставиться до організації навчального процесу, однією із вагомих і важливих складових якого є практична підготов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організація практичної підготовки здобувачів на кафедрі технології цукру і підготовки води 19 листопада 2020