Н У Х Т

Вступ до аспірантури: алгоритм дій вступників

25 серпня 2025

Вступ до аспірантури: алгоритм дій вступників

Незабаром розпочнеться вступна кампанія до аспірантури. Цьогоріч вступ до аспірантури уперше відбуватиметься онлайн із поданням заяв через електронні кабінети.

Алгоритм дій вступників:

- зареєструйте (у кого ще не зареєстрований) е-кабінет на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/

- з 3 вересня до 17:00 8 вересня зареєструйте заяви на вступні випробування зі спеціальності (для пільгових категорій – також на співбесіду з іноземної мови замість ЄВІ)

- перевіряйте місце, дату та час їх проведення

- складіть вступні випробування (пройдіть співбесіду)

- з 13 вересня до 17:00 19 вересня подайте заяви на вступ в електронному кабінеті (максимально можна подати 15 заяв, з них на бюджет – 5)

- стежте за оновленням статусів заяв у е-кабінеті

- коли отримаєте рекомендацію до зарахування (не пізніше 20 вересня) – з 22 вересня до 17:00 26 вересня підтвердьте вибір місця навчання, виконайте вимоги до зарахування та укладіть договір на навчання

- з 1 жовтня приступіть до навчання в аспірантурі НУХТ

З конкурсними пропозиціями нашого університету для вступу на доктора філософії можна ознайомитися за посиланням

Докладна інструкція з реєстрації е-кабінетів і подання заяв тут.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 25-08-2025
Читайте також:
Академічна доброчесність – актуальне питання сьогодення

Відбувся вебінар «Академічна доброчесність – запорука успішного розвитку науки і держави», спікерами якого виступили голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Сергій Квіт, віце-президент з наукової роботи та інформатизації Національного університету «Києво-Могилянська академія» Тетяна Ярошенко, заступник директора науково-т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – актуальне питання сьогодення 14 липня 2020

Підсумковий етап освіти

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напрямів успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які традиційно відбувалися за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумковий етап освіти 01 лютого 2024

З традиціями десертного столу у творах мистецтва познайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках навчальної дисципліни «Ресторанна справа» разом із лектором Вітою Цирульніковою і викладачами Оленою Блощинською та Інгою Дочинець відвідали Музей Ханенків, зокрема виставку «На десерт», присвячену вишуканим традиціям споживання солодощів і десертних напоїв у 18-19 ст. Студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З традиціями десертного столу у творах мистецтва познайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 05 квітня 2019

Ланцюг створення вартості на платформах креативних індустрій відслідковували здобувачі-міжнародники з лекторкою з Вільнюського університету

У рамках дисципліни «Інвестування» нашим здобувачам-міжнародникам цікаву лекцію у онлайн-форматі прочитала докторантка Вільнюського університету Угне Павловайте (наукова керівниця – докторка, професорка Віргінія Юренієне). Тема «Value innovation in the platform of creative industries» пов’язана з інноваціями, ланцюгом створення вартості на платфор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ланцюг створення вартості на платформах креативних індустрій відслідковували здобувачі-міжнародники з лекторкою з Вільнюського університету 08 грудня 2021