Н У Х Т

Актуальні для ЄС напрями досліджень та сучасні наукові тренди з’ясовували викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

27 жовтня 2021

Актуальні для ЄС напрями досліджень та сучасні наукові тренди з’ясовували викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доценти Людмила Дейниченко, Ірина Корецька, Віра Зуйко, Ігор Устименко, Наталія Стукальська, старший викладач Володимир Захаров відвідали онлайн-захід Еразмус+ CBHE Virtual Fair, організований Національним офісом Еразмус+ в Україні за підтримки Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури (ЕАСЕА).

Захід був організований з метою представлення близько 100 проєктів із розвитку потенціалу у сфері вищої освіти з усіх регіонів та демонстрації найактуальніших досягнутих результатів для різної цільової аудиторії з країн-членів і партнерів Програми. Захід проводився англійською мовою.

Наші викладачі долучилися до секції Agriculture&Food ІІ, присвяченої проєктам, пов'язаним із галузями сільського господарства і виробництва харчової продукції. Під час участі у заході викладачі кафедри ознайомились із успішними практиками проєктних команд університетів різних країн світу, отримали уявлення про актуальні для ЄС напрями досліджень та сучасні наукові тренди, а також отримали можливість популяризувати НУХТ на міжнародній арені. 

Опублікований: 27-10-2021
Читайте також:
ПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії!

Сьогодні відбувся успішний захист дисертації «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням активних стабілізаторів м’ясних систем» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» випускником аспірантури кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії! 29 серпня 2025

Аспіранти прокачують викладацькі скіли

21 березня на кафедрі технології консервування в рамках проходження педагогічної практики аспіранти Володимир Черненький, Артем Марченко та Олексій Клещук провели лабораторне заняття на тему «Особливості технології виготовлення фруктових соусів та приправ» з дисципліни «Харчові технології. Технології зберігання, консервування та переробки плодів і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти прокачують викладацькі скіли 24 березня 2025

З перспективною професією аналітика даних познайомилися ліцеїсти Львівщини

Сьогодні відбулася гостьова лекція «Професія – аналітик даних» старшого викладача кафедри інформаційних систем, штучного інтелекту та кібербезпеки Михайла Грами, яку він прочитав у Лопатинському ліцеї Лопатинської громади Радехівського району Львівської області Викладач розповів майбутнім вступникам про задачі, переваги та особливості роботи на по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З перспективною професією аналітика даних познайомилися ліцеїсти Львівщини 29 жовтня 2024

Обмін досвідом з колегами

У рамках договору про співпрацю відбулася зустріч наших науковиць – завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарантки магістерської освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві», професорки Олександри Нєміріч, доцентки цієї ж кафедри Ірини Корецької та професорки кафедри експертизи харчових продуктів, академ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін досвідом з колегами 22 квітня 2024