Н У Х Т

Блогінг і SMM: контент-райтинг відомих брендів від маркетологів НУХТ

30 жовтня 2023

Блогінг і SMM: контент-райтинг відомих брендів від маркетологів НУХТ

Як створити крутий блог і чому SMM робить бізнес успішним? Як клієнтський контент наближає бренд до споживача та чому зростає роль мобільних додатків? Про це, і не тільки, говорили студенти кафедри маркетингу на жовтневому засіданні гуртка «Інтелектуал».

Цього разу ініціаторкою теми засідання стала викладачка кафедри маркетингу Світлана Ткачук, яка й зацікавила здобувачів питанням контент-райтингу.

Неймовірні приклади копірайтингу й візуалізації від бренду McDonald's продемонстрували студентам і викладачам Ольга Голова та Олександр Розумей. SMM у  Facebook та Instagram, просування у Twitter та відеоконтент у YouTube – це лише частина маркетингової кампанії корпорації. Присутність у соцмережах не просто сприяє популяризації відомого бренду, але й створює невимушений ареал спілкування із клієнтами, коментарі яких, до-речі, впливають на удосконалення маркетингової асортиментної політики і введення в меню нових страв. Крім того, Ольга і Олександр здійснили огляд рекламних гасел бренду McDonald's: від найбільш популярного «I'm lovin' it» до менш відомих варіацій слогану.

Цікавим виявилось і дослідження Уляни Сидоренко щодо практики застосування блогінгу для наповнення сайтів. Блогінг як самостійний інструмент просування чи блогінг як додатковий контент? Як монетизувати свій блог та яких блогерів відомі бренди запрошують бути амбасадорами? А ще Уляна зробила огляд ресурсів, які допоможуть швидко створити свій блог навіть новачку.

Обмін досвідом і гарна візуалізація внесли ще більше позитиву в сонячний осінній день, який став частинкою історії з життя дружного колективу студентів і викладачів кафедри маркетингу.

Опублікований: 30-10-2023
Читайте також:
Аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистила дисертаційну роботу

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмили Черниш. Дисертаційна робота «Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання» виконана під керівництвом доцента к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистила дисертаційну роботу 15 лютого 2018

Великодня ініціатива студентської ради університету

Студентська рада університету разом із головою благодійного сектору студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Іриною Сич уже вдруге відвідала Обласний клінічний госпіталь ветеранів війни та лікарню в місті Черкаси. Першого разу наша студентська рада відкрила великий збір на гуманітарну допо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великодня ініціатива студентської ради університету 09 травня 2024

Науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширюють горизонти міжнародної співпраці

19 червня кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства прийняла естафету гостинності у кафедри процесів і апаратів харчових виробництв і також приймала доктора Wang Deliang, докторів Luan Chunguang, Hao Feike і Han Xinglin з Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості і ферментів (м. Пекін). Завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширюють горизонти міжнародної співпраці 20 червня 2018

НУХТівська конференція – надійна сходинка до професійного успіху

Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» є тією подією, яка викликає жвавий інтерес у студентської спільноти і щороку знаходить нових прихильників. Це – майданчик для обговорення наукових теорій і власних гіпотез, це – подія, яка збирає найа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівська конференція – надійна сходинка до професійного успіху 04 квітня 2023