Н У Х Т

Всесвітній день туризму збирає разом

28 вересня 2022

Всесвітній день туризму збирає разом

Кафедра туристичного та готельного бізнесу 27 вересня 2022 року з нагоди святкування Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні провела телеміст між здобувачами-туристами та випускниками спеціальності.

Вкотре Всесвітній день туризму збирає нас разом! Цього року для переосмислення туризму (Rethinking Tourism) як потужного драйвера сталого розвитку на світовому рівні, а також драйвера соціально-економічного та культурного розвитку на рівні громад. «Потенціал туризму величезний, і ми несемо спільну відповідальність за те, щоб він повністю реалізувався», – наголосив генеральний секретар Всесвітньої туристичної організації ООН Зураб Пололікашвілі.

Під час телемосту зустрілися здобувачі та випускники, які зараз перебувають в Естонії, Франції, Німеччині, Польщі, Туреччині, Португалії. Учасники розповіли про особливості розвитку туристичного сектору в цих країнах світу, порівняли їх з організацією туристичних подорожей в Україні. Зазначали, що Україна, маючи великий туристичний потенціал, зможе відродити внутрішній і в’їзний туризм у поствоєнний період, та наголосили, що особлива роль у цьому процесі відведена молодим спеціалістам сфери гостинності.

Здобувачі і випускники ділилися враженнями та здобутими за кордоном skills, висловлювали впевненість, що попри всі перешкоди та форс-мажорні обставини в Україні у воєнний час, все буде ТУРИЗМ!

Опублікований: 28-09-2022
Читайте також:
Рівень бакалаврських дипломних проектів очима виробничників

В університеті тривають захисти дипломних проектів бакалаврів та кваліфікаційних робіт магістрів-заочників. Актуальність обраних тем і вірність запропонованих технічних і технологічних рішень випускники доводять прискіпливим екзаменаційним комісіям, у складі яких і знані науковці, і представники підприємств-потенційних роботодавців, які вже зараз «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень бакалаврських дипломних проектів очима виробничників 18 червня 2018

Експериментальна і креативна кухня від професіонала для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

20 березня 2018 року відбувся неймовірний майстер-клас від шеф-кухаря спеціалізованого ресторану «КазаН ДиваН» Володимира Єманова з елементами молекулярної гастрономії для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології» (спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експериментальна і креативна кухня від професіонала для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 березня 2018

Про традиції та здорове харчування – учням

Гостьове заняття для учнів першого класу СЗШ 243 м. Києва провела асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко. На занятті з предмету «Я досліджую світ» викладачка розповіла школярам про традиційну різдвяно-новорічну обрядовість, звичай готувати святкову вечерю з дванадцяти пісних страв, сировину та технологічні процеси. Аси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиції та здорове харчування – учням 12 грудня 2023

Роль англійської мови у сучасному житті з’ясовували студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася студентська конференція «Роль англійської мови у сучасному житті», до участі в якій були залучені студенти першого і другого курсів. Заключна частина конференції була присвячена підведенню підсумків участі студентів коледжу в різних освітніх конкурсах та олімпіадах. Зокрема, у Всеукраїнськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роль англійської мови у сучасному житті з’ясовували студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 07 травня 2018