Н У Х Т

Першу сходинку до кар’єри аналітика з кібербезпеки здолали студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

05 лютого 2019

Першу сходинку до кар’єри аналітика з кібербезпеки здолали студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

5 лютого 2019 року з нагоди Дня безпечного Інтернету-2019 для студентів спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ були проведені особливі заняття, на яких вони мали можливість приєднатися до Всеукраїнського онлайн-уроку на YOUTUBE-каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні спільно з Кіберполіцією України та компанією ERC за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Усі слухачі долучилися до обговорення питань: кібер-атаки та інтернет-шахрайство; соціальна інженерія: як хакери використовують вразливих людей; як захистити себе при використанні Інтернету у публічних місцях, тощо.

Після завершення занять студенти пройшли онлайн-тестування із заповненням анкети зворотного зв’язку, яке надає їм можливість одержати сертифікат про участь у заході.

Можливо такий корисний захід – перша сходинка для наших студентів на шляху до кар’єри аналітика з кібербезпеки.

Опублікований: 05-02-2019
Читайте також:
Ще одна маленька перемога на освітньому фронті

Цьогоріч наш університет у співпраці з колегами з Лундського університету (Швеція) та компанії «Nomad Bioscience» (Німеччина) виборов одразу два нових проєкти Жана Моне програми Європейського Союзу Еразмус+. Проєкти передбачають грантову підтримку вивчення Кращих практик ЄС з менеджменту академічних проєктів (координатор – завідувач кафедри еколог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна маленька перемога на освітньому фронті 09 серпня 2022

Першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій знайомляться з гігантами галузі

Студенти  групи ТІ-1-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольгою Чернюшок побували у виробничих цехах ПрАТ «Оболонь». ПрАТ «Оболо́нь» - корпорація з виробництва пива, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, мінеральної води. Окрім цього, компанія має дозволи на гуртову...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій знайомляться з гігантами галузі 12 грудня 2018

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції»

Відповідно до наказу МОН №79-А від 2 лютого 2017 року «Про проведення акредитаційної експертизи» 7 лютого 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочала роботу експертна комісія МОН, з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» 07 лютого 2017

Спільний захист випускників кафедр ТОКТП і МАХФВ на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»

На спільному засіданні екзаменаційної комісії кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування (ТОКТП) і машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв (МАХФВ) відбулися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньо-професійної програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільний захист випускників кафедр ТОКТП і МАХФВ на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» 20 червня 2023