Н У Х Т

Все про органічній рух в Україні магістрам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

30 вересня 2019

Все про органічній рух в Україні магістрам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

27 вересня 2019 року студенти групи ТО-1-14М разом із викладачем кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, доцентом Наталією Фалендиш відвідали ХV Виставку екотоварів ЕКО-Ехро у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ).

Студенти ознайомилися з асортиментом органічної продукції українського та зарубіжного виробництва. Відбулося спілкування студентів із виробниками, що переходило і в жваві дискусії, а також дегустація продуктів.

Студенти взяли участь у роботі семінару «Розвиток органічного руху в Україні та світі», який провела Федерація органічного руху України.

Відвідування заходу стане студентам у нагоді при вивченні фахових дисциплін, виконанні курсового та дипломного проектів, і сприятиме підвищенню рівня підготовки спеціалістів для харчової промисловості.

 

Опублікований: 30-09-2019
Читайте також:
Мистецтво інвестування опановували першокурсники-фінансисти

Здобувачі першого року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»18 жовтня 2022 року відвідали майстер-клас у вигляді вебінару «Мистецтво інвестування» від представників Freedom Broker і запрошених ними фінансових інфлюенсерів. Під час заходу лектори розібрали питання: як мінімізувати вплив кризи та які інструменти фондовог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво інвестування опановували першокурсники-фінансисти 20 жовтня 2022

Уміння творчо мислити та вирішувати складні інженерні й наукові задачі продемонстрували магістранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Свої знання і навички, вміння творчо мислити та вирішувати складні інженерні та наукові задачі показали під час захисту магістерських робіт магістранти зі спеціальностей «Обладнання переробних і харчових виробництв» і «Обладнання фармацевтичних виробництв». Тематика магістерських робіт охоплювала актуальні питання харчової науки та інженерії – удо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уміння творчо мислити та вирішувати складні інженерні й наукові задачі продемонстрували магістранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 22 лютого 2017

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: перспективи застосування науково-технічних розробок

На кафедрі біотехнології і мікробіології триває цьогорічний захист кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітнього ступеня «Бакалавр». Днями відбулася чергова серія засідань екзаменаційної комісії, на яких були представлені до захисту ще 11 кваліфікаційних робіт. Перед початком захистів голова Екзамен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: перспективи застосування науково-технічних розробок 14 червня 2022

Срібні нагороди ще одного Кубка України – у активі чоловічої збірної команди нашого університету

Минулого тижня у Києві, на полі гідропарку відбулися змагання за Кубок України з пляжного футболу. Наша чоловіча збірна підійшла до змагань без кадрових втрат. Уже з перших ігор було видно, що команди дуже сильні, і нашим спортсменам буде важко добитися тріумфу. Для команди НУХТ усе вирішилося у останньому матчі. Футбольна лотерея була на боці су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібні нагороди ще одного Кубка України – у активі чоловічої збірної команди нашого університету 17 вересня 2020