Н У Х Т

Практична підготовка пакувальників

18 січня 2024

Практична підготовка пакувальників

З 15 січня частина наших здобувачів освіти відповідно до графіків навчального процесу розпочала проходження практики.

Зокрема студенти, які опановують освітньо-професійну програму «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» за спеціальністю «Видавництво і поліграфія», проходять практику у провідного світового виробника гнучкого пакування – компанії ТАС ЕВОТЕК.

ЕВОТЕК – один із найбільших у Центральній та Східній Європі виробників гнучких пакувальних матеріалів для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей промисловості. Компанія виробляє гнучкі пакувальні матеріали, які мають прекрасний зовнішній вигляд, високі бар'єрні властивості, ефективно переробляються на пакувальних машинах, продовжують термін зберігання продуктів, екологічно безпечні на всіх життєвих етапах. Її продукція відповідає екологічним в законодавчим вимогам усіх ринків збуту, включаючи ЄС і США.

Фахівці підприємства діляться з нашими здобувачами освіти досвідом повного циклу виробництва – від гранул і фарб до готових рулонних пакувальних матеріалів і пакетів із високоякісним поліграфічним оформленням.

Опублікований: 18-01-2024
Читайте також:
Олімпіада з біології серед першокурсників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

У рамках декади комісії математично-природничих дисциплін в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з біології серед студентів перших курсів усіх навчальних груп. Переможцями олімпіади стали: І місце  –  Михайло Ревенко (група ПСК17) ІІ місце – Давид Симонов (група МЕХ17) і Єлизавета Діброва (група ПСК17) ІІІ місце – А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Олімпіада з біології серед першокурсників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 29 березня 2018

Свої знання з питань академічної доброчесності удосконалили викладачки кафедри економіки праці та менеджменту

Викладачки освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Олена Драган, Олена Безпалько, Ліана Мазник, Аліна Бергер, Юлія Гринюк і Любов Тертична з метою застосування теоретичних знань на практиці у викладанні та науковому керівництві пройшли навчання на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus й отримали сертифікати курсу «Академ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої знання з питань академічної доброчесності удосконалили викладачки кафедри економіки праці та менеджменту 13 жовтня 2021

Унікальні рішення на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Використання інгредієнтів «Lesaffre» у технології хліба. Заварні пасти – унікальне рішення для прискорених способів тістоприготування» від керівника технологічного відділу ТОВ «Лесаффр Україна», к.т.н. Світлани Паливоди. Лекторка коротко ознайомила слухачів із історією міжнародної к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальні рішення на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи 11 червня 2020

Цифрові профілі викладачів в ORCID – шлях до міжнародного наукового спілкування

Долучатися до світового кола наукового спілкування вкрай важливо для українських вчених сьогодні. Знайомитись з іншими та демонструвати свої наукові досягнення можна в ORCID – відкритому ідентифікаторі дослідників і співавторів. Тож 26 вересня викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування мали чудову можливість дізнатися про особливості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цифрові профілі викладачів в ORCID – шлях до міжнародного наукового спілкування 27 вересня 2023