Н У Х Т

Практична підготовка пакувальників

18 січня 2024

Практична підготовка пакувальників

З 15 січня частина наших здобувачів освіти відповідно до графіків навчального процесу розпочала проходження практики.

Зокрема студенти, які опановують освітньо-професійну програму «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» за спеціальністю «Видавництво і поліграфія», проходять практику у провідного світового виробника гнучкого пакування – компанії ТАС ЕВОТЕК.

ЕВОТЕК – один із найбільших у Центральній та Східній Європі виробників гнучких пакувальних матеріалів для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей промисловості. Компанія виробляє гнучкі пакувальні матеріали, які мають прекрасний зовнішній вигляд, високі бар'єрні властивості, ефективно переробляються на пакувальних машинах, продовжують термін зберігання продуктів, екологічно безпечні на всіх життєвих етапах. Її продукція відповідає екологічним в законодавчим вимогам усіх ринків збуту, включаючи ЄС і США.

Фахівці підприємства діляться з нашими здобувачами освіти досвідом повного циклу виробництва – від гранул і фарб до готових рулонних пакувальних матеріалів і пакетів із високоякісним поліграфічним оформленням.

Опублікований: 18-01-2024
Читайте також:
Захист курсового проєкту – відповідальний етап становлення біотехнолога

Нарешті, довгоочікуваний захист курсових проєктів із дисципліни «Основи проектування біотехнологічних виробництв» відбувся! Протягом двох днів п’ять комісій у складі професорсько-викладацького складу кафедри біотехнології і мікробіології працювали у режимі онлайн, оцінюючи результати роботи здобувачів за останні три місяці. Упродовж нелегкого, ал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист курсового проєкту – відповідальний етап становлення біотехнолога 07 грудня 2020

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи

5 грудня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із приготування тартару від су-шефа ресторану «Easy Breezy» готелю «Aloft» міжнародної мережі «Marriott» і випускника кафедри Андрія Корольчука. Су-шеф познайомив здобувачів бакалаврського ступеня вищої освіти з технологією класичного тартару з яловичини, популярної холодної зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи 06 грудня 2019

Науковці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до обговорення стану олійно-жирової галузі України

В одинадцяте 30-31 травня провідні виробничники та гравці ринку олійно-жирової галузі зібралися на  Міжнародну конференцію «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». З оглядом розвитку олійно-жирової галузі виступив генеральний директор асоціації «Укроліяпром» Степан Капшук. Стан і перспектив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до обговорення стану олійно-жирової галузі України 01 червня 2018

Поетична хвиля

Наш університет і, зокрема науковці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого давно співпрацюють з румунськими університетами. І ось, днями вони вирішили закрити пробіли у культурній сфері, доєднавшись до онлайн-лекції «Міхай Емінеску в перекладах українською», яку прочитав професор, доктор філологічних наук, член Нац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поетична хвиля 22 січня 2024