Н У Х Т

Вперше в історії кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства захист кваліфікаційних робіт бакалаврів відбувся онлайн

11 червня 2020

Вперше в історії кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства захист кваліфікаційних робіт бакалаврів відбувся онлайн

11  червня упродовж чотирьох з половиною годин на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства тривала відеоконференція, під час якої відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «бакалавр».

Сьогодні свої кваліфікаційні роботи захищали 9 здобувачів. Присутніми на конференції були 18 осіб із числа викладачів і студентів кафедри.

Захід пройшов на високому науковому і організаційному рівні. Вісім студентів отримали відмінні оцінки і один – «добре» (83 бали). Троє бакалаврів отримають дипломи з відзнакою. Всі студенти рекомендовані до вступу до магістратури.

Голова Екзаменаційної комісії, завідувач кафедри, доцент Анатолій Куц відзначив високий рівень виконаних робіт і підготовки усіх здобувачів, а також гарні умови проведення захисту. До складу ЕК також увійшли професор Віталій Прибильський, доценти Марина Білько і Микола Бондар і секретар Людмила Бондаренко.

Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішенні конкретних фахових завдань.

Доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї дипломної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на питання.

Теми дипломних проєктів були присвячені інтенсифікації технологічних процесів бродильних виробництв та удосконаленню основних цехів і відділень пивоварного, спиртового, а також переобладнанню виноробних підприємств галузі.

Цікавими були  всі представлені проекти. Особливо сподобалися дипломні роботи здобувачів Олени Медведовської (рекомендовано отримати патент спільно з керівником, професором Валентиною Кошовою) і Катерини Симоненко (рекомендовано спільно з керівником, професором Мариною Білько опублікувати статтю за матеріалами наукової роботи).

Бажаємо бакалаврам успішного вступу до магістратури! А всім студентам, які захищатимуться у наступні дні, зичимо успіхів!

 

Опублікований: 11-06-2020
Читайте також:
Наші викладачі долучаються до просування національного бренду «Українське вино»

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у відкритті нової сучасної дегустаційної зали у приміщенні Наукового Центру «Український Інститут Вина». Дегустаційна зала облаштована відповідно до сучасних норм і стандартів і, без сумніву, стане одним із основних професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі долучаються до просування національного бренду «Українське вино» 02 вересня 2021

Перший захист кваліфікаційних робіт менеджерів персоналу заочної форми здобуття освіти

15-16 лютого 2024 року на кафедрі економіки праці та менеджменту вперше відбулися засідання екзаменаційної комісії з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» заочної форми здобуття освіти. У складі екзаменаційної комісії працювали: п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший захист кваліфікаційних робіт менеджерів персоналу заочної форми здобуття освіти 16 лютого 2024

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Удосконалення технології столового вина» за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології столових вин підвищеної біологічної цінності» аспіранта кафедри Олени Циганкової (науковий керівник – доцент Марина Білько). На семінарі були присутні викладачі кафедри разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 вересня 2019