11 червня упродовж чотирьох з половиною годин на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства тривала відеоконференція, під час якої відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «бакалавр».
Сьогодні свої кваліфікаційні роботи захищали 9 здобувачів. Присутніми на конференції були 18 осіб із числа викладачів і студентів кафедри.
Захід пройшов на високому науковому і організаційному рівні. Вісім студентів отримали відмінні оцінки і один – «добре» (83 бали). Троє бакалаврів отримають дипломи з відзнакою. Всі студенти рекомендовані до вступу до магістратури.
Голова Екзаменаційної комісії, завідувач кафедри, доцент Анатолій Куц відзначив високий рівень виконаних робіт і підготовки усіх здобувачів, а також гарні умови проведення захисту. До складу ЕК також увійшли професор Віталій Прибильський, доценти Марина Білько і Микола Бондар і секретар Людмила Бондаренко.
Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішенні конкретних фахових завдань.
Доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї дипломної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на питання.
Теми дипломних проєктів були присвячені інтенсифікації технологічних процесів бродильних виробництв та удосконаленню основних цехів і відділень пивоварного, спиртового, а також переобладнанню виноробних підприємств галузі.
Цікавими були всі представлені проекти. Особливо сподобалися дипломні роботи здобувачів Олени Медведовської (рекомендовано отримати патент спільно з керівником, професором Валентиною Кошовою) і Катерини Симоненко (рекомендовано спільно з керівником, професором Мариною Білько опублікувати статтю за матеріалами наукової роботи).
Бажаємо бакалаврам успішного вступу до магістратури! А всім студентам, які захищатимуться у наступні дні, зичимо успіхів!