Н У Х Т

Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

29 лютого 2024

Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи вперше успішно захистили кваліфікаційні роботи здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», заочної зі скороченим терміном форми здобуття освіти.

Атестація здобувачів відбулася у формі екзамену і публічного захисту кваліфікаційної роботи з використанням сучасних технологій дистанційного навчання.

Бакалаври представили до уваги екзаменаційної комісії актуальні роботи, в яких враховано сучасні виклики індустрії гостинності в умовах воєнного часу.

У кваліфікаційних роботах студенти досліджували управління стратегічним розвитком, оптимізацію логістичної діяльності, інноваційні способи обслуговування, удосконалення маркетингової діяльності, особливості SMM-маркетингу, системи професійного навчання персоналу, оптимізацію фінансового менеджменту, новітні підходи до організації бенкетного обслуговування, сучасні інформаційні системи, удосконалення організаційної структури закладу, заходи підвищення конкурентоспроможності у підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.

Члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень теоретичних знань здобувачів освіти, актуальність тем кваліфікаційних робіт та їхню практичну спрямованість. Рівень професійної та практичної підготовки здобувачів вимогам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти підтверджено!

Із підкоренням освітньої висоти здобувачів привітали завідувачка випускової кафедри Лариса Шаран, члени екзаменаційної комісії, наукові керівники.

Дорогі випускники-бакалаври, бажаємо вам професійно та особистісно зростати, стати високопрофесійними та креативними фахівцями індустрії гостинності, які будуть відновлювати і розвивати галузь. Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної запрошує вас здобути вищу освіту магістерського рівня у рідному університеті.

Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям за можливість здобувати якісну освіту у рідній країні! Все буде Україна!

Опублікований: 29-02-2024
Читайте також:
Цікаві будні здобувачів-гуртківців

Метою гурткової роботи є розширення і поглиблення бази знань, розвиток пізнавальних інтересів і творчих здібностей, формування практичних вмінь і навичок здобувачів освіти. 10 травня 2023 року на підсумковому занятті гуртка «Крафтяр», що працює під керівництвом випускниці університету, викладачки циклової комісії технології харчових виробництв Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві будні здобувачів-гуртківців 12 травня 2023

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби

Напередодні великого релігійного свята Великодня здобувачі вищої освіти спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» традиційно вивчають технології великодніх виробів різних країн. Карантин цього року не став завадою для практичного з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби 21 квітня 2020

Професорка Вільнюського університету (Литва) прочитала здобувачам-міжнародникам НУХТ лекцію

8 грудня на кафедрі міжнародної економіки відбулася надзвичайно цікава подія. Професорка Вільнюського університету Віргінія Юренієне прочитала здобувачам-міжнародникам лекцію «Creative industries. Competition and Partnership Management in the Platform of Creative Industries». Це дуже актуальна на сучасному етапі тема, пов’язана з креативними індус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка Вільнюського університету (Литва) прочитала здобувачам-міжнародникам НУХТ лекцію 09 грудня 2020

Нові поповнення книжкової полички

Науково-технічна бібліотека університету пропонує до уваги користувачів черговий випуск інформаційного бюлетеня «Нові надходження». Випуск містить відомості про видання, в тому числі й періодичні, що надійшли до фонду бібліотеки у травні-червні поточного року. У ньому подано повний бібліографічний опис видань та інформацію про кількість примірникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові поповнення книжкової полички 11 липня 2024