Н У Х Т

Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

29 лютого 2024

Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи вперше успішно захистили кваліфікаційні роботи здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», заочної зі скороченим терміном форми здобуття освіти.

Атестація здобувачів відбулася у формі екзамену і публічного захисту кваліфікаційної роботи з використанням сучасних технологій дистанційного навчання.

Бакалаври представили до уваги екзаменаційної комісії актуальні роботи, в яких враховано сучасні виклики індустрії гостинності в умовах воєнного часу.

У кваліфікаційних роботах студенти досліджували управління стратегічним розвитком, оптимізацію логістичної діяльності, інноваційні способи обслуговування, удосконалення маркетингової діяльності, особливості SMM-маркетингу, системи професійного навчання персоналу, оптимізацію фінансового менеджменту, новітні підходи до організації бенкетного обслуговування, сучасні інформаційні системи, удосконалення організаційної структури закладу, заходи підвищення конкурентоспроможності у підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.

Члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень теоретичних знань здобувачів освіти, актуальність тем кваліфікаційних робіт та їхню практичну спрямованість. Рівень професійної та практичної підготовки здобувачів вимогам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти підтверджено!

Із підкоренням освітньої висоти здобувачів привітали завідувачка випускової кафедри Лариса Шаран, члени екзаменаційної комісії, наукові керівники.

Дорогі випускники-бакалаври, бажаємо вам професійно та особистісно зростати, стати високопрофесійними та креативними фахівцями індустрії гостинності, які будуть відновлювати і розвивати галузь. Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної запрошує вас здобути вищу освіту магістерського рівня у рідному університеті.

Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям за можливість здобувати якісну освіту у рідній країні! Все буде Україна!

Опублікований: 29-02-2024
Читайте також:
Досвід фахівців, або цікаво і корисно про мікробіологію

Попри надскладну ситуацію в нашій країні, початок навчального року для четвертокурсників-біотехнологів став досить насиченим. Надзвичайно цінним, як для майбутніх спеціалістів, є практичний досвід і підтримка старших колег, яку вони змогли отримати, поспілкувавшись із начальником відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО» Артемом Слободянюком н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід фахівців, або цікаво і корисно про мікробіологію 24 жовтня 2022

Випускний онлайн

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2021 року. Зважаючи на карантинні обмеження, урочистості відбувалися у онлайн-форматі. Своїх вихованців тепло привітали директор коледжу Ігор Корчук, завідувачки відділень – харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний онлайн 10 лютого 2021

Гостьова онлайн-лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-туристичного та ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію щодо проведення гостьових лекцій у онлайн-форматі. У рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 31 жовтня 2023

Гостьовий лекторій від випускниці: актуалізуємо значення нутриціології для майбутніх фахівців індустрії гостинності

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» у рамках дисципліни «Основи нутриціології» став важливою подією життя факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка. На запрошення деканки факультету, гарантки освітньої програми та лекторки дисципліни Віти Цирульнікової, а також старшої викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій від випускниці: актуалізуємо значення нутриціології для майбутніх фахівців індустрії гостинності 03 грудня 2025