Н У Х Т

Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

29 лютого 2024

Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи вперше успішно захистили кваліфікаційні роботи здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», заочної зі скороченим терміном форми здобуття освіти.

Атестація здобувачів відбулася у формі екзамену і публічного захисту кваліфікаційної роботи з використанням сучасних технологій дистанційного навчання.

Бакалаври представили до уваги екзаменаційної комісії актуальні роботи, в яких враховано сучасні виклики індустрії гостинності в умовах воєнного часу.

У кваліфікаційних роботах студенти досліджували управління стратегічним розвитком, оптимізацію логістичної діяльності, інноваційні способи обслуговування, удосконалення маркетингової діяльності, особливості SMM-маркетингу, системи професійного навчання персоналу, оптимізацію фінансового менеджменту, новітні підходи до організації бенкетного обслуговування, сучасні інформаційні системи, удосконалення організаційної структури закладу, заходи підвищення конкурентоспроможності у підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.

Члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень теоретичних знань здобувачів освіти, актуальність тем кваліфікаційних робіт та їхню практичну спрямованість. Рівень професійної та практичної підготовки здобувачів вимогам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти підтверджено!

Із підкоренням освітньої висоти здобувачів привітали завідувачка випускової кафедри Лариса Шаран, члени екзаменаційної комісії, наукові керівники.

Дорогі випускники-бакалаври, бажаємо вам професійно та особистісно зростати, стати високопрофесійними та креативними фахівцями індустрії гостинності, які будуть відновлювати і розвивати галузь. Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної запрошує вас здобути вищу освіту магістерського рівня у рідному університеті.

Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям за можливість здобувати якісну освіту у рідній країні! Все буде Україна!

Опублікований: 29-02-2024
Читайте також:
До 100-річчя з дня народження професора Олексія Лісовенка

Незабаром ми відзначатимемо сторіччя від дня народження Олексія Тимофійовича Лісовенка – доктора технічних наук, професора, провідного вченого у галузі машин і апаратів хлібопекарських виробництв. Із цієї нагоди учень Олексія Тимофійовича, оглядач журналу «Світ продуктів» Анатолій Пилипенко ініціював розмову-спогад про діяльність видатного вченого....

ЧИТАТИ ДАЛІ

До 100-річчя з дня народження професора Олексія Лісовенка 07 березня 2025

Третьокурсники досліджують світ ароматів і смаку в ресторанних стравах з гостьовими лекторами

Днями для здобувачів третього курсу освітньої програми «Технології харчування» відбулася гостьова лекція на тему «Речовини, що поліпшують аромат і смак. Ароматизатори. Підсилювачі смаку і аромату (на прикладі страв ресторану при готелі Cityhotel Residence)», організована в межах вивчення дисципліни «Харчові добавки, прянощі та приправи» лекторкою д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники досліджують світ ароматів і смаку в ресторанних стравах з гостьовими лекторами 19 вересня 2025

Здобувачі чотирьох навчальних підрозділів університету завершили практичну підготовку

Наш університет завжди вирізнявся високим рівнем підготовки фахівців, недаремно він постійно посідає чільні місця у рейтингах закладів вищої освіти за оцінюванням роботодавців. І вагомою складовою кожної освітньої програми нашого вишу є практична підготовка. Її мета – закріплення та поліпшення теоретичних знань, отриманих при вивченні професійно ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі чотирьох навчальних підрозділів університету завершили практичну підготовку 24 лютого 2020

Майбутні фахівці сфери гостинності захистили курсові проєкти

27 травня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» здобувачами 4 курсу денної форми навчання. Захисти були організовані лекторкою дисципліни, доценткою Вірою Зуйко та проведені у форматі онлайн.  Майбутні фахівці у сфері гости...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці сфери гостинності захистили курсові проєкти 31 травня 2022