Н У Х Т

Волонтерські будні наших випускників

20 червня 2022

Волонтерські будні наших випускників

Гордість нашого університету – наші випускники. Вони завжди вирізнялися не тільки високим професіоналізмом і відповідальністю, але й неабиякими людськими якостями. І у час тяжких випробувань, принесених військовою агресією проти нашої України, наші вихованці просто діють за покликом душі, кожний роблячи те, що знає і вміє краще за все. От і ще одна наша випускниця, цього разу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Іванна Васілєвська залучила всі свої внутрішні й зовнішні ресурси, щоб зробити свій внесок у наближенні нашої Перемоги. Завдяки її щоденній та майже безперервній роботі, в перші місяці війни 21 волонтерська кухня «Смачної Варти» у Києві годувала пацієнтів, бійців тероборони, багатодітні родини та маломобільних киян. Іванна організовує поставку харчів для волонтерських кухонь, а це – майже 40 тонн продуктів щотижня!

Нагадаємо, українське об’єднання «Смачна Варта» активно підтримує станції швидкої допомоги, залізничний вокзал, Київську обласну клінічну лікарню, Національний інститут серцево-судинної хірургії імені Амосова та численні пункти видачі їжі в деокупованих містах і селах Київської області. Благодійники годують смачними обідами усіх, хто цього потребує, й запевняють, що робитимуть це стільки часу, скільки буде необхідно.

Наша випускниця паралельно із навчанням на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу працювала в одній із кавʼярень Київа, де за два роки пройшла кар’єрний шлях від офіціантки до адміністратора. З того часу Іванна обіймає керівні посади. Останні чотири роки вона – менеджерка проєктів у компанії «Ресторатор Україна».

Титанічна робота дівчини привернула увагу ЗМІ. Інтерв’ю з Іванною опубліковане у газеті «Вечірній Київ». Вона не тільки розповіла, як їй вдається в нинішніх непростих умовах забезпечувати поставки продуктів, але й поділилася міркуваннями про те, як виглядатиме ресторанний бізнес після нашої Перемоги.

Невимовно пишаємося нашими випускниками. Ви – найкращі!

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки чекає на своїх випускників-бакалаврів у магістратурі

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки підвели підсумки захистів кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальностей 142 «Енергетичне машинобудування», освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» та 144 «Теплоенергетика», освітньо-професійної програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології», що відбулися з 13 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки чекає на своїх випускників-бакалаврів у магістратурі 07 липня 2022

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі

Викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели засідання Online English Speaking club. У засіданні взяли участь студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету біотехнологій та екологічного контролю. Цього разу засідання було присвячене ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі 27 жовтня 2020

Феєрія наукових ідей, планів і перспектив

Осінь 2024 року принесла нам не тільки різнобарвне кленове листя, звичні уже повітряні тривоги, а й подарувала чудове свято – науковий форум «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість, безпека», організований кафедрою технології оздоровчих продуктів 7-8 листопада. Такого розмаїття представників, доповідей, наукових напрямі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Феєрія наукових ідей, планів і перспектив 11 листопада 2024

У центрі уваги – кондитерська галузь: на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася ще одна наукова конференція

24 листопада в університеті відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яку традиційно щоосені проводять на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. До роботи конференції долучилися науковці із провідних профільних закладів вищої освіти Польщі, Словакії, Грузії т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – кондитерська галузь: на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася ще одна наукова конференція 25 листопада 2020