Н У Х Т

Волонтерські будні наших випускників

20 червня 2022

Волонтерські будні наших випускників

Гордість нашого університету – наші випускники. Вони завжди вирізнялися не тільки високим професіоналізмом і відповідальністю, але й неабиякими людськими якостями. І у час тяжких випробувань, принесених військовою агресією проти нашої України, наші вихованці просто діють за покликом душі, кожний роблячи те, що знає і вміє краще за все. От і ще одна наша випускниця, цього разу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Іванна Васілєвська залучила всі свої внутрішні й зовнішні ресурси, щоб зробити свій внесок у наближенні нашої Перемоги. Завдяки її щоденній та майже безперервній роботі, в перші місяці війни 21 волонтерська кухня «Смачної Варти» у Києві годувала пацієнтів, бійців тероборони, багатодітні родини та маломобільних киян. Іванна організовує поставку харчів для волонтерських кухонь, а це – майже 40 тонн продуктів щотижня!

Нагадаємо, українське об’єднання «Смачна Варта» активно підтримує станції швидкої допомоги, залізничний вокзал, Київську обласну клінічну лікарню, Національний інститут серцево-судинної хірургії імені Амосова та численні пункти видачі їжі в деокупованих містах і селах Київської області. Благодійники годують смачними обідами усіх, хто цього потребує, й запевняють, що робитимуть це стільки часу, скільки буде необхідно.

Наша випускниця паралельно із навчанням на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу працювала в одній із кавʼярень Київа, де за два роки пройшла кар’єрний шлях від офіціантки до адміністратора. З того часу Іванна обіймає керівні посади. Останні чотири роки вона – менеджерка проєктів у компанії «Ресторатор Україна».

Титанічна робота дівчини привернула увагу ЗМІ. Інтерв’ю з Іванною опубліковане у газеті «Вечірній Київ». Вона не тільки розповіла, як їй вдається в нинішніх непростих умовах забезпечувати поставки продуктів, але й поділилася міркуваннями про те, як виглядатиме ресторанний бізнес після нашої Перемоги.

Невимовно пишаємося нашими випускниками. Ви – найкращі!

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
Викладачі розвивають резильєнтність

Викладачі Сумського фахового коледжу нашого університету продовжують розвивати резильєнтність. Разом із тренеркою Інною Сагер вони пройшли тренінговий курс з надання першої психологічної допомоги за протоколами Israel Trauma Coalition in UA. Під час численних вправ та умовних ситуацій учасники закріплювали отримані знання, формували навички самодо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі розвивають резильєнтність 14 серпня 2024

Студенти НУХТ вразили журі Кулінарного марафону «Від ферми до столу», що відбувся у Болгарії

Карантин і закриті кордони не зупиняють наших талановитих студентів від участі у міжнародних кулінарних конкурсах! 9 травня країни Європи відзначали День Європи. З нагоди цього свята колеги із Разградської філії Русенського університету, партнера кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету, вже вп’яте організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ вразили журі Кулінарного марафону «Від ферми до столу», що відбувся у Болгарії 18 травня 2020

Крафтові технології вивчають наші здобувачі в умовах кращих ресторанних підприємств із власними міні-броварнями

У рамках вивчення дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» відбулися виїзні лабораторні заняття для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Світлана Ковальчук разом зі студентами відвідали бар-пивоварню «Lisopylka» та кра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крафтові технології вивчають наші здобувачі в умовах кращих ресторанних підприємств із власними міні-броварнями 28 жовтня 2021

В університеті відбулася зустріч випускників

26 травня за давньою традицією в останню суботу місяця університет зустрічав гостей – своїх випускників, які злетілися до Альма матер звідусіль. Зазвичай вони домовляються про зустріч на ювілей свого випуску – кожні п’ять років, але завжди багато і тих, хто зустрічається на загальному місці збору – площі перед головним корпусом – щороку. Вони навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася зустріч випускників 26 травня 2018