Н У Х Т

Волонтерські будні наших випускників

20 червня 2022

Волонтерські будні наших випускників

Гордість нашого університету – наші випускники. Вони завжди вирізнялися не тільки високим професіоналізмом і відповідальністю, але й неабиякими людськими якостями. І у час тяжких випробувань, принесених військовою агресією проти нашої України, наші вихованці просто діють за покликом душі, кожний роблячи те, що знає і вміє краще за все. От і ще одна наша випускниця, цього разу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Іванна Васілєвська залучила всі свої внутрішні й зовнішні ресурси, щоб зробити свій внесок у наближенні нашої Перемоги. Завдяки її щоденній та майже безперервній роботі, в перші місяці війни 21 волонтерська кухня «Смачної Варти» у Києві годувала пацієнтів, бійців тероборони, багатодітні родини та маломобільних киян. Іванна організовує поставку харчів для волонтерських кухонь, а це – майже 40 тонн продуктів щотижня!

Нагадаємо, українське об’єднання «Смачна Варта» активно підтримує станції швидкої допомоги, залізничний вокзал, Київську обласну клінічну лікарню, Національний інститут серцево-судинної хірургії імені Амосова та численні пункти видачі їжі в деокупованих містах і селах Київської області. Благодійники годують смачними обідами усіх, хто цього потребує, й запевняють, що робитимуть це стільки часу, скільки буде необхідно.

Наша випускниця паралельно із навчанням на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу працювала в одній із кавʼярень Київа, де за два роки пройшла кар’єрний шлях від офіціантки до адміністратора. З того часу Іванна обіймає керівні посади. Останні чотири роки вона – менеджерка проєктів у компанії «Ресторатор Україна».

Титанічна робота дівчини привернула увагу ЗМІ. Інтерв’ю з Іванною опубліковане у газеті «Вечірній Київ». Вона не тільки розповіла, як їй вдається в нинішніх непростих умовах забезпечувати поставки продуктів, але й поділилася міркуваннями про те, як виглядатиме ресторанний бізнес після нашої Перемоги.

Невимовно пишаємося нашими випускниками. Ви – найкращі!

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
Міжнародна практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у Болгарії

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять практичну підготовку у кращих 5-зіркових готельних підприємствах морського узбережжя Болгарії. Практична підготовка є важливою компонентою професійної освіти фахівців із готельно-ресторанної справи, а закордонна практика сприяє успішному працевлаштуванню випускників. Головним завда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у Болгарії 11 вересня 2018

Інновації у поліграфії на REX-T-REX-2025

Здобувачі освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» разом із доценткою кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Наталією Кулик відвідали виставку друку та реклами REX-T-REX, експоненти якої розкрили їм інновації у поліграфії – використання штучного інтелекту для оптимізації виробничих процесі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у поліграфії на REX-T-REX-2025 19 вересня 2025

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу

Асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко та доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець відвідали Коледж ресторанного господарства, де зустрілися зі студентами, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». Наголошуючи на необхідності оде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу 05 лютого 2020

Акредитаційна експертиза зі спеціальності «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25.03.2019 року №208-А «Про проведення акредитаційної експертизи», з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності 5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» у Полтавському коледжі харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитаційна експертиза зі спеціальності «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» 10 квітня 2019