Н У Х Т

На п’єдесталі Всеукраїнського конкурсу наукових проєктів здобувачів вищої освіти з готельно-ресторанної справи

19 травня 2025

На п’єдесталі Всеукраїнського конкурсу наукових проєктів здобувачів вищої освіти з готельно-ресторанної справи

15 травня 2025 року викладачі та здобувачі освіти кафедри готельно-ресторанної справи взяли участь у XIV Всеукраїнській конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності», яка відбулася в Одеському національному технологічному університеті.

З привітальним словом від нашого університету виступила професорка кафедри Тетяна Сильчук, подякувавши за можливість взяти участь і плідну співпрацю між двома закладами вищої освіти.

Наукову роботу «Інтеграція екологічних інновацій у діяльність підприємств індустрії гостинності як чинник підвищення їхньої конкурентоспроможності», виконану під керівництвом викладачів кафедри, доценток Ольги Дульки та Тетяни Нікітіної, представила магістрантка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Карина Князь.

16 травня 2025 року у рамках конференції відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського фахового конкурсу наукових проєктів здобувачів вищої освіти з готельно-ресторанної справи, зокрема працювала секція «Застосування інновацій в закладах готельно-ресторанного господарства», організована Навчально-науковим інститутом готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та етнології ім. О.О. Преображенського ОНАХТ.

У ІІ турі наукову роботу «Організація рибальських турів як рекреаційна послуга в готелях», виконану під керівництвом доцентки кафедри Оксани Кирпіченкової та асистентки Інги Дочинець, представили здобувачка магістерського рівня Катерина Петрусенко та здобувачка бакалаврського рівня Соломонія Радисюк. За підсумками конкурсу вони посіли призове ІІІ місце.

Вітаємо наших студенток із науковою перемогою! Дякуємо науковим керівницям за підготовку наших учасниць!

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячний колегам з Одеського національного технологічного університету за плідну співпрацю.

Опублікований: 19-05-2025
Читайте також:
У центрі уваги – інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі

21 травня 2024 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», присвячена 140-річчю заснування НУХТ. З привітальним словом на пленарному засіданні виступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі 27 травня 2024

На кафедру автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління завітали гості

На кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління побували студенти Київського коледжу міського господарства Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Викладачі кафедри, доцент В’ячеслав Іващук та аспірант Володимир Полупан провели для них майстер-класи зі збирання електричних схем і дистанційного керуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедру автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління завітали гості 27 березня 2019

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Онлайн-навчання продовжується, тому і профорієнтаційна робота поки не змінила свій формат, але саме він дозволяє охопити відокремлені структурні підрозділи НУХТ в усіх куточках України. Із метою представлення освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 15 лютого 2022

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах: доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Наталія Ющенко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша та аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко. Стажування відбулося на базі університету HAS Hogeschool за підтр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах 27 червня 2018