Н У Х Т

На п’єдесталі Всеукраїнського конкурсу наукових проєктів здобувачів вищої освіти з готельно-ресторанної справи

19 травня 2025

На п’єдесталі Всеукраїнського конкурсу наукових проєктів здобувачів вищої освіти з готельно-ресторанної справи

15 травня 2025 року викладачі та здобувачі освіти кафедри готельно-ресторанної справи взяли участь у XIV Всеукраїнській конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності», яка відбулася в Одеському національному технологічному університеті.

З привітальним словом від нашого університету виступила професорка кафедри Тетяна Сильчук, подякувавши за можливість взяти участь і плідну співпрацю між двома закладами вищої освіти.

Наукову роботу «Інтеграція екологічних інновацій у діяльність підприємств індустрії гостинності як чинник підвищення їхньої конкурентоспроможності», виконану під керівництвом викладачів кафедри, доценток Ольги Дульки та Тетяни Нікітіної, представила магістрантка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Карина Князь.

16 травня 2025 року у рамках конференції відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського фахового конкурсу наукових проєктів здобувачів вищої освіти з готельно-ресторанної справи, зокрема працювала секція «Застосування інновацій в закладах готельно-ресторанного господарства», організована Навчально-науковим інститутом готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та етнології ім. О.О. Преображенського ОНАХТ.

У ІІ турі наукову роботу «Організація рибальських турів як рекреаційна послуга в готелях», виконану під керівництвом доцентки кафедри Оксани Кирпіченкової та асистентки Інги Дочинець, представили здобувачка магістерського рівня Катерина Петрусенко та здобувачка бакалаврського рівня Соломонія Радисюк. За підсумками конкурсу вони посіли призове ІІІ місце.

Вітаємо наших студенток із науковою перемогою! Дякуємо науковим керівницям за підготовку наших учасниць!

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячний колегам з Одеського національного технологічного університету за плідну співпрацю.

Опублікований: 19-05-2025
Читайте також:
Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти

3 березня на базі Науково-технічної бібліотеки нашого університету відбулася нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти (ЗВО) Києва та Київської області за темою «Затвердження форм звітності про діяльність бібліотек закладів вищої освіти та інструкції щодо їх заповнення». Науково-методичний відділ бібліотек ЗВО представив оновлений варіант ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти 06 березня 2023

Статуси електронних заяв вступників

Триває подання заяв і документів на вступ до бакалаврату. За даними ЄДЕБО станом на 4:00 до нашого університету уже подано понад 1700 заяв. Відслідковувати весь процес проходження своєї електронної заяви наші вступники можуть через її статус, який змінюється в їх електронних кабінетах. Статуси можуть бути такими: - Зареєстровано в ЄДЕБО. Цей стат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Статуси електронних заяв вступників 25 липня 2023

Освітній ступінь – магістр з готельно-ресторанної справи!

На кафедрі готельно-ресторанної справи тиждень розпочався із успішних захистів кваліфікаційних робіт магістрантами денної форми здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь – магістр з готельно-ресторанної справи! 18 грудня 2024

Від теорії до практики зробили крок студенти професійного спрямування «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв»

Студенти 4-го курсу професійного спрямування «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв» разом із доцентом кафедри технології цукру і підготовки води Наталією Черновою відвідали виробництво компанії НВО Ecosoft, яка виробляє фільтри для очищення води. Студенти познайомилися з виробничим циклом підприємства. Вони дізналися про сучасне о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до практики зробили крок студенти професійного спрямування «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв» 16 листопада 2018