Н У Х Т

Виховна година для здобувачів Волинського фахового коледжу від гостьових лекторок харчового інституту НУХТ

15 жовтня 2024

Виховна година для здобувачів Волинського фахового коледжу від гостьових лекторок харчового інституту НУХТ

15 жовтня 2024 року професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик і доцентка цієї ж кафедри Юлія Бондаренко, а також директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко провели виховну годину у форматі гостьової лекції у двох академічних групах випускного курсу Волинського фахового коледжу НУХТ.

Зустріч була присвячена Всесвітньому дню хліба, який людство святкує щорічно 16 жовтня. Свято було засноване у 2006 році за ініціативи Міжнародного союзу пекарів і кондитерів. Вибір дати обумовлений тим, що 16 жовтня 1945 року була створена Продовольча й сільськогосподарська організація ООН.

Здобувачі коледжу дізналися 32 факти з історії хліба, викладені фахівчинями кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у доступній, пізнавальній формі та проілюстровані яскравою наочною презентацією.

А професорка Оксана Кочубей-Литвиненко нагодою зустрітися з випускниками фахового коледжу за спеціальністю «Харчові технології» скористалася для розповіді їм про важливість продовження ступеневої освіти й переваги навчання в Національному університеті харчових технологій. Зокрема вона розповіла здобувачам коледжу про освітні інновації, запроваджені в університеті під час реалізації освітніх програм освітнього ступеня «бакалавр».

Опублікований: 15-10-2024
Читайте також:
Студент – звучить гордо!

Міжнародний день студента відзначається у багатьох країнах світу 17 листопада. Це свято асоціюється з молодістю, романтикою та веселощами і є  чудовим приводом відволіктися від навчальних буднів і «відірватися» по повній. 14 листопада у актовій залі Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ у рамках тижня фахових комісій спеціальностей «Зберіг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент – звучить гордо! 15 листопада 2018

Нові старти маркетологів на вільній індивідуальній траєкторії освіти

Кафедра маркетингу продовжує удосконалювати індивідуальну вільну траєкторію освіти своїх здобувачів. Група забезпечення освітньо-професійної програми «Маркетинг» розробила для майбутніх підкорювачів ринку перелік вибіркових дисциплін, які враховують досвід провідних європейських вишів, надають міцні hard skills і розвивають soft skills. Незабаром з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові старти маркетологів на вільній індивідуальній траєкторії освіти 22 квітня 2024

Підтримка не словом, а ділом: професор Берлінського університету приїхав до НУХТ!

Наш хоробрий колега і друг, професор Берлінського університету Стефан Юнге приїхав до Києва зустрітися з друзями та обговорити майбутні шляхи співпраці. Нас поєднують п’ять років насиченої співпраці. За ініціативи професора студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого постійно стажуються у наукових центрах, уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтримка не словом, а ділом: професор Берлінського університету приїхав до НУХТ! 26 вересня 2023

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів долучилися до розгляду актуальних питань органічного сектору

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у прес-конференції «Новий органічний закон: чого очікувати виробникам та споживачам?» в УНІАН, на якій розглядалися актуальні питання органічного сектору: державний контроль органічного сектору, шляхи покращення довіри споживачів до віт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів долучилися до розгляду актуальних питань органічного сектору 18 вересня 2018