Н У Х Т

Досвідом управління та розвитку компаній діляться гостьові лектори

28 жовтня 2024

Досвідом управління та розвитку компаній діляться гостьові лектори

У жовтні 2024 року здобувачі освітніх програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» і «Реклама та зв'язки з громадськістю» мали дві надзвичайно цікаві зустрічі з фахівцями-практиками, які поділилися з ними практичними інсайтами.

Гостьову лекцію «Власна справа» прочитав власник сео-агенства Ecom-X Тарас Герасимюк, який поділився власним досвідом започаткування своєї справи, падіннями та злетами на цьому шляху.

Спікер наголосив, що підприємництво – це найкраща сфера, яка розвиває скіли, адже підприємець постійно думає про щось нове, постійно вчиться. Підприємництво закаляє характер, виховує лідера, який бере на себе ризики та відповідальність за свою справу. 

Студентам дуже сподобалося спілкуватися з паном Тарасом. Вони задавали багато запитань, на які лектор із задоволенням відповідав.

Досвідом управління та розвитку компанії зі здобувачами поділився заступник директора зі стратегічних рішень і розвитку мережі магазинів MOYO Роман Дашковський.

MOYO – національний омніканальний ритейлер техніки та електроніки, відомий своєю інноваційною стратегією та високими стандартами обслуговування клієнтів. Лектор розповів про новітні тенденції у сфері ритейлу, а також відповів на запитання студентів щодо стратегічних рішень і маркетингових підходів, які застосовуються у MOYO.

Здобувачі освіти отримали можливість на практичних прикладах зрозуміти, як успішні компанії адаптуються до змін на ринку та створюють додану вартість для своїх клієнтів.

Такі заходи дозволяють студентам отримати безцінні знання й навички, які допоможуть їм у подальшій кар'єрі у сфері бізнесу та маркетингу. Вони вдячні випусковій кафедрі за організацію цікавих гостьових лекцій, а запрошеним спікерам – за корисні лайфхаки.

Опублікований: 28-10-2024
Читайте також:
Товарознавство харчових продуктів опановують бакалаври-поліграфісти

27 березня відбулося планове відкрите лекційне заняття на тему «Товарознавча характеристика молока та молочних продуктів» з дисципліни «Товарознавство харчових продуктів» к.т.н., доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Анастасії Чорної для здобувачів другого курсу спеціальності «Видавництво та поліграфія», освітньо-професійної програми «Комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Товарознавство харчових продуктів опановують бакалаври-поліграфісти 29 березня 2024

Представники НУХТ успішно опановують першу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів

У межах реалізації Програми професійного розвитку академічних менеджерів за ініціативи Міністерства освіти і науки України, яка реалізується Британською Радою в рамках спільного проєкту МОН та Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів», команда нашого університету успішно опановує першу сесію Модуля 1 «Роль університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ успішно опановують першу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів 07 квітня 2025

Насичений попередній захист магістрантів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

4 лютого 2022 року відбувся попередній захист магістерських робіт на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів. У режимі онлайн, оцінюючи готовність магістрантів до захисту, плідно працювала комісія у складі завідувача кафедри, професора Василя Пасічного та викладачів кафедри – професорки Ірини Шевченко, доцентів Оксани Топчій, Ігоря Страшинсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений попередній захист магістрантів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 лютого 2022

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин

На кафедрі технології молока і молочних продуктів уже другий рік успішно продовжується практика запровадження елементів дуальної форми здобуття освіти, що передбачає поєднання навчання в університеті з навчанням на робочому місці на молокопереробному підприємстві. У 2019-2020 навчальному році тристоронній договір щодо підготовки фахівця освітнього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин 30 квітня 2020