Н У Х Т

Інноваційні технології харчової промисловості: викладачі підвищують кваліфікацію

12 грудня 2024

Інноваційні технології харчової промисловості: викладачі підвищують кваліфікацію

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Наталія Фролова, доцентки Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Аліна Наконечна, Олена Павлюченко, Ірина Силка, старші викладачі Володимир Польовик і Раїса Матюшенко пройшли підвищення кваліфікації обсягом 60 годин (2 кредити ECST) за програмою «NoveFood-2024», темою «Інноваційні технології харчової промисловості (Модуль 1. Розвиток харчових технологій. Модуль 2. Інновації харчових виробництв)», яке проводив Інститут підвищення кваліфікації Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного разом із закладами освіти-партнерами.

Заняття проходили у форматі онлайн-семінарів, на яких лектори – провідні викладачі із шести університетів доповідали про новинки харчових інноваційних технологій і презентували асортимент розробленої інноваційної продукції.

Учасники обговорювали актуальні питання здорового харчування людей різного віку, напрямки розвитку крафтових технологій, особливості використання харчових добавок для виробництва продукції дієтичного спрямування, використання спеціально обробленої нетрадиційної та лікарської рослинної сировини в якості джерела БАД, способи очищення олій і перспективи використання насіння олійних нішевих культур для виготовлення функціональних продуктів, обмінювалися думками і перспективним баченням напрямів упровадження інноваційних технологій у виробництво харчових продуктів задля професійного розвитку фахівців харчової промисловості

Учасники отримали відповідні сертифікати та досвід цікавого фахового спілкування, за що висловлюють щиру подяку організаторам і спікерам заходу!

Опублікований: 12-12-2024
Читайте також:
Весняний профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології триває

Уже позаду і весняний День відкритих дверей і майстер-класи весняних канікул, що проводили на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) для школярів Київщини, але профорієнтаційна робота не припиняється. Так, погожого весняного дня доцент кафедри БТМ Світлана Тетеріна відвідала ліцей суспільно-природничого профілю №293 Деснянського району м. Києв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняний профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології триває 05 квітня 2019

Лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» в умовах закладу ресторанного господарства

Лабораторне заняття здобувачів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства «BarDuck» із дотриманням протиепідемічних заходів. Його організувала лекторка дисципліни, доцентка Ольга Пушка Директор Денис Логоватовсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» в умовах закладу ресторанного господарства 18 березня 2021

Сучасна концепція й інноваційний підхід: на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів переглянули освітні програми

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп для обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – освітньо-професійна програма (ОПП) «Технології зберігання консервування та переробки м'яса» за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасна концепція й інноваційний підхід: на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів переглянули освітні програми 29 січня 2025

Про енергоефективність на гостьовій лекції викладача кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

24 лютого доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Роман Грищенко прочитав гостьову лекцію на тему «Енергоефективні будинки для майбутнього України» студентам другого і четвертого курсів Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Цікавий теоретичний матеріал викладач проілюстрував передовими технологіями у галузі енер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про енергоефективність на гостьовій лекції викладача кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 26 лютого 2025