Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Наталія Фролова, доцентки Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Аліна Наконечна, Олена Павлюченко, Ірина Силка, старші викладачі Володимир Польовик і Раїса Матюшенко пройшли підвищення кваліфікації обсягом 60 годин (2 кредити ECST) за програмою «NoveFood-2024», темою «Інноваційні технології харчової промисловості (Модуль 1. Розвиток харчових технологій. Модуль 2. Інновації харчових виробництв)», яке проводив Інститут підвищення кваліфікації Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного разом із закладами освіти-партнерами.
Заняття проходили у форматі онлайн-семінарів, на яких лектори – провідні викладачі із шести університетів доповідали про новинки харчових інноваційних технологій і презентували асортимент розробленої інноваційної продукції.
Учасники обговорювали актуальні питання здорового харчування людей різного віку, напрямки розвитку крафтових технологій, особливості використання харчових добавок для виробництва продукції дієтичного спрямування, використання спеціально обробленої нетрадиційної та лікарської рослинної сировини в якості джерела БАД, способи очищення олій і перспективи використання насіння олійних нішевих культур для виготовлення функціональних продуктів, обмінювалися думками і перспективним баченням напрямів упровадження інноваційних технологій у виробництво харчових продуктів задля професійного розвитку фахівців харчової промисловості
Учасники отримали відповідні сертифікати та досвід цікавого фахового спілкування, за що висловлюють щиру подяку організаторам і спікерам заходу!