Н У Х Т

Вітаємо з перемогою у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022!

30 грудня 2022

Вітаємо з перемогою у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022!

Здобувачки спеціальності 242 «Туризм» Юлія Заборовець, Юлія Рибак та Дар’я Шелухіна брали участь у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022, організованій кафедрою туризму та економіки підприємства Національного технічного університету «Дніпровська Політехніка».

Головною метою Олімпіади є підвищення інтересу школярів, здобувачів, викладачів і професійної спільноти до актуальних теоретичних і прикладних аспектів розвитку туристичної діяльності на мікро- та макрорівнях.

Організаційний комітет розробив цікаві завдання, які охоплювали три етапи: написання есе, підготовка відеопрезентації на тему: «Я – екскурсовод свого регіону», проведення тестування.

Переможницею Олімпіади у категорії «Здобувачі освіти» стала здобувачка 1 курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Туризмознавство» Дар’я Шелухіна. Підготовлена відеоекскурсія рідним містом Путивлем і висвітлені в есе перспективи розвитку волонтерського туризму в Україні продемонстрували високий рівень знань з туризму. Організаційний комітет відзначив особливий творчий підхід нашої магістрантки і надзвичайну обґрунтованість відповідей. Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу, кандидатка географічних наук Олена Харченко отримала Подяку за якісну підготовку здобувачів до участі в Олімпіаді.

Вітаємо з перемогою! Бажаємо успіхів і нових звершень!

Опублікований: 30-12-2022
Читайте також:
Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшов з друку навчальний посібник із дисципліни «Електронні системи в галузі», співавторами якого є викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олег Кузьмін та асистент Тетяна Роман. Посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». У навчальному посібнику викладені науково-теорет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 травня 2020

SUMMER RIVER ORIENTEERING: спортивне досягнення на честь завершення навчального року

Здобувач освіти факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко (група БТ-2-1) додав ще одну перемогу до свого спортивного заліку! 29-30 червня 2024 року відбувся відкритий Чемпіонат м. Києва серед юнаків і відкриті змагання зі спортивного орієнтування «SUMMER RIVER ORIENTEERING», у яких взяли участь понад 240 спортсменів із 13 о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

SUMMER RIVER ORIENTEERING: спортивне досягнення на честь завершення навчального року 04 липня 2024

Науково-дослідницький практикум магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Уже другий місяць в умовах карантину здобувачі вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» продовжують вивчати дисципліну «Науково-дослідницький практикум». Згідно з розкладом навчальних занять, здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-дослідницький практикум магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 травня 2020

Новітні форми організації навчального процесу застосовують наші фахівці

2 лютого 2018 року викладачі циклової комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Лариса Орленко та Марина Соколан провели відкрите бінарне заняття «Маркетингові дослідження з використанням анкет на основі інформаційних систем і технологій» з дисциплін «Ринкові дослідження» та «Інформаційні системи і т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні форми організації навчального процесу застосовують наші фахівці 02 лютого 2018