Н У Х Т

Засідання онлайн: поточні питання вирішує колектив кафедри технології цукру і підготовки води

08 травня 2020

Засідання онлайн: поточні питання вирішує колектив кафедри технології цукру і підготовки води

Відбулося засідання кафедри технології цукру і підготовки води у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Skype.

Під час засідання були обговорені результати захисту звітів із переддипломної практики здобувачами 4 курсу, а також стан виконання ними дипломних проектів. Значна увага була приділена навчанню здобувачів 1-3 курсу та магістрів (денної та заочної форми навчання) на платформі дистанційного навчання університету. Акцентована увага на підготовці баз для навчальної практики магістрів і бакалаврів.

Також розглядалися питання щодо виконання плану роботи кафедри. Зокрема, стан виконання методичної роботи кафедри згідно з планом на 2019-2020 н.р.

Крім того, був затверджений план роботи викладачів та навчально-допоміжного персоналу на травень 2020 р., звіт про проведення профорієнтаційної роботи (за квітень 2020 р.).

Завдяки проведенню засідання у такому форматі викладачі мали змогу обговорити поточні питання, обмінятися думками та внести свої пропозиції щодо подальшої організації роботи кафедри.

Опублікований: 08-05-2020
Читайте також:
Профком вирішує питання оздоровлення дітей

7 червня 2022 року в онлайн-режимі відбулося чергове засідання профкому Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ. На засіданні було розглянуто питання виділення путівок для дітей членів профспілки. Попередньо голови профбюро разом із профоргами провели опитування серед членів профспілки щодо бажаючих відправити дітей на оздоровлення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком вирішує питання оздоровлення дітей 10 червня 2022

Мотивуючі для подальших досягнень зустрічі з фахівцями галузі

Smart-лекторій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки продовжує надихати і розширювати горизонти студентів. Такі події не тільки допомагають узгоджувати теоретичні знання з реальними практичними аспектами, але й сприяють встановленню цікавих і продуктивних контактів з представниками високотехнологічних компаній. Здобувачі кафедри мали уніка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючі для подальших досягнень зустрічі з фахівцями галузі 19 лютого 2024

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Протягом двох днів на засіданнях спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Дарії Матяс і Любові Мазур. Дисертаційна робота Дарії Матяс «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом» виконана під керівництвом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук 19 квітня 2019

Магістранти отримають найактуальнішу інформацію щодо органічного сектору в Україні

6-7 червня доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь в онлайн-тренінгу «Органічний модуль (UA)», присвяченому законодавству України у сфері органічного виробництва, обігу та маркуванню органічної продукції. Захід був організований Міністерством аграрної політики та продовольства України, Держ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти отримають найактуальнішу інформацію щодо органічного сектору в Україні 08 червня 2023