Н У Х Т

Вітаємо з перемогою у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022!

30 december 2022

Вітаємо з перемогою у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022!

Здобувачки спеціальності 242 «Туризм» Юлія Заборовець, Юлія Рибак та Дар’я Шелухіна брали участь у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022, організованій кафедрою туризму та економіки підприємства Національного технічного університету «Дніпровська Політехніка».

Головною метою Олімпіади є підвищення інтересу школярів, здобувачів, викладачів і професійної спільноти до актуальних теоретичних і прикладних аспектів розвитку туристичної діяльності на мікро- та макрорівнях.

Організаційний комітет розробив цікаві завдання, які охоплювали три етапи: написання есе, підготовка відеопрезентації на тему: «Я – екскурсовод свого регіону», проведення тестування.

Переможницею Олімпіади у категорії «Здобувачі освіти» стала здобувачка 1 курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Туризмознавство» Дар’я Шелухіна. Підготовлена відеоекскурсія рідним містом Путивлем і висвітлені в есе перспективи розвитку волонтерського туризму в Україні продемонстрували високий рівень знань з туризму. Організаційний комітет відзначив особливий творчий підхід нашої магістрантки і надзвичайну обґрунтованість відповідей. Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу, кандидатка географічних наук Олена Харченко отримала Подяку за якісну підготовку здобувачів до участі в Олімпіаді.

Вітаємо з перемогою! Бажаємо успіхів і нових звершень!

Published on: 30-12-2022
Read also:
Гість зі швейцарського закладу вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи

20 травня на кафедру готельно-ресторанної справи завітав директор з маркетингу та розвитку Східної Європи швейцарської групи освітніх закладів SEG (Swiss Education Group), до якої входить 5 рейтингових університетів, Горан Йорданов. У теплій атмосфері гостя зустріли в.о. завідувача кафедри Віктор Доценко, доцент кафедри Віта Цирульнікова і старший...

READ YOURSELF

Гість зі швейцарського закладу вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи 22 may 2019

Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету

Науковці університету – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів, професорка Галина Поліщук, асистентка кафедри процесів і апаратів Вікторія Сапіга та аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич одержали вітальні листи від ректора Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні (Польща), професора Радосл...

READ YOURSELF

Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету 01 may 2025

Лабораторна другокурсників-експертів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

12 березня 2024 року для здобувачів збірних груп ХЕ 2-9 і ХЕ 2-10, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», лабораторне заняття з дисципліни «Експрес-методи аналізу» (лекторка дисципліни – доцентка Оксана Мельник) було проведено в Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ і Центрі ...

READ YOURSELF

Лабораторна другокурсників-експертів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 14 march 2024

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара

Здобуття освіти завжди є ключем до розвитку та особистого зростання. Можливість застосування набутих знань у практичній діяльності, де теорія перетворюється на конкретні навички і результати стали важливою складовою сучасної фахової підготовки здобувачів. На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів, з використанням формату of- та online, в рам...

READ YOURSELF

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара 11 december 2023