Н У Х Т

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»!

11 квітня 2025

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»!

8-9 квітня 2025 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 н.р., у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України.

Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти. Презентацію і розгляд наукових робіт було організовано на секціях «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології бродильних виробництв і консервування», «Технології харчування та оздоровчих продуктів», «Процеси та обладнання  харчових виробництв».

На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, галузева конкурсна комісія, яку очолив ректор університету Олександр Шевченко, визначила переможців Конкурсу та нагородила:

Дипломами І ступеня:

• Артема Поліщука та Ірину Черкас (Національний університет харчових технологій)
• Вікторію Юдіну (Державний біотехнологічний університет)

Дипломами ІІ ступеня:

• Юлію Кравцову, Поліну Ляхович і Владислава Ключникова (Національний університет харчових технологій)
• Надію Сватову (Національний університет біоресурсів і природокористування України)
• Ольгу Кучерину (Сумський національний аграрний університет)
• Григорія Проценка (Херсонський державний аграрно-економічний університет)
• Анастасію Білобородько (Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка)

Дипломами ІІІ ступеня:

• Аліну Бельмас (Державний торговельно-економічний університет)
• Софію Лукомську (Львівський національний університет імені Івана Франка)
• Адріану Іванову (Вінницький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету)
• Світлану Клименко (Уманський національний університет садівництва)
• Валерію Боршош (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького)
• Анастасію Довганюк (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича)
• Анну Ставнійчук (Вінницький національний аграрний університет)

Грамотами в номінації «Оригінальність ідеї»:

• Дмитра Кудіна (Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» Харківського національного університету В.Н. Каразіна)
• Олександра Коржанця (Державний біотехнологічний університет)
• Олега Бірченка (Черкаський державний технологічний університет)
• Анастасію Хомич і Уляну Єгорову (Миколаївський національний аграрний університет)

Щиро вітаємо молодих науковців і бажаємо їм творчого натхнення, майбутніх наукових звершень і перемог!

Опублікований: 11-04-2025
Читайте також:
Активна дослідницька діяльність викладачів

Важливою складовою організації освітнього процесу Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ є науково-пошукова робота. У коледжі відбулася викладацька науково-практична конференція з використанням сервісу Google Meet «З досвіду організації освітнього процесу в коледжі: проблеми, пошуки, знахідки, перспективи». Мета кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активна дослідницька діяльність викладачів 06 липня 2022

Заняття студентського науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» відбулося в навчальному центрі компанії «Фесто»

У новому році на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки продовжив роботу студентський науково-дослідний гурток «Мехатроніка та робототехніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука та асистента Ольги Горчакової. Перше заняття гуртка відбулося в навчальному центрі компанії «Фесто» на новітніх мехатронних модулях, які компанія завезла в Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття студентського науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» відбулося в навчальному центрі компанії «Фесто» 28 січня 2020

Постійно діюча книжкова виставка розпочала роботу у Науково-технічній бібліотеці університету

Друга світова війна, яка тривала з 1939 р. до 1945 р., стала найжорстокішим і найкривавішим воєнним конфліктом в історії людства. Для України друга світова війна – національна трагедія, адже наша країна понесла надзвичайні втрати внаслідок війни. Загалом втрати України склали 8-10 млн. осіб. Внаслідок бойових дій постраждали понад 700 міст і містеч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійно діюча книжкова виставка розпочала роботу у Науково-технічній бібліотеці університету 16 січня 2019

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано!

У перший тиждень нового навчального року традиційно відбулася онлайн-зустріч здобувачів першого курсу магістерського рівня освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з гаранткою освітньої програми та викладачами кафедри експертизи харчових продуктів. Гарантка, доцентка Світлана Усатюк ознайомила здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано! 15 вересня 2025