Н У Х Т

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»!

11 квітня 2025

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»!

8-9 квітня 2025 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 н.р., у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України.

Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти. Презентацію і розгляд наукових робіт було організовано на секціях «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології бродильних виробництв і консервування», «Технології харчування та оздоровчих продуктів», «Процеси та обладнання  харчових виробництв».

На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, галузева конкурсна комісія, яку очолив ректор університету Олександр Шевченко, визначила переможців Конкурсу та нагородила:

Дипломами І ступеня:

• Артема Поліщука та Ірину Черкас (Національний університет харчових технологій)
• Вікторію Юдіну (Державний біотехнологічний університет)

Дипломами ІІ ступеня:

• Юлію Кравцову, Поліну Ляхович і Владислава Ключникова (Національний університет харчових технологій)
• Надію Сватову (Національний університет біоресурсів і природокористування України)
• Ольгу Кучерину (Сумський національний аграрний університет)
• Григорія Проценка (Херсонський державний аграрно-економічний університет)
• Анастасію Білобородько (Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка)

Дипломами ІІІ ступеня:

• Аліну Бельмас (Державний торговельно-економічний університет)
• Софію Лукомську (Львівський національний університет імені Івана Франка)
• Адріану Іванову (Вінницький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету)
• Світлану Клименко (Уманський національний університет садівництва)
• Валерію Боршош (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького)
• Анастасію Довганюк (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича)
• Анну Ставнійчук (Вінницький національний аграрний університет)

Грамотами в номінації «Оригінальність ідеї»:

• Дмитра Кудіна (Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» Харківського національного університету В.Н. Каразіна)
• Олександра Коржанця (Державний біотехнологічний університет)
• Олега Бірченка (Черкаський державний технологічний університет)
• Анастасію Хомич і Уляну Єгорову (Миколаївський національний аграрний університет)

Щиро вітаємо молодих науковців і бажаємо їм творчого натхнення, майбутніх наукових звершень і перемог!

Опублікований: 11-04-2025
Читайте також:
Зустріч із письменницею та поетесою в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

13 листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ у рамках роботи Клубу зустрічей із цікавими людьми відбулася зустріч студентів групи АТ-21 і працівників коледжу із письменницею та поетесою Ією Ходорівською. Ія Ходорівська – цікава людина, волонтер, активна учасниця фестивалю Української культури, член Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із письменницею та поетесою в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 14 листопада 2019

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології комплексного збагачення хлібних виробів ізолятами рослинних білків» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук доцентом Валерієм Махинько. Науковим консу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження 29 грудня 2018

Із чужинних бруків – на київські вулиці

У нинішніх воєнних реаліях не так просто зібратися з силами, відволіктися від тривожних новин та зайнятися звичними справами. Подумки ми всі – на передовій, разом із захисниками України, з волонтерами, з простими людьми, які змушені виїжджати з рідних місць… Нині, за статистикою, вісім мільйонів наших краян стали переселенцями. Як свого часу відбу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із чужинних бруків – на київські вулиці 25 травня 2022