Н У Х Т

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»!

11 квітня 2025

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»!

8-9 квітня 2025 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 н.р., у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України.

Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти. Презентацію і розгляд наукових робіт було організовано на секціях «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології бродильних виробництв і консервування», «Технології харчування та оздоровчих продуктів», «Процеси та обладнання  харчових виробництв».

На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, галузева конкурсна комісія, яку очолив ректор університету Олександр Шевченко, визначила переможців Конкурсу та нагородила:

Дипломами І ступеня:

• Артема Поліщука та Ірину Черкас (Національний університет харчових технологій)
• Вікторію Юдіну (Державний біотехнологічний університет)

Дипломами ІІ ступеня:

• Юлію Кравцову, Поліну Ляхович і Владислава Ключникова (Національний університет харчових технологій)
• Надію Сватову (Національний університет біоресурсів і природокористування України)
• Ольгу Кучерину (Сумський національний аграрний університет)
• Григорія Проценка (Херсонський державний аграрно-економічний університет)
• Анастасію Білобородько (Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка)

Дипломами ІІІ ступеня:

• Аліну Бельмас (Державний торговельно-економічний університет)
• Софію Лукомську (Львівський національний університет імені Івана Франка)
• Адріану Іванову (Вінницький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету)
• Світлану Клименко (Уманський національний університет садівництва)
• Валерію Боршош (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького)
• Анастасію Довганюк (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича)
• Анну Ставнійчук (Вінницький національний аграрний університет)

Грамотами в номінації «Оригінальність ідеї»:

• Дмитра Кудіна (Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» Харківського національного університету В.Н. Каразіна)
• Олександра Коржанця (Державний біотехнологічний університет)
• Олега Бірченка (Черкаський державний технологічний університет)
• Анастасію Хомич і Уляну Єгорову (Миколаївський національний аграрний університет)

Щиро вітаємо молодих науковців і бажаємо їм творчого натхнення, майбутніх наукових звершень і перемог!

Опублікований: 11-04-2025
Читайте також:
Відкриті лекції на кафедрі економіки праці та менеджменту для бакалаврів-менеджерів

У жовтні на кафедрі економіки праці та менеджменту розпочалася серія відкритих лекцій цього навчального року. І розпочала цей процес доцентка Тетяна Рибачук-Ярова лекцією з дисципліни «Управління операційною діяльністю підприємств харчової промисловості» для здобувачів четвертого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління освітнього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриті лекції на кафедрі економіки праці та менеджменту для бакалаврів-менеджерів 23 жовтня 2024

Перші наукові здобутки магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже склалася добра традиція – презентація магістрантами результатів дослідження, отриманих у межах навчальної дисципліни «Науково-дослідницький практикум». Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» уперше пробують свої сили щодо самостійного дослідження – літературний пошук, постановка та реалізація експеримен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші наукові здобутки магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 23 травня 2025

Бакалаври-рекламісти розробляють рекламу для НУХТ

Днями відбулися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю». Відповідно до стандартів спеціальності, роботи мали творчо-практичне спрямування й були присвячені розробленню повноцінних рекламних кампаній. У фокусі уваги рекламістів були як відомі бренди, зокре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-рекламісти розробляють рекламу для НУХТ 21 червня 2024

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету

У 2019 році наш університет відзначає 135-ту річницю з дня заснування. Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ започаткував флешмоб з цієї нагоди і закликає інші структурні підрозділи навчально-наукового комплексу НУХТ приєднатися до нього. https://www.youtube.com/watch?v=wJtgyu5cQqo&feature=youtu.be    

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету 04 жовтня 2019