Н У Х Т

Випускний у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

14 липня 2022

Випускний у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

Випускний вечір для кожного студента буває раз у житті. Цього року він відбувся під час повномасштабної війни в Україні. Без зустрічі світанку всією групою, без вечірки та урочистого зібрання в прикрашеній залі усіх випускників, без запрошення почесних гостей, батьків і родичів, але обов’язково з видачею головного документа – диплома. 

Цьогоріч Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ випустив 110 молодших спеціалістів і 14 фахових молодших бакалаврів – вихованців класних керівників Олени Демченко, Ірини Зайцевої, Сніжани Бачмаги, Лариси Орленко, Назара Радзієвського, Світлани Яковлєвої та Володимира Борща. Сім осіб отримали дипломи з відзнакою. Викладачі дуже пишаються своїми випускниками!

В оцінюванні захистів кваліфікаційних робіт випускників брали участь провідні спеціалісти ПрАТ «МХП», АТ «Гідросила», ТОВ «Черкасихліб»,  ПрАТ «Миронівська птахофабрика», ТОВ «Астарта Київ». Голови екзаменаційних комісій відзначили високий фаховий рівень підготовки студентів коледжу. Особливо приємно, підкреслила керівник відділу професійного навчання ПрАТ «МХП» Олена Азєєва, що пілотний проєкт з дуальної освіти, започаткований на базі підприємства, мав високу ефективність, що відобразилося на якості кваліфікаційних робіт випускників.

Активісти студентського самоврядування, спортсмени коледжу та учасники художньої самодіяльності отримали грамоти і листи подяки батькам.

За підсумками щорічного конкурсу з відзначення творчих особистостей серед випускників звання «Зірка СТФК НУХТ-2022» отримала Софія Ніколаєнко.

Випускник Анатолій Карданець і учасниці вокальної студії «Шанс» Яна Пожар і Олександра Кудінова привітали присутніх піснями.

Дорогі випускники, нехай шлях вашого життя буде мирним, працюйте, навчайтеся на благо нашої рідної України!

Опублікований: 14-07-2022
Читайте також:
До уваги вступників! Як визначити пріоритети

Уже завтра стартує приймання заяв і документів на вступ до бакалаврату. При поданні заяв вам необхідно буде проставити пріоритети. Розказуємо, що це і як вони впливають на вступ. Нагадаємо, у 2024 році ви можете подати не більше 15 заяв – до 5 заяв на бюджет (місця державного та регіонального замовлення) на відкриті та закриті (фіксовані) конкурсн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги вступників! Як визначити пріоритети 18 липня 2024

З нагоди року Китаю в Україні

2019 рік оголошений роком Китаю в Україні. Китай – країна з багатою історією і культурою, де співіснують різні релігії, а мистецтво зародилося, як частина релігійних церемоній та ритуалів. Це країна з багатими традиціями медицини, ткання і вишивання, національної кухні. Особливий внесок країна зробила у світовий розвиток науки та техніки. У науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З нагоди року Китаю в Україні 07 лютого 2019

Цікаві факти про харчові звички українців

Протягом березня доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Аліна Наконечна прочитала ряд гостьових лекцій на тему «Цікаві факти про харчові звички українців» для здобувачів спеціальності 181 «Виробництво харчової продукції» Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ і Київського фахового коледжу р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві факти про харчові звички українців 26 березня 2025

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

14 грудня на заняттях з дисципліни «Фізика для харчових технологій» здобувачі першого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з успіхом презентували свої роботи, що демонстрували зв’язок «сухих» фізичних явищ із сучасними технологічними процесами харчових виробництв. Навчальна дисципліна «Фізика для харчових технологій» – це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв 15 грудня 2021