Н У Х Т

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

23 січня 2017

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

З 9 по 18 січня студенти І курсу спеціальності «Туризм» традиційно проходили зимовий період практики з активного туризму в Карпатах, у с. Верхнє Студене.

Під керівництвом викладачів кафедри та досвідчених інструкторів туристичного клубу «Время не ждет» новачки підкорювали місцеві схили, опановували основи гірськолижного спорту та не забували про веселі спуски на «тарілках» і санчатах, гру у сніжки та валяння в снігу.

Завдяки чітко спланованому розпорядку дня та розподілу обов’язків, першокурсники не сумували і кожний студент зумів себе проявити: хтось підготував цікаву інформацію і презентацію про туристичний потенціал регіону, проведення практики у вигляді віртуальної екскурсії, хтось уміло куховарив, хтось прибирав, а відповідальні за дозвілля підготували ігрову програму: «Хто зверху», «Мафія», «Твістер».

Першого ж дня студенти відвідали місцеве природне джерело з мінеральною водою. Окрім цього, оглянули одне з семи природних чудес України - найкрасивіший водоспад Закарпаття «Шипіт».

Вечорами студенти мали можливість насолоджуватися чарівним зоряним небом, піснями під гітару та чашечкою запашного карпатського чаю.

В останній день, за традицією, був організований комплексний залік із спуску на лижах і звіт із виконання посадових обов’язків.

Спільна робота по опануванню гірських лиж, організації побуту і дозвілля об’єднала туристів-першокурсників у міцний колектив та заклала основи майбутньої професійної підготовки.

Опублікований: 23-01-2017
Читайте також:
Організацію технологічних операцій на підприємстві наші студенти опановують в умовах виробництв

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ мають можливість отримувати не тільки теоретичні знання на заняттях, але й набувати практичні навички з обраної професії на різних підприємствах України. Так, 2 жовтня студенти 3-го курсу спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організацію технологічних операцій на підприємстві наші студенти опановують в умовах виробництв 03 жовтня 2019

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

Наш університет давно й плідно співпрацює зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського. Черговим кроком у розвитку творчого співробітництва між нашими вишами стало підписання Угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності. Ініціативу завідувача кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського 12 квітня 2023

Здобувачі освіти змагаються у практичному використанні нейромереж

Студенти першого та другого курсу Сумського фахового коледжу НУХТ скористалися чудовим шансом стати учасниками змагань з практичного використання нейромереж «KSE Prompt Design Challenge» від колаборації KSE AI Future Laboratory і KSE Foundation. Чотири команди коледжу були запрошені до Київської школи економіки на два очні етапи конкурсу: воркшоп ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти змагаються у практичному використанні нейромереж 05 травня 2023

Про підвищення наглядності та рецензування наукової статті: лайфхаки від американських колег

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко прослухав веб-семінари від представників наукових журналів американської асоціації молочних наук «Journal of Dairy Science» та «JDS Communications». Із семінару «Графічні реферати для підвищення наглядності вашої статті» (спікер – головний редактор «JDS Communications» Ma...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про підвищення наглядності та рецензування наукової статті: лайфхаки від американських колег 27 травня 2022