Н У Х Т

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

23 січня 2017

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

З 9 по 18 січня студенти І курсу спеціальності «Туризм» традиційно проходили зимовий період практики з активного туризму в Карпатах, у с. Верхнє Студене.

Під керівництвом викладачів кафедри та досвідчених інструкторів туристичного клубу «Время не ждет» новачки підкорювали місцеві схили, опановували основи гірськолижного спорту та не забували про веселі спуски на «тарілках» і санчатах, гру у сніжки та валяння в снігу.

Завдяки чітко спланованому розпорядку дня та розподілу обов’язків, першокурсники не сумували і кожний студент зумів себе проявити: хтось підготував цікаву інформацію і презентацію про туристичний потенціал регіону, проведення практики у вигляді віртуальної екскурсії, хтось уміло куховарив, хтось прибирав, а відповідальні за дозвілля підготували ігрову програму: «Хто зверху», «Мафія», «Твістер».

Першого ж дня студенти відвідали місцеве природне джерело з мінеральною водою. Окрім цього, оглянули одне з семи природних чудес України - найкрасивіший водоспад Закарпаття «Шипіт».

Вечорами студенти мали можливість насолоджуватися чарівним зоряним небом, піснями під гітару та чашечкою запашного карпатського чаю.

В останній день, за традицією, був організований комплексний залік із спуску на лижах і звіт із виконання посадових обов’язків.

Спільна робота по опануванню гірських лиж, організації побуту і дозвілля об’єднала туристів-першокурсників у міцний колектив та заклала основи майбутньої професійної підготовки.

Опублікований: 23-01-2017
Читайте також:
«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани

Нещодавно відбувся заключний етап засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» за темою «Маркетингові прийоми в ресторанному бізнесі». На «десерт» так хочеться чогось незвичайного, і майбутні маркетологи правильно спрогнозували бажання. «Інновації та незвичні ресторани» – саме таким напрямом досліджень наші здобувачі завершили те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани 13 квітня 2023

Останній крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології

18 грудня 2018 р. відбувся міжкафедральний семінар кафедр біотехнології і мікробіології та екологічної безпеки та охорони праці із залученням членів спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 Національного університету харчових технологій, на якому аспірант кафедри біотехнології і мікробіології Микола Івахнюк представив результати досліджень за кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології 18 грудня 2018

Практичний внесок у скарбничку професійних компетентностей магістрантів-біотехнологів

Здобувачки першого року навчання освітнього ступеня «магістр» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Анастасія Охмакевич і Дар’я Благодир проходили професійну практику в Інституті продовольчих ресурсів НААН України. Під час практики дівчата займалися дослідженням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний внесок у скарбничку професійних компетентностей магістрантів-біотехнологів 17 липня 2024

Здорове харчування: наукові постулати та практичні рішення

Саме під таким девізом відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість, безпека». І якщо серед естетичних високих мистецтв на першому місці стоїть література як технологія слова, то серед практичних галузей людського життя до таких висот сягає технологія здорового харчування...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування: наукові постулати та практичні рішення 17 листопада 2025