Н У Х Т

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

23 січня 2017

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

З 9 по 18 січня студенти І курсу спеціальності «Туризм» традиційно проходили зимовий період практики з активного туризму в Карпатах, у с. Верхнє Студене.

Під керівництвом викладачів кафедри та досвідчених інструкторів туристичного клубу «Время не ждет» новачки підкорювали місцеві схили, опановували основи гірськолижного спорту та не забували про веселі спуски на «тарілках» і санчатах, гру у сніжки та валяння в снігу.

Завдяки чітко спланованому розпорядку дня та розподілу обов’язків, першокурсники не сумували і кожний студент зумів себе проявити: хтось підготував цікаву інформацію і презентацію про туристичний потенціал регіону, проведення практики у вигляді віртуальної екскурсії, хтось уміло куховарив, хтось прибирав, а відповідальні за дозвілля підготували ігрову програму: «Хто зверху», «Мафія», «Твістер».

Першого ж дня студенти відвідали місцеве природне джерело з мінеральною водою. Окрім цього, оглянули одне з семи природних чудес України - найкрасивіший водоспад Закарпаття «Шипіт».

Вечорами студенти мали можливість насолоджуватися чарівним зоряним небом, піснями під гітару та чашечкою запашного карпатського чаю.

В останній день, за традицією, був організований комплексний залік із спуску на лижах і звіт із виконання посадових обов’язків.

Спільна робота по опануванню гірських лиж, організації побуту і дозвілля об’єднала туристів-першокурсників у міцний колектив та заклала основи майбутньої професійної підготовки.

Опублікований: 23-01-2017
Читайте також:
Розпочалася сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

У новому осінньому сезоні розпочала свою роботу сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», організатором якої є кафедра готельно-ресторанної справи. Перше вступне заняття відбулося в комбінованій формі – частина слухачів була присутня в закладі ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду», де, власне, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 27 жовтня 2021

Представниці НУХТ на Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів в Узбекистані

Цього місяця світові лідери зібралися в Ташкенті (Узбекистан) на 11-му Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів, організованому Міжнародною фінансовою корпорацією IFC. Фокус форуму був зосереджений на зменшення втрат і відходів, збагачення харчових продуктів. Питання продовольчої безпеки в Центральній Азії обговорювали 180 учасників із 20 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представниці НУХТ на Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів в Узбекистані 27 травня 2024

У поміч виробничникам: курси для хіміків консервних підприємств

У Одеському інституті післядипломної освіти НУХТ на курсах підвищення кваліфікації тривалістю 88 навчальних годин навчалися хіміки консервних підприємств. На заняттях розглянули основні положення нормативно-правової бази функціонування харчових підприємств і, у т.ч., виробничих випробувальних лабораторій. Зокрема, обговорювали поточний стан нормат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У поміч виробничникам: курси для хіміків консервних підприємств 05 серпня 2019

Пілотний проєкт дуального навчання успішно завершено!

У навчальному році, що завершився, колектив Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ спільно з партнерами, ПрАТ «МХП» вперше реалізував проєкт дуального навчання. До участі у проєкті були залучені 15 здобувачів освіти спеціальності 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології». У рамках проєкту студенти успішно поєднували осво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пілотний проєкт дуального навчання успішно завершено! 15 липня 2022