Н У Х Т

Досвід міжнародного співробітництва

13 жовтня 2021

Досвід міжнародного співробітництва

Після довготривалого проходження виробничої практики у Болгарії повернулися студенти груп кулінарного та готельного-ресторанного напряму підготовки Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету.

Практика проходить у рамках програми міжнародного співробітництва між готельно-ресторанними комплексами Болгарії «Hotel Riu Helios» (Sunny Beach, Bulgaria) та ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» щодо стажування студентів коледжу у готельно-ресторанних комплексах компанії «Riu».

Під час практики студенти відпрацьовували набуті за час навчання знання й навички з приготування традиційних болгарських страв і страв європейської кухні, удосконалили професійні вміння з приготування та оформлення кондитерських виробів.

Стажування у сучасних готельно-ресторанний закладах  Болгарії – чудова можливість для студентів поєднати проходження виробничої практики та відпочинок на Чорноморському узбережжі. 

Опублікований: 13-10-2021
Читайте також:
Широке коло інтересів гуртківців кафедри обліку і аудиту

28 березня 2023 року на кафедрі обліку і аудиту відбулося V засідання студентського наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик», що працює під керівництвом гарантки магістерської освітньої програми «Облік і аудит», доцентки Людмили Духновської. Свої наукові дослідження представили здобувачки освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке коло інтересів гуртківців кафедри обліку і аудиту 31 березня 2023

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі

Нещодавно доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь у двох конференціях в Жешувському університеті (Польща) – міжнародній «Human-Nutrition-Environment» («Середовище харчування людини»)та національній «Jakość Życia w Bio-, Tech- i Ekosystemach» («Якість життя в біо-, техно- та екосистемах»). Конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі 22 листопада 2023

Волонтерська акція студентів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Вже п’ятий рік у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ працює волонтерський клуб. Він започаткував свою діяльність ще в липні 2014 року. Тоді абітурієнти, вже цьогорічні випускники, писали перші листи підтримки і в них просили наших захисників не тільки повертатися живими, вижити в пеклі війни, а й залишитися добрими, зберегти в собі Людину...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Волонтерська акція студентів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 08 жовтня 2018

Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Академічна доброчесність – це фундамент якісної вищої освіти і детермінанта її успішного розвитку. Новий навчальний рік на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався з тижня академічної доброчесності, адже етичними принципами академічної доброчесності мають керуватися всі учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 14 вересня 2021