У перший тиждень нового навчального року традиційно відбулася онлайн-зустріч здобувачів першого курсу магістерського рівня освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з гаранткою освітньої програми та викладачами кафедри експертизи харчових продуктів.
Гарантка, доцентка Світлана Усатюк ознайомила здобувачів освіти з фокусом освітньої програми, переліком освітніх компонентів, ключовими компетентностями та програмними результатами навчання, а також з дисциплінами вільного вибору.
Викладачі випускової кафедри презентували свої вибіркові дисципліни, а гарантка надала інформацію про посилання для ознайомлення з їхнім описом і пояснила процедуру вибору дисциплін в електронному кабінеті здобувача.
Особливу увагу під час зустрічі було приділено питанню академічної доброчесності. Магістрантів ознайомили з основними нормативними документами, зокрема з Кодексом академічної етики університету. У підсумку – всі учасники підписали Декларацію про дотримання академічної доброчесності.
Першокурсники магістратури вдячні доцентці кафедри експертизи харчових продуктів, гарантці освітньої програми Світлані Усатюк за організацію змістовної зустрічі та підтримку академічних цінностей.