Н У Х Т

Випускниця НУХТ – в ефірі Громадського радіо

07 квітня 2020

Випускниця НУХТ – в ефірі Громадського радіо

Журналісти Громадського радіо поговорили з хімікинею-технологинею Юлією Гагаріною, випускницею нашої кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.

Під час зустрічі йшлося про культуру споживання косметики у пострадянському просторі та на заході, хімію в побуті і тестування на тваринах, про те, як працює виробництво косметичних засобів, про важливість постійної самоосвіти та розвитку різних навичок для людей, що мають природничо-технічну спеціальність і про те, як створюються нові косметичні засоби.

Прослухати інтерв’ю з фахівцем можна тут.

Опублікований: 07-04-2020
Читайте також:
Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі

Українська мрія – єдність, свобода і незалежність. Основа державності,  якої споконвіку намагалися позбавити цю прекрасну частину землі всі її так звані сусіди, прикриваючись «високими» інтересами, час від часу набувала цілком ясних обрисів. Так сталося і 22 січня 1919 року із підписанням і проголошенням у Києві Акту злуки УНР і ЗУНР. 22 січня 201...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі 24 січня 2019

Культуру поведінкового стандарту працівників туристичного бізнесу опановують першокурсники

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ студенти І курсу продемонстрували свої знання та вміння на підсумковому занятті з дисципліни «Комунікаційні технології у сфері туризму», демонструючи свої творчі роботи. Організувала та провела заняття досвідчений викладач туристичних спецдисциплін Вікторія Шийка. У своїх презентаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Культуру поведінкового стандарту працівників туристичного бізнесу опановують першокурсники 02 лютого 2017

У тренді інновацій: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на головній професійній події сектору HoReCa в Україні

28 листопада 2023 р. розпочався Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2023. Здобувачі освіти кафедри готельно-ресторанної справи не могли пропустити цю подію, тому під керівництвом викладачів відвідали наймасштабнішу виставку осені сфери HoReCa у Міжнародному Виставковому Центрі, щоб познайомитися з новими трендам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренді інновацій: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на головній професійній події сектору HoReCa в Україні 28 листопада 2023

Гордість факультету біотехнології та екологічного контролю

17 листопада у районній державній адміністрації Голосіївського району міста Києва відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня студента, на які були запрошені здобувачі освіти закладів вищої освіти району. Дійство почалося з виступу голови райдержадміністрації Сергія Садового, який тепло привітав студентів, а далі вручив відзнаки кращим із кращ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гордість факультету біотехнології та екологічного контролю 18 листопада 2021