Н У Х Т

Підвищують професійну кваліфікацію викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

04 жовтня 2022

Підвищують професійну кваліфікацію викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки підвищують професійну кваліфікацію, використовуючи курси «Coursera» від провідних вишів світу на платформі онлайн-навчання.

Кожний студент і викладач України може отримати безкоштовний доступ до курсів «Coursera» – платформи онлайн-навчання, заснованої викладачами Стенфордського університету.

Команда «Coursera» першою відгукнулась на запит МОН і з березня розпочала співпрацю: для українських студентів було відкрито понад 6,5 тис. курсів із 400 спеціалізацій за програмами найкращих університетів та компаній світу.

Уже понад 20 тис. студентів і викладачів приєдналися до Coursera та успішно опановують онлайн-курси від Google, Meta, IBM, Microsoft, Amazon Web Services, а також таких провідних університетів світу, як Yale University, California Institute of the Arts, Duke University, Erasmus University Rotterdam та інших.

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Володимир Бойко також підвищив свою професійну кваліфікацію за допомогою курсу «Renewable Energy Technology Fundamentals», що був наданий Univesity of Colorado Boulder.

Отримані знання та передовий досвід будуть використані при викладанні дисциплін «Відновлювальні та альтернативні джерела енергії» та «Енергетичні ресурси», для магістрів і бакалаврів спеціальностей 142 «Енергетичне машинобудування» та 144 «Теплоенергетика».

Опублікований: 04-10-2022
Читайте також:
Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Протягом 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 вересня 2023

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Циклова комісія готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ приділяє значну увагу формуванню у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи професійних навичок ведення бізнесу в індустрії гостинності. 16 жовтня 2018 р. студенти ІІІ та IV курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 17 жовтня 2018

Практичний досвід розроблення косметичних засобів: хімтехнологи захищають курсові роботи

Цьогорічна літня сесія проходила в складних умовах сьогодення. Захисти курсових робіт хіміків-технологів з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» не були виключенням. Проте, жодні складнощі психологічного й технічного характеру не завадили здобувачам представити пристойні роботи, які відповідають вимогам. Захист курсових робіт відбув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід розроблення косметичних засобів: хімтехнологи захищають курсові роботи 19 травня 2023

У світ сучасної науки поринули студенти-хімтехнологи

18 жовтня студенти груп ХТ-3-6 і ХТ-3-7 кафедри хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів разом із доцентом названої кафедри Галиною Білою і доцентом кафедри харчової хімії Олександром Макаренком відвідали XI Міжнародну виставку LABComplEX. На виставкових стендах вони мали можливість ознайомитися з останніми новинками аналітичного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У світ сучасної науки поринули студенти-хімтехнологи 19 жовтня 2018