Н У Х Т

Підвищують професійну кваліфікацію викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

04 жовтня 2022

Підвищують професійну кваліфікацію викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки підвищують професійну кваліфікацію, використовуючи курси «Coursera» від провідних вишів світу на платформі онлайн-навчання.

Кожний студент і викладач України може отримати безкоштовний доступ до курсів «Coursera» – платформи онлайн-навчання, заснованої викладачами Стенфордського університету.

Команда «Coursera» першою відгукнулась на запит МОН і з березня розпочала співпрацю: для українських студентів було відкрито понад 6,5 тис. курсів із 400 спеціалізацій за програмами найкращих університетів та компаній світу.

Уже понад 20 тис. студентів і викладачів приєдналися до Coursera та успішно опановують онлайн-курси від Google, Meta, IBM, Microsoft, Amazon Web Services, а також таких провідних університетів світу, як Yale University, California Institute of the Arts, Duke University, Erasmus University Rotterdam та інших.

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Володимир Бойко також підвищив свою професійну кваліфікацію за допомогою курсу «Renewable Energy Technology Fundamentals», що був наданий Univesity of Colorado Boulder.

Отримані знання та передовий досвід будуть використані при викладанні дисциплін «Відновлювальні та альтернативні джерела енергії» та «Енергетичні ресурси», для магістрів і бакалаврів спеціальностей 142 «Енергетичне машинобудування» та 144 «Теплоенергетика».

Опублікований: 04-10-2022
Читайте також:
Козацькому роду нема переводу!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін протягом тижня (7-11 жовтня) проводили на потоках і в академічних групах заходи до Дня українського козацтва, Дня захисника України та свята Пресвятої Покрови, що відзначаються в Україні 14 жовтня. Кожний викладач обрав власну тематику проведення заходу, до якого були залучені й студенти. Викладачі розповіда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Козацькому роду нема переводу! 11 жовтня 2019

Успішний старт магістрантів-біотехнологів

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалася одна з найважливіших подій академічного року – захист магістерських кваліфікаційних робіт. Зважаючи на складну ситуацію в країні, захисти відбуваються у онлайн-режимі. Цьогоріч до складу екзаменаційної комісії увійшли викладачі кафедри біотехнології і мікробіології – д.т.н., професор, завідувач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт магістрантів-біотехнологів 09 грудня 2024

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття доцента Оксани Кирпіченкової. Дисципліна «Технологія продукції ресторанного господарства» є невід’ємною складовою якісної професійної підготовки майбутніх рестораторів і готельєрів. Темою заняття була технологія кулінарної продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 14 листопада 2018

Майстер-класи для майбутніх вступників…

30 та 31 січня 2018 р. викладачі та студенти спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ провели майстер-класи «Виробництво заварних тістечок» і «Розроблення та випікання тістечок із листкового тіста» для учнів 8-10-х класів КУ Сумської загальноосвітньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи для майбутніх вступників… 01 лютого 2018