Н У Х Т

Бізнес-гра на кафедрі економічної теорії

11 жовтня 2024

Бізнес-гра на кафедрі економічної теорії

На кафедрі економічної теорії 10 жовтня відбулася інтелектуальна бізнес-гра «Бізнес-сходи» зі здобувачами освіти груп РЗ-2-12, ЦБ-2-15, БО-2-11.

Зазвичай вважають, що мета бізнесу – зростання продажів товарів та отримання з цього максимального прибутку. Однак, на сьогодні важливу роль відіграють іще й інноваційна та соціально-екологічна діяльності підприємця – вони так само впливають на загальний результат.

Під час гри «Бізнес-сходи» здобувачі мали можливість змоделювати власний бізнес і навчитися вести підприємницьку діяльність. Під керівництвом асистентки кафедри Лілії Ісмаїлової вони створювали власні підприємства, обирали сегмент ринку, наймали співробітників, долали перешкоди та багато-багато іншого.

Вітаємо Марію Плохотнюк з перемогою!

Опублікований: 11-10-2024
Читайте також:
Міжнародний досвід у виноробстві для біотехнологів

Усі ми чудово знаємо, що Франція є однією з провідних країн у галузі виноробства у світі, тому можливість відвідати гостьову лекцію Мікробіологічні рішення для вініфікації білих вин» біолога та генетика Філіпа Марулло з Науково-дослідного інституту вина і виноградарства Франції, до якої долучились здобувачі бакалаврату освітньо-професійної програми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід у виноробстві для біотехнологів 27 вересня 2024

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний атестаційний екзамен здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування». Здобувачі-технологи продемонстрували свої знання з профільних дисциплін і, незважаючи на онлайн-формат, підтверд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» 21 червня 2022

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Відбулося нагородження здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій, які вибороли перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2023-2024 н.р. з-поміж учасників із 16 закладів вищої освіти України. З вітальним словом до здобувачів звернувся заступник голови орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 24 травня 2024

ПрАТ «Індар» – практика мрії для біотехнолога-початківця…

Після плідного вивчення теоретичного матеріалу в університеті студенткам 4-ого курсу Анні Бондаренко та Тетяні Буніній випала нагода побачити всі особливості технологічного процесу на практиці на ПрАТ «Індар», яке є національним лідером у допомозі людям із цукровим діабетом і соціально значимими захворюваннями. Практиканток зустріла провідний техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПрАТ «Індар» – практика мрії для біотехнолога-початківця… 08 лютого 2018