Н У Х Т

Успішний фініш бакалаврів заочної форми навчання

19 лютого 2021

Успішний фініш бакалаврів заочної форми навчання

17 лютого 2021 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася важлива подія для 52 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання – атестаційний екзамен.

Перед початком екзамену тепло привітала здобувачів вищої освіти в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, яка допомагала нинішнім випускникам під час їхнього вступу на спеціальність 181 «Харчові технології» і підтримувала впродовж всього періоду навчання на факультеті. Екзаменаційна комісія у складі завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч (голова), доцентів Андрія Гавриша, Віри Зуйко та Олени Павлюченко долучилася до привітань, озвучила свої рекомендації та настанови і, звісно, побажала здобувачам успіху.

Складання атестаційного екзамену було організоване з використанням технологій дистанційного навчання одразу на двох платформах Zoom і Moodle. Програма екзамену передбачала питання з 4-х профільних дисциплін: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства» та «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства».

Вітаємо здобувачів із подоланням нової сходинки, отриманням освітнього ступеня «Бакалавр», бажаємо натхненного кар’єрного зростання та особистого щастя!

Опублікований: 19-02-2021
Читайте також:
Розпочалося приймання заяв і документів на вступ до магістратури

Сьогодні розпочалося приймання заяв і документів на вступ до магістратури за денною та заочною формами навчання. Вступники можуть подати до п'яти заяв на бюджет і до 10 заяв на контракт. Заяви подаються тільки в електронній формі на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/, за виключенням випадків, зазначених у п.6.3. розділу 6 Правил прийому до університ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалося приймання заяв і документів на вступ до магістратури 01 серпня 2024

Результативна співпраця з Луцьким національним технічним університетом

Продовжується наукове співробітництво нашого університету з Луцьким національним технічним університетом. Його результатом стала монографія «Чипси з рослинної сировини», підготовлена професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним і професором кафедри технологій і обладнання переробних виробництв ЛНТУ Ігорем Дудар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результативна співпраця з Луцьким національним технічним університетом 29 листопада 2023

Розмовний клуб німецькою мовою

24 листопада 2023 року за участі StartDeutschschule в Україні та мовної школи DieDerDas відбувся розмовний клуб німецькою мовою, організований доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольгою Неживою. Захід за темою «Хобі як спосіб розвитку гнучких навичок студентів» для здобувачів освіти, що вивчають німецьку як другу іноземну мову...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розмовний клуб німецькою мовою 27 листопада 2023

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» розширюють знання на лекціях зарубіжних науковців

29 лютого 2024 р. відбулася онлайн-лекція «Principles of Agricultural Price, Policy and Trade Analysis» («Принципи аналізу сільськогосподарських цін, політики та торгівлі»). Її прочитав почесний професор аграрної та прикладної економіки Науково-дослідного інституту продовольчої та аграрної політики Університету Вільям Х. Мейерс. У ході лекції здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» розширюють знання на лекціях зарубіжних науковців 01 березня 2024