Н У Х Т

Відкриті лекції на кафедрі економіки праці та менеджменту для бакалаврів-менеджерів

23 жовтня 2024

Відкриті лекції на кафедрі економіки праці та менеджменту для бакалаврів-менеджерів

У жовтні на кафедрі економіки праці та менеджменту розпочалася серія відкритих лекцій цього навчального року. І розпочала цей процес доцентка Тетяна Рибачук-Ярова лекцією з дисципліни «Управління операційною діяльністю підприємств харчової промисловості» для здобувачів четвертого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент». Тема заняття – «Одиничний, партіонний, потоковий методи організування основного процесу виробництва на підприємствах харчової промисловості».

Лекторка наголосила, що різноманітні методи організування основного процесу виробництва залежать від багатьох факторів і мають при цьому свої особливості. Особлива увага була приділена також визначенню ефективності зазначених методів на підприємствах харчової промисловості.

Перейняла естафету доцентка Ольга Кириченко, яка прочитала лекцію «Компенсаційна торгівля в сфері ЗЕД» з дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» для другокурсників освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми «Менеджмент».

Лекторка висвітила логічний зв’язок і місце цього виду торгівлі в зовнішньоекономічній діяльності підприємств, у тому числі і харчової промисловості.

Викладачки підтримували постійний емоційний контакт з аудиторією. Здобувачі освіти заохочувалися до діалогу, що сприяло більшій зацікавленості.

Лекції супроводжувалися мультимедійними презентаціями, що містили схеми, діаграми, ролики, які наочно допомагали поясненню та засвоєнню теоретичного матеріалу.

Заняття відбулися в режимі конференції ZOOM, до них долучилися завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту Тамара Березянко, гарантка освітньої програми «Менеджмент» Світлана Дунда і викладачі кафедри.

Далі буде!

Опублікований: 23-10-2024
Читайте також:
На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску Тетяна Роман, Ольга Дацюк, Оксана Добровольська та ін. Приємно, що випускники дякували за хорошу освіту, надану можливість використовувати технологічні знання у своїй фаховій діяльності. Також староста Тетяна Роман зазначила, що велика цінність – друзі,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску 30 травня 2018

Пивоварня «ЦИПА» в навчальному процесі: нові способи опанування практичної підготовки

Незважаючи на важкі часи у наші країні, здобувачі групи ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом продовжують набувати знання з практики в галузі пивоваріння, впроваджуючи в навчальний процес дистанційні екскурсії на підприємства. 3 жовтня здобувачам випала можливість побувати на екскурсії в гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивоварня «ЦИПА» в навчальному процесі: нові способи опанування практичної підготовки 04 жовтня 2022

Лайфхаки при створенні CV

29 січня здобувачі освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу» стали учасниками онлайн-майстер-класу «Як виділитися: лайфхаки для твого CV» від HR-еĸспертки «Бритіш Американ Тобакко Україна», директорки HR-агенції UGEN Анастасії Сичової. Це був інформативний вебінар, присвячений створенню якісного CV, який є важливим кроком для здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки при створенні CV 30 січня 2025

Захоплюючий мовний квест

12 червня 2018 року у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулося відкрите засідання гуртка мовознавців у формі квесту «Калейдоскоп мовних явищ», у якому взяли участь студенти груп МД/ОРГ17, ВХК17, МЕХ17. Студенти швидко відгадували підказки, де знаходяться завдання, щодуху мчали за загадками, сперечалися, радилися, відгадували. Завда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплюючий мовний квест 13 червня 2018