Н У Х Т

Відкриті лекції на кафедрі економіки праці та менеджменту для бакалаврів-менеджерів

23 жовтня 2024

Відкриті лекції на кафедрі економіки праці та менеджменту для бакалаврів-менеджерів

У жовтні на кафедрі економіки праці та менеджменту розпочалася серія відкритих лекцій цього навчального року. І розпочала цей процес доцентка Тетяна Рибачук-Ярова лекцією з дисципліни «Управління операційною діяльністю підприємств харчової промисловості» для здобувачів четвертого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент». Тема заняття – «Одиничний, партіонний, потоковий методи організування основного процесу виробництва на підприємствах харчової промисловості».

Лекторка наголосила, що різноманітні методи організування основного процесу виробництва залежать від багатьох факторів і мають при цьому свої особливості. Особлива увага була приділена також визначенню ефективності зазначених методів на підприємствах харчової промисловості.

Перейняла естафету доцентка Ольга Кириченко, яка прочитала лекцію «Компенсаційна торгівля в сфері ЗЕД» з дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» для другокурсників освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми «Менеджмент».

Лекторка висвітила логічний зв’язок і місце цього виду торгівлі в зовнішньоекономічній діяльності підприємств, у тому числі і харчової промисловості.

Викладачки підтримували постійний емоційний контакт з аудиторією. Здобувачі освіти заохочувалися до діалогу, що сприяло більшій зацікавленості.

Лекції супроводжувалися мультимедійними презентаціями, що містили схеми, діаграми, ролики, які наочно допомагали поясненню та засвоєнню теоретичного матеріалу.

Заняття відбулися в режимі конференції ZOOM, до них долучилися завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту Тамара Березянко, гарантка освітньої програми «Менеджмент» Світлана Дунда і викладачі кафедри.

Далі буде!

Опублікований: 23-10-2024
Читайте також:
На книжкову поличку крафтовиків

Видання нової навчальної літератури є важливим чинником для системної теоретичної і практичної підготовки здобувачів освіти і одним із головних пріоритетів у діяльності викладачів і науковців нашого університету, які мають за мету забезпечення необхідних інструментів і методів ефективного проведення навчального процесу в сучасному освітньому просто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На книжкову поличку крафтовиків 01 квітня 2024

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слід зазначити, що Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 05 жовтня 2018

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю

22 лютого у актовій залі університету дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами та бакалаврами. Ця зима для випускників стала особливою, адже вони перегорнули ще одну сторінку свого життя – закінчили університет, де їх життя було сповнене цікавих моментів, неймовірних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю 25 лютого 2019

Вітаємо з перемогою у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022!

Здобувачки спеціальності 242 «Туризм» Юлія Заборовець, Юлія Рибак та Дар’я Шелухіна брали участь у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022, організованій кафедрою туризму та економіки підприємства Національного технічного університету «Дніпровська Політехніка». Головною метою Олімпіади є підвищення інтересу школярів, здобувачів, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з перемогою у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022! 30 грудня 2022