У жовтні на кафедрі економіки праці та менеджменту розпочалася серія відкритих лекцій цього навчального року. І розпочала цей процес доцентка Тетяна Рибачук-Ярова лекцією з дисципліни «Управління операційною діяльністю підприємств харчової промисловості» для здобувачів четвертого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент». Тема заняття – «Одиничний, партіонний, потоковий методи організування основного процесу виробництва на підприємствах харчової промисловості».
Лекторка наголосила, що різноманітні методи організування основного процесу виробництва залежать від багатьох факторів і мають при цьому свої особливості. Особлива увага була приділена також визначенню ефективності зазначених методів на підприємствах харчової промисловості.
Перейняла естафету доцентка Ольга Кириченко, яка прочитала лекцію «Компенсаційна торгівля в сфері ЗЕД» з дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» для другокурсників освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми «Менеджмент».
Лекторка висвітила логічний зв’язок і місце цього виду торгівлі в зовнішньоекономічній діяльності підприємств, у тому числі і харчової промисловості.
Викладачки підтримували постійний емоційний контакт з аудиторією. Здобувачі освіти заохочувалися до діалогу, що сприяло більшій зацікавленості.
Лекції супроводжувалися мультимедійними презентаціями, що містили схеми, діаграми, ролики, які наочно допомагали поясненню та засвоєнню теоретичного матеріалу.
Заняття відбулися в режимі конференції ZOOM, до них долучилися завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту Тамара Березянко, гарантка освітньої програми «Менеджмент» Світлана Дунда і викладачі кафедри.
Далі буде!