Н У Х Т

Новорічна атмосфера на кафедрі маркетингу

29 грудня 2017

Новорічна атмосфера на кафедрі маркетингу

Студенти-маркетологи на практиці втілювали теорію рекламних комунікацій, використовуючи контент новорічної тематики. Все почалося з конкурсу «Новорічна прикраса», в якому студентам пропонувалося власноруч створити або забрендувати святкову іграшку в кафедральні кольори або декорувати логотип кафедри під різдвяний мотив. Студенти досить активно взяли участь у цьому конкурсі, що дозволило прикрасити новорічну ялинку у фірмовому стилі кафедри маркетингу.

Аби створити затишну атмосферу перебування студентів, викладачів і гостей кафедри, як вчить теорія мерчандайзингу, магістри-маркетологи зробили сніговика-магістра та розширили фото-зону зі святковими гірляндами, хвойними прикрасами, різдвяними віночками та композиціями.

Новорічно-різдвяний декор інтер’єру кафедри маркетингу створює гарний настрій, переповнює позитивними емоціями, а у когось, можливо, викликає найсвітліші спогади дитинства.

Приходьте на кафедру маркетингу, заряджайтеся позитивом, з яким і зустріньте Новий рік 2018! Будьте здорові, щасливі та оригінальні!

Опублікований: 29-12-2017
Читайте також:
Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі

На початку цього року був підписаний договір про співпрацю між нашим університетом і Громадською організацією «Освітня фундація продуктового ІТ», яка тісно співпрацює з продуктовою IT-компанією Genesis. Мета співпраці – сприяння розвитку вищої освіти і науки України; проведення двосторонніх заходів спрямованих на обмін досвідом за пріоритетними і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі 06 березня 2023

Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите  заняття «Основні поняття. Об’єкти, суб’єкти інтелектуальної власності та правові засоби її охорони. Законодавча база України» з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність», яке доцент кафедри, к.т.н. Микола Бондара провів для здобувачів-магістрантів напряму підгот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності 01 жовтня 2020

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології привітав Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ з 90-річчям від дня заснування

Цьогоріч Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України (ІМВ НАНУ) святкує знаменну подію – 90-річчя від дня заснування. Тож колектив кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) нашого університету вітає співробітників ІМВ НАНУ з ювілеєм! Біля витоків організації підготовки інженерів-біотехнологів нашої країни на кафедрі БТМ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології привітав Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ з 90-річчям від дня заснування 26 вересня 2018

Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації очима здобувачів освіти

Студентські науково-практичні конференції є важливою складовою організації освітнього процесу у навчально-науковому комплексі нашого університету. У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася студентська науково-практична конференція «Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації». В умовах воєнного стану в Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації очима здобувачів освіти 15 червня 2022