Н У Х Т

Магістрантам кафедри обліку і аудиту вручені сертифікати про проходження курсу від ТОВ «Дебет Плюс»

10 жовтня 2022

Магістрантам кафедри обліку і аудиту вручені сертифікати про проходження курсу від ТОВ «Дебет Плюс»

6 жовтня 2022 року на кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ у форматі онлайн-конференції за участі директора з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергія Мозгового та підтримки заступника директора  інституту Михайла Арича відбулося урочисте вручення сертифікатів для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

У межах підписаного меморандуму про співпрацю, за ініціативи завідувача кафедри Володимира Осмятченка магістранти пройшли курс навчання, освоїли основні принципи роботи в програмному продукті від ТОВ «Дебет Плюс» та отримали сертифікати, що підтверджують їх професійні компетенції. Протягом навчання здобувачі вивчали принципи роботи в програмному продукті щодо оформлення господарських операцій, ведення первинного обліку та складання звітності з метою набуття фахових компетенцій, що допоможуть у подальшій фаховій практичній діяльності.

Вітаємо здобувачів і бажаємо подальшого розвитку!

Опублікований: 10-10-2022
Читайте також:
Із виробництвом популярного напою наочно познайомилися здобувачі, відвідавши міні-пивоварню

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі здобувачами освіти третього курсу відвідав міні-пивоварню «Andersen», що знаходиться в м. Києві. Студенти мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями виробництва пива, починаючи від підготовки сировини до стадії розливу готового продукту, та поб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із виробництвом популярного напою наочно познайомилися здобувачі, відвідавши міні-пивоварню 25 листопада 2020

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Уміння адаптуватися до змін – ключова якість сучасного освітнього процесу. Кафедра технології оздоровчих продуктів продемонструвала свою готовність до викликів часу, активно впроваджуючи новітні методи навчання, такі як цифровий сторітейлінг, щоб забезпечити високий рівень навчання та залучити здобувачів навіть у дистанційному форматі. Один із при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів 04 березня 2024

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани

Нещодавно відбувся заключний етап засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» за темою «Маркетингові прийоми в ресторанному бізнесі». На «десерт» так хочеться чогось незвичайного, і майбутні маркетологи правильно спрогнозували бажання. «Інновації та незвичні ресторани» – саме таким напрямом досліджень наші здобувачі завершили те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани 13 квітня 2023

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

7 і 8 жовтня 2020 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися планові відкриті заняття – асистента кафедри Оксани Фурсік з дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» (лабораторне заняття) для студентів другого курсу напряму підготовки «Харчові технології» та асистента кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 12 жовтня 2020