Н У Х Т

Випуск чотирнадцяти навчальних груп відбувся в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

02 липня 2021

Випуск чотирнадцяти навчальних груп відбувся в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск чотирнадцяти навчальних груп.

З привітальним словом до випускників звернулися директорка коледжу Віра Кузнецова та голови державних кваліфікаційних комісій, а також роботодавці, батьки, викладачі, які привітали випускників.

Керівництво коледжу нагородило подяками кращих випускників коледжу: Марію Стахів (група ГО-5), Христину Бабяк (група ГО-5), Оксану Федоришин (група ГО-5), Оксану Косар (група ГО-5), Марію Говгеру (група РО-7), Марію Ванжуру (група КТ-18).

Учасники художньої самодіяльності привітали випускників коледжу музичними подарунками та подарували їм море позитивних вражень.

Сьогодні випускники отримали дипломи – один із перших і найважливіших документів їхнього вже дорослого життя. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості і перспективи професійного росту.

Тож, дорогі випускники, мрійте, плануйте, працюйте і наполегливо досягайте своїх цілей! Легких вам стартів і починань! Світ чекає на ваші успіхи! 

Опублікований: 02-07-2021
Читайте також:
Відкрите практичне заняття для студентів англомовного проекту напряму підготовки «Готельна справа»

Відбулося відкрите практичне заняття «Українські та міжнародні Асоціації готельних підприємств» асистента кафедри туристичного та готельного бізнесу Маріанна Маршаленко з дисципліни «Готельна справа» зі студентами 1 курсу англомовного проекту напряму підготовки «Готельна справа». Основними завданнями, які були поставлені викладачем на початку заня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите практичне заняття для студентів англомовного проекту напряму підготовки «Готельна справа» 20 квітня 2018

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива

26-27 травня 2018 рокуАсоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» за участі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» організувала Фестиваль морозива. У Фестивалі брали участь провідні підприємства України з виробництва морозива – члени Асоціації з 8-ми регіонів країни. Серед запрошених до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива 29 травня 2018

З мінеральними водами свого регіону знайомилися студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ

Завдяки мінеральним джерелам, що розташовані на території району, про Сваляву знають далеко за межами області та, навіть, країни. 8 жовтня студенти груп ДВ-171 і ДВ-161 Свалявського технічного коледжу НУХТ разом із викладачами побували на ТДВ «Свалявські мінеральні води» та ознайомилися з етапами виробництва мінеральної води. Про основні технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З мінеральними водами свого регіону знайомилися студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ 09 жовтня 2019

Нагадуємо, як правильно розрахувати середній бал атестата

Для того, щоб подати заяву на вступ до вишу, як в електронному, так і в паперовому вигляді, вступнику необхідно порахувати середній бал додатка до документа про повну загальну середню освіту (свідоцтва). Він обчислюється за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин. Бал розраховується як середнє арифметичне усіх зазначених у додатку до сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагадуємо, як правильно розрахувати середній бал атестата 07 серпня 2020