Н У Х Т

Четвертокурсники-хімтехнологи здійснюють дослідження у Проблемній науково-дослідній лабораторії

25 березня 2025

Четвертокурсники-хімтехнологи здійснюють дослідження у Проблемній науково-дослідній лабораторії

20 березня 2025 року за сприяння гарантки освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок», доцентки Олени Подобій, під керівництвом доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олесі Романової лабораторна робота студентів групи ХТ-4-14 з дисципліни «Хімія та технологія харчових добавок» відбулася у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ.

Заняття на тему «Дослідження структурно-механічних характеристик різних структуроутворювачів» було проведене особисто завідувачем лабораторії, старшим науковим співробітником Андрієм Мариніним, який познайомив студентів із наявним обладнанням, розповів про основні принципи роботи реометра Kinexus pro+ та показники, що можна визначити за його допомогою.

Здобувачами було досліджено залежність в’язкості 1% розчинів кислотно-модифікованого крохмалю, карбоксиметилцелюлози та камеді рожкового дерева в інтервалі широкого діапазону температур 20-70 С.

Колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, гарантка програми і здобувачі освіти висловлюють щиру подяку завідувачу лабораторії Андрію Мариніну за сприяння та допомогу у процесі формування компетентностей сучасного хіміка-технолога та підготовці висококваліфікованих фахівців у галузі хімічних технологій та інженерії, а також за цікаве і важливе заняття!

Опублікований: 25-03-2025
Читайте також:
В історію і сучасність українського парламентаризму занурилися викладачі університету

Науково-педагогічні працівники університету побували на екскурсії сесійним будинком Верховної Ради України. Під час візиту викладачі дізналися історію українського парламентаризму і сесійного будинку, інформацію про роботу законодавчого органу держави, побували у кулуарах першого і другого поверху, прес-центрі, сесійній залі, де ухвалюють законопр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В історію і сучасність українського парламентаризму занурилися викладачі університету 12 листопада 2021

Практичні заняття, що розширюють професійний кругозір здобувачів

Магістранти освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів» в рамках дисципліни «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують пізнавати унікальні технології хлібопечення різних країн світу. Черговим об’єктом вивчення стала традиційна ізраїльська хала. Хала – єврейський святков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні заняття, що розширюють професійний кругозір здобувачів 12 травня 2025

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи

16 червня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти у формі атестаційного екзамену із застосуванням дистанційних технологій. Під час відеоконференції на платформі Zoom тепло привітали і побажали успіху здобувачам 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» декан факультету готель...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи 17 червня 2020

Як перетворити хобі на міжнародний бізнес дізнались управлінці персоналом

Управлінці персоналом початкових курсів Навчально-наукового інституту економіки і управління побували на зустрічі з Оленою Мисник – дизайнером, засновницею хендмейд брендів «Медова Шафа», «myBOOKmark» та однією з героїнь проекту про молодих підприємців «Створюй в Україні». Модератором зустрічі виступила молодіжна громадська організація East-West Bu...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як перетворити хобі на міжнародний бізнес дізнались управлінці персоналом 08 лютого 2017