Н У Х Т

Передостанній рубіж долають бакалаври

06 червня 2022

Передостанній рубіж долають бакалаври

Добігає кінця важливий період життя наших здобувачів освіти. І хоча це лише завершення навчання у бакалавраті, і хтось прийме відповідальне рішення продовжити навчання в магістратурі, частина нинішніх здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології покине рідне для них за стільки років місце і продовжить своє життя вже на ниві праці. Основні періоди захисту ще попереду, а поки що кожен із них подолав передостанній рубіж – попередній захист кваліфікаційних робіт.

Цього року участь у процедурі попереднього захисту брали майже всі викладачі кафедри. Однак із результатами захисту всіх присутніх ознайомили завідувач кафедри, д.т.н. Віктор Стабніков, доцентка кафедри Вікторія Красінько та асистент кафедри і секретар майбутньої Екзаменаційної комісії Віктор Удимович. Віктор Стабніков і Вікторія Красінько довели до відома здобувачів усі помилки та зауваження, які виявила комісія, шляхи і способи виправлення помилок. Віктор Удимович зі своєї сторони розповів, як саме буде відбуватися публічний захист кваліфікаційних робіт, принципи оформлення як кваліфікаційної роботи, так і супровідних документів без яких неможливо отримати допуск до захисту кваліфікаційних робіт, а також результати попередньої перевірки кваліфікаційних робіт на рівень унікальності (академічний плагіат).

Здобувачі також ставили питання – щодо проведення процедури, регламенту роботи, можливості долучатися до своїх колег аби їх підтримати в такий важливий момент життя, а також щодо особливостей цьогорічної процедури вступу на навчання до магістратури. На останнє питання доволі вичерпно відповів завідувач кафедри Віктор Стабніков.

Бажаємо нашим ще не так давно першокурсникам, а вже сьогодні майже випускникам, успіху у вдосконаленні своїх кваліфікаційних робіт та їх успішного захисту! 

Опублікований: 06-06-2022
Читайте також:
У церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021» взяли участь першокурсники спеціальності «Туризм»

Першокурсники спеціальності «Туризм» долучилися до цікавого заходу у професійному гастрономічному туризмі – церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021». На кожну номінацію були номіновані дуже гідні і яскраві учасники. А в деяких категоріях була неабияка конкуренція, за що подяка експертам і самономінантам. Допомагаючи організаторам у заб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021» взяли участь першокурсники спеціальності «Туризм» 01 червня 2021

Освоєння нюансів фаху у фармацевтичній компанії «Дарниця»

Карантин зупинив багато сфер людської діяльності, але не фармацевтичні виробництва та студентів-магістрантів 2-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології, які весь період літніх канікул чекали початку їхньої переддипломної практики на них. Тож уже 1 вересня магістранти Сергій Вискірко, Микита Іванов та Віталій Гриненко вирушили на очіку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння нюансів фаху у фармацевтичній компанії «Дарниця» 12 жовтня 2020

Відбувся другий осінній День відкритих дверей НУХТ

30 листопада університет знову гостинно розчинив двері перед майбутніми вступниками – відбувся другий осінній День відкритих дверей. Сьогодні у НУХТ, як зазвичай у такі дні, було людно і гамірно – тільки студентів старших курсів коледжів із усієї України приїхало понад 400! А ще школярі, їх батьки й друзі. В нашому університеті раді всім, тож готув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся другий осінній День відкритих дверей НУХТ 30 листопада 2019

До захисту гастрономічної спадщини України долучаються науковці кафедри туристичного та готельного бізнесу

5 листопада 2021 р. кафедра туристичного та готельного бізнесу взяла участь у Всеукраїнській конференції «Засади науково-практичного супроводу захисту гастрономічної спадщини України як складової НКС». Захід об’єднав колег із різних закладів вищої освіти для обговорення шляхів інтеграції в навчальні програми ЗВО уніфікованої (відповідно до європей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту гастрономічної спадщини України долучаються науковці кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 листопада 2021