Н У Х Т

Передостанній рубіж долають бакалаври

06 червня 2022

Передостанній рубіж долають бакалаври

Добігає кінця важливий період життя наших здобувачів освіти. І хоча це лише завершення навчання у бакалавраті, і хтось прийме відповідальне рішення продовжити навчання в магістратурі, частина нинішніх здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології покине рідне для них за стільки років місце і продовжить своє життя вже на ниві праці. Основні періоди захисту ще попереду, а поки що кожен із них подолав передостанній рубіж – попередній захист кваліфікаційних робіт.

Цього року участь у процедурі попереднього захисту брали майже всі викладачі кафедри. Однак із результатами захисту всіх присутніх ознайомили завідувач кафедри, д.т.н. Віктор Стабніков, доцентка кафедри Вікторія Красінько та асистент кафедри і секретар майбутньої Екзаменаційної комісії Віктор Удимович. Віктор Стабніков і Вікторія Красінько довели до відома здобувачів усі помилки та зауваження, які виявила комісія, шляхи і способи виправлення помилок. Віктор Удимович зі своєї сторони розповів, як саме буде відбуватися публічний захист кваліфікаційних робіт, принципи оформлення як кваліфікаційної роботи, так і супровідних документів без яких неможливо отримати допуск до захисту кваліфікаційних робіт, а також результати попередньої перевірки кваліфікаційних робіт на рівень унікальності (академічний плагіат).

Здобувачі також ставили питання – щодо проведення процедури, регламенту роботи, можливості долучатися до своїх колег аби їх підтримати в такий важливий момент життя, а також щодо особливостей цьогорічної процедури вступу на навчання до магістратури. На останнє питання доволі вичерпно відповів завідувач кафедри Віктор Стабніков.

Бажаємо нашим ще не так давно першокурсникам, а вже сьогодні майже випускникам, успіху у вдосконаленні своїх кваліфікаційних робіт та їх успішного захисту! 

Опублікований: 06-06-2022
Читайте також:
У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Минулого тижня студенти 4 курсу разом із викладачами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряною Романовою, Оленою Циганковою та Романом Мукоїдом у рамках проведення практичних занять відвідали Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв WORLDFOOD UKRAINE 2018. WORLDFOOD UKRAINE – це майданчик для ділових зустрічей і пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 жовтня 2018

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова

20 вересня в Обухівському районному центрі культури та дозвілля відбувся Ярмарок професій для учнівської молоді випускних класів. Наш університет – завжди активно долучається до таких заходів. Цього разу він був представлений фахівцями кількох кафедр, зокрема кафедри експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова 21 вересня 2018

Докладно про інжиніринг – ліцеїстам Ізяславської громади

Продовжуючи профорієнтаційну роботу у 2025 році, доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Роман Якобчук разом із першокурсницею Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Анастасією Костюк, яка навчається за освітньою програмою «Психологія бізнесу та управління» (спеціальність 05...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Докладно про інжиніринг – ліцеїстам Ізяславської громади 04 лютого 2025

«Мова» агрономії важлива для біотехнолога

«Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина», – цей вислів актуальний не лише для вивчення мов, а і для природничих, і для технічних спеціальностей, адже, незважаючи на те, що такі науки як фізика, хімія, біологія будуються на одній системі закономірностей і перетікають одна в одну, вчені, що працюють в цих науках, досить часто користуються дос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Мова» агрономії важлива для біотехнолога 31 жовтня 2023