Н У Х Т

Викладачі випускових кафедр долучаються до роботи Екзаменаційних комісій у філіях університету

18 лютого 2021

Викладачі випускових кафедр долучаються до роботи Екзаменаційних комісій у філіях університету

Тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання. І не лише в університеті, але й у його відокремлених структурних підрозділах.

17 лютого такий захист відбувся у Сумській філії НУХТ, де свої проєкти представили студенти, які навчаються за освітнім ступенем «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології та інженерія».

До складу Екзаменаційної комісії увійшли і провідні викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса і професор Валерій Махинько.

У представлених на розсуд комісії кваліфікаційних роботах були проєкти як нових підприємств, так і технічне переоснащення чи реконструкція вже існуючих хлібокомбінатів, кондитерських і харчоконцентратних цехів і заводів. Основна увага здобувачів була звернена на розширення асортименту зі впровадженням виробів оздоровчо-профілактичного призначення, а також встановлення нового високопродуктивного і енергоощадного обладнання.

На всі запитання членів ЕК студенти дали ґрунтовні відповіді, за що отримали високі оцінки і запрошення продовжити навчання для здобуття освітнього ступеня «магістр» уже безпосередньо в Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 18-02-2021
Читайте також:
Відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів»

16-17 листопада в університеті відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів», організована кафедрами фінансів та обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління. Конференція працювала в онлайн-форматі. Попри складні умови, воєнний стан і повітряні тривоги оргком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів» 20 листопада 2023

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». У своїх доповідях студенти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» довели актуальність і практичну значимість проектів та розкрили суть запропонованих технічних рішень. Після надан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр» 20 червня 2018

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Пандемія вірусу Coronavirus (COVID-19) – це глобальна проблема усього людства, тому і питання протистояння розповсюдженню і захисту стосується усіх країн світу.  Окрім загрози для здоров’я населення, економічного та соціального занепаду, пандемія загрожує життєдіяльності та добробуту мільйонів людей. Міжнародна організація праці (International Labo...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 06 квітня 2020

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Барвники для втамування спраги: натуральні барвники для пива та напоїв із низьким вмістом алкоголю» («Thirst Quenching Colors: Natural Colors for Beer & Low-ABV Beverages») від Beverage Industry. Спікери вебінару – фахівці із розроблення барвників і харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі 12 жовтня 2023