Н У Х Т

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах НУХТ

17 червня 2024

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах НУХТ

14 червня 2024 року здобувачі заочної форми навчання відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» склали державний кваліфікаційний екзамен.

Роботу державної кваліфікаційної комісії з прийняття іспиту на технологічному відділенні спеціальності 181 «Харчові технології», очолила доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції університету Людмила Мамченко.

У заключному виступі викладачка привітала здобувачів із успішним завершенням фахової передвищої освіти і отриманням освітнього ступеня «Молодший бакалавр» і відзначила, що на тлі нічних російських повітряних атак, здобувачі продемонстрували стійкість духу, витримку і вміння працювати під тиском. У цілому високі позитивні оцінки засвідчили глибину знань нових дипломованих фахівців, а також високий професійний рівень всього трудового колективу коледжу, його спроможність забезпечувати навчальний процес відповідно до сучасних стандартів і вимог.

Голова ДЕК наголосила, що на окрему увагу заслуговує підтвердження усвідомленого вибору професії та відданість справі молодих спеціалістів і закликала випускників коледжу до подальшого постійного удосконалення майстерності, підвищення рівня професійних знань.

Людмила Мамченко запросила випускників на День вступника НУХТ, що відбудеться 21 червня 2024 р., де вони матимуть можливість отримати вичерпну інформацію щодо умов вступу й навчання за скороченою формою для отримання повної вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології харчування». Викладачка акцентувала увагу випускників, що освітні програми НУХТ відповідають високим національним та іноземним стандартам і забезпечують високу конкурентоспроможність спеціалістів на ринку праці.

Опублікований: 17-06-2024
Читайте також:
Фідбек від наукового гуртка «HR-майстерня»!

На виконання листа МОН України від 30 січня 2023 року № 21/08-118 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» в університеті відбувся перший тур цього конкурсу. Не залишилися осторонь цієї події і здобувачі вищої освіти освітнього-професійної програми «Менеджме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фідбек від наукового гуртка «HR-майстерня»! 17 квітня 2023

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проректором з науково-педагогічної та виховної роботи Ларисою Арсеньєвою. Авторський курс від кафедри готельно-ресторанної справи, координований менеджером програми, доцентом Тетяною Сильчук, був розроблений для розширен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 20 грудня 2018

Вітаємо переможців першого етапу студентської олімпіади з хімії!

Досвід проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а участь в олімпіадах – статус самих здобувачів освіти, майбутніх фахівців і вчених, дозволяє вдосконалити та випробувати набуті навички. На жаль, через воєнний стан в Україні проведення всеукраїнських студентських олімпіад було призупинено. Нарешті, після дворічної перер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців першого етапу студентської олімпіади з хімії! 28 лютого 2024

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології

Магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Юлія Гайдук взяла участь у головному заході, присвяченому проблемам харчування, – XII науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні аспекти раціонального харчування», що працювала 14-15 травня 2019 року в Києві. Органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології 20 травня 2019