Н У Х Т

Викладачі підвищують кваліфікацію на міжнародних тренінгових програмах

13 травня 2024

Викладачі підвищують кваліфікацію на міжнародних тренінгових програмах

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва успішно завершила онлайн-навчання в рамках тренінгової програми «Диверсифікація сільської економіки через мережу громадських консультаційних центрів туризму».

Програма була створена та реалізована Академією сільського розвитку ГО «Спілка сільського зеленого туризму України» за підтримки Естонського центру міжнародного розвитку, Талліннського університету та Естонської асоціації сільського туризму. Її мета –  підвищити кваліфікацію учасників у сфері диверсифікації сільської економіки через розвиток туристичної інфраструктури.

Протягом двох днів учасники заходу слухали виступи естонських експертів з питань розвитку сільського туризму, розглядали сучасні кейси реальних практик естонських власників зелених садиб і директорів туристичних підприємств. Досліджували особливості міжнародного співробітництва в сільському туризмі, його можливості та виклики для України, розвиток туристичних послуг у співпраці різних поколінь і співпраці з конкурентами, управління якістю послугами у сільському туризмі.

Цікавими були і виступи тренерів Академії сільського розвитку, які порушували питання особливості міжкультурної комунікації та ведення переговорів зі стейкхолдерами у сфері туризму; оподаткування в сфері гостинності; сталості у сфері зеленого туризму; практику створення інклюзивного полікультурного туристичного об’єкту у депресивному селі.

Усі доповіді, обговорення та ідеї не лише збагатили онлайн-навчання, але й зробили його дійсно важливим і цікавим. Спікери продемонстрували глибокі знання, професійну компетентність і бажання співпрацювати для досягнення спільних цілей.

Опублікований: 13-05-2024
Читайте також:
TIME TO GO!

Мабуть усім знайомі такі ігри, як шашки та шахи. Але існує настільна гра, яка виникла набагато раніше за них. Гра, за якою проводили час імператори та найвищі чиновники стародавнього Китаю, за допомогою якої вирішувалися ключові воєнні конфлікти у феодальній Японії, яка слугувала тренуванням для військових стратегів, на полі для якої розроблялися п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

TIME TO GO! 22 лютого 2022

Строки подання щорічної звітності з наукової діяльності переносяться

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України Міністерство освіти і науки інформує про перенесення строків подання щорічної звітності. Зокрема, перенесено строки подання звітності щодо: - напрямів використання коштів, одержаних у результаті трансферу технологій, створених за рахунок коштів державного бюджету, затвердженого по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Строки подання щорічної звітності з наукової діяльності переносяться 11 березня 2022

Літнє міжнародне фахове стажування наших здобувачів освіти

Міжнародне стажування є сучасною та ефективною формою підготовки майбутніх фахівців у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Виробництво харчової продукції» вже вдруге проходять літнє міжнародне фахове стажування в Республіці Болгарія у готельно-ресторанному к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літнє міжнародне фахове стажування наших здобувачів освіти 13 липня 2021

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі

На початку вересня столиця України зібрала чимало фахівців кондитерської галузі та зацікавлених осіб у рамках щорічної конференції «Кондитерський бізнес», організованої за ініціативи Marko Pack Agency та генеральних партерів заходу – компаній «ІТАК» і «Есаром Юкрейн». Не залишилися осторонь цієї події і викладачі кафедри технології хлібопекарських...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі 11 вересня 2025