Н У Х Т

Викладачі підвищують кваліфікацію на міжнародних тренінгових програмах

13 травня 2024

Викладачі підвищують кваліфікацію на міжнародних тренінгових програмах

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва успішно завершила онлайн-навчання в рамках тренінгової програми «Диверсифікація сільської економіки через мережу громадських консультаційних центрів туризму».

Програма була створена та реалізована Академією сільського розвитку ГО «Спілка сільського зеленого туризму України» за підтримки Естонського центру міжнародного розвитку, Талліннського університету та Естонської асоціації сільського туризму. Її мета –  підвищити кваліфікацію учасників у сфері диверсифікації сільської економіки через розвиток туристичної інфраструктури.

Протягом двох днів учасники заходу слухали виступи естонських експертів з питань розвитку сільського туризму, розглядали сучасні кейси реальних практик естонських власників зелених садиб і директорів туристичних підприємств. Досліджували особливості міжнародного співробітництва в сільському туризмі, його можливості та виклики для України, розвиток туристичних послуг у співпраці різних поколінь і співпраці з конкурентами, управління якістю послугами у сільському туризмі.

Цікавими були і виступи тренерів Академії сільського розвитку, які порушували питання особливості міжкультурної комунікації та ведення переговорів зі стейкхолдерами у сфері туризму; оподаткування в сфері гостинності; сталості у сфері зеленого туризму; практику створення інклюзивного полікультурного туристичного об’єкту у депресивному селі.

Усі доповіді, обговорення та ідеї не лише збагатили онлайн-навчання, але й зробили його дійсно важливим і цікавим. Спікери продемонстрували глибокі знання, професійну компетентність і бажання співпрацювати для досягнення спільних цілей.

Опублікований: 13-05-2024
Читайте також:
Продовжують популяризувати освітні програми підготовки бакалаврів і магістрів фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Другий день виставки «Промисловий холод-2020» для фахівців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшов не менш плідно та цікаво, ніж попередній. Відвідувачі експозиції нашої кафедри активно цікавилися підготовкою і підвищенням кваліфікації спеціалістів для галузі, а також навчальною літературою, виданою викладачами НУХТ. Нагадаємо, що с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують популяризувати освітні програми підготовки бакалаврів і магістрів фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 24 вересня 2020

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації міжнародної практики для здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. З 1 вересня студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» приступили до проходження виробничої практики у кращих готельних підприємствах морського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії 21 вересня 2021

Весняний марафон профорієнтацій

Триває просвітницько-профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології. Цього разу команда кафедри у складі асистентки Ірини Ковшар і другокурсниці Анастасії Бондарук відвідала київську школу №127. Хто краще розповість про спеціальність, як не її випускник? Тож Ірина Ковшар, що тільки-но закінчила магістратуру за спеціальністю 162 «Б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняний марафон профорієнтацій 20 березня 2024

Гостьова лекція від стейкхолдерки для здобувачів ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Важливим аспектом підготовки висококваліфікованих фахівців у нашому університеті є залучення до аудиторних занять професіоналів-практиків та експертів галузі. Підготовка здобувачів освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» до самостійної професіональної діяльності на підприємствах харчової промисловості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від стейкхолдерки для здобувачів ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 29 вересня 2022