Н У Х Т

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів

11 листопада 2022

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів

У листопаді 2022 року викладачами кафедри експертизи харчових продуктів продовжена вже стала практика проведення сертифікатних освітніх професійних програм.

Зокрема розпочалися заняття за традиційною, знаною поміж студентства та виробничників програмою «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості». Програма орієнтована на вивчення законодавчих вимог впровадження принципів НАССР на підприємствах харчової промисловості, аналізу ризиків і послідовності впровадження системи управління безпечністю на виробничих потужностях операторів ринку, організації простежуваності, поводження із відходами та аудит системи, запровадження заходів протидії харчовому шахрайству та біотероризму, вимог міжнародних стандартів FSSC 22000, IFS Food, BRCGS Food.

Новаторським трендом у всіх сферах діяльності прогресивного суспільства є використання як окремих елементів антикризового менеджменту, так і системи операційного вдосконалення загалом. Результатом запровадження заходів Lean-виробництва у бізнес-процесах є скорочення непотрібних витрат і втрат, швидке досягнення відчутного позитивного економічного ефекту та високого рівня конкурентоспроможності підприємства, формування прихильності до продукції та впізнаваності бренду з еталонними характеристиками якості. Розробленню заходів операційного вдосконалення та безпосередньо практичні кейси з пошуку та уникнення втрат представлені у вперше започаткованій на кафедрі сертифікатній програмі «Lean-виробництво харчової продукції».

Висока зацікавленість учасників обумовлена не лише актуальними питаннями сьогодення, а і специфікою організації програм – налагодження конструктивного діалогу між прогресивним студентством, провідними викладачами університету, потужними практиками бізнесу та галузевих організацій, висококваліфікованими фахівцями у сфері систем управління та Lean-виробництва. Проведення зустрічей у межах програм є новим етапом обміну досвідом до розвитку та актуалізації отриманих знань і навичок усіх учасників.

Опублікований: 11-11-2022
Читайте також:
Оригінальні творчі підходи – фішка цьогорічних магістрантів

На кафедрі машині апаратів харчових і фармацевтичних виробництв тривають онлайн-захисти магістерських робіт. Магістрантів із цією знаковою подією вітає завідувач кафедри, професор Олександр Гавва. Блискучий захист першого дня (3 здобувачі отримали оцінку «відмінно») магістрів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», освітньої програми «Інжині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оригінальні творчі підходи – фішка цьогорічних магістрантів 16 лютого 2021

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

Колектив університету продовжує впевнено втілювати стратегію партнерства з лідерами ресторанної та готельної індустрії, відкриваючи для студентів нові професійні горизонти та впроваджуючи інноваційні освітні формати. Цього тижня  підписано дві нові угоди про співпрацю – з «Essen Catering» (директор – Дмитро Руденко) та за ініціативи директорки з п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом 13 червня 2025

Дарунок дев’яти муз – учасникам розмовного клубу

Засідання розмовних клубів (Speaking Clubs) стали доброю традицією на кафедрі іноземних мов професійного спрямування. І це не дивина, адже студенти нашого навчального закладу не лише вирізняються особливою зацікавленістю у профільних питаннях своєї майбутньої діяльності, а й із великою пошаною ставляться до сучасних проблем культури, освіти, науки,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дарунок дев’яти муз – учасникам розмовного клубу 24 жовтня 2022

Для чого потрібний брендинг територій дізналися четвертокурсники

Четвертокурсники освітньо-професійної програми «Туризм» у межах опанування обов’язкової дисципліни «Маркетинг у туризмі» долучилися до онлайн-лекції з експертом «Територіальний та туристичний брендинг», організованої Київським національним університетом імені Вадима Гетьмана. Лектор – Дмитро Буланов, креативний і дизайн-директор Bulanov büro, кура...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для чого потрібний брендинг територій дізналися четвертокурсники 19 листопада 2025