Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи постійно йдуть у ногу з часом, слідкують за ключовими трендами в сфері HoReCa та удосконалюють рівень професійної компетентності. Тож, вони не могли не долучитися до головної події, яка об’єднує тих, хто розвиває вітчизняний ресторанний бізнес – зіркових рестораторів, управлінців, топ-експертів, бізнес-стратегів, постачальників, крафтових виробників. Всеукраїнський ресторанний саміт відвідали професорка Тетяна Сильчук, доценти Олена Шидловська, Ольга Пушка і Олег Бортнічук.
Спікерка Марія Адоніна розповіла про товарну франшизу vs. власну мережу: що вигідніше в 2025 році й навела реальні цифри та проаналізувала ризики. Уляна Гладій розкрила питання щодо реалій ресторанного ринку праці та як зібрати команду мрії. Дмитро Бонеско висвітлив, як зробити ресторани в готелях точкою тяжіння не лише для гостей готелю.
Євген Клопотенко дав інтерв’ю на тему «USP, KPI, Labor cost, галушки, борщ і пироги. Як поєднуються креативність і системність в одній людині». Михайло Селецький розповів про нову суперсилу від Expirenza для закладу ресторанного господарства у 2025 році.
У межах заходу відбулася панельна дискусія «Вино в дії: Як збільшити продажі та перетворити винну карту на прибутковий актив» за участю Олега Кравченка, Аліни Пухальської та Гліба Кошелєва.
Ростислав Черніков і Святослав Димко розповіли про особливості доставки, а Анастасія Кириленко – про АІ-персонаж як дзеркало гостя.
Завершальний спікер Євген Комаров розкрив юридичні аспекти виробництва крафтових напоїв і нюанси продажу коктейлів.
Захід надав можливість нашим викладачам дізнатися безліч практичних кейсів, відповідних умовам сьогодення, отримати цінні знання й ефективні інструменти, а також розширити коло партнерів для співпраці.