Н У Х Т

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на Всеукраїнському ресторанному саміті

28 квітня 2025

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на Всеукраїнському ресторанному саміті

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи постійно йдуть у ногу з часом, слідкують за ключовими трендами в сфері HoReCa та удосконалюють рівень професійної компетентності. Тож, вони не могли не долучитися до головної події, яка об’єднує тих, хто розвиває вітчизняний ресторанний бізнес – зіркових рестораторів, управлінців, топ-експертів, бізнес-стратегів, постачальників, крафтових виробників. Всеукраїнський ресторанний саміт відвідали професорка Тетяна Сильчук, доценти Олена Шидловська, Ольга Пушка і Олег Бортнічук.

Спікерка Марія Адоніна розповіла про товарну франшизу vs. власну мережу: що вигідніше в 2025 році й навела реальні цифри та проаналізувала ризики. Уляна Гладій розкрила питання щодо реалій ресторанного ринку праці та як зібрати команду мрії. Дмитро Бонеско висвітлив, як зробити ресторани в готелях точкою тяжіння не лише для гостей готелю.

Євген Клопотенко дав інтерв’ю на тему «USP, KPI, Labor cost, галушки, борщ і пироги. Як поєднуються креативність і системність в одній людині». Михайло Селецький розповів про нову суперсилу від Expirenza для закладу ресторанного господарства у 2025 році.

У межах заходу відбулася панельна дискусія «Вино в дії: Як збільшити продажі та перетворити винну карту на прибутковий актив» за участю Олега Кравченка, Аліни Пухальської та Гліба Кошелєва.

Ростислав Черніков і Святослав Димко розповіли про особливості доставки, а Анастасія Кириленко – про АІ-персонаж як дзеркало гостя.

Завершальний спікер Євген Комаров розкрив юридичні аспекти виробництва крафтових напоїв і нюанси продажу коктейлів.

Захід надав можливість нашим викладачам дізнатися безліч практичних кейсів, відповідних умовам сьогодення, отримати цінні знання й ефективні інструменти, а також розширити коло партнерів для співпраці.

Опублікований: 28-04-2025
Читайте також:
Презентація творчих здобутків педагогів навчально-наукового комплексу університету

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася виставка-презентація творчих здобутків педагогів. Розпочали з цікавого заходу – кондитерського марафону з оздоблення пряників передноворічної тематики, у якому взяли участь викладачі та майстри виробничого навчання, кожний із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація творчих здобутків педагогів навчально-наукового комплексу університету 16 грудня 2021

Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» протягом двох днів разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи, доцентами Оксаною Арпуль, Максимом Полумбриком та асистентом Анастасією Спільчук мали можливість ознайомитись із особливостями сервісу та організацією внутрішньої структури функціонування готелю «VitaPark Бори...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 березня 2019

На гостину до Смілянськго коледжу харчових технологій НУХТ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся черговий День відкритих дверей, на який з’їхалися школярі Сміли, Смілянського та Черкаського районів. «Відігрівали» гостей кавою та смаколиками, також була запропонована насичена програма зустрічі. Директор коледжу Олександр Хоменко розповів про перспективи та плани розвитку навчального закл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На гостину до Смілянськго коледжу харчових технологій НУХТ 10 грудня 2018

Німецьке стажування done

Повертаються з німецького стажування та готові ділитися новим досвідом і позитивними емоціями студентки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Ольга Романюк, Євгенія Бабенко, Дар'я Гусакова і Вікторія Карпенко. Разом із групою німецьких студентів вони навчалися і проходили стажування у Берлінському університеті при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Німецьке стажування done 27 лютого 2024