Н У Х Т

На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів

11 квітня 2019

На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів

10 квітня старший викладач кафедри технології молока і молочних продуктів Ульяна Кузьмик і асистент кафедри Ігор Устименко разом зі студентами групи МО-4-19ск відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки «IFFIP».

У рамках міжнародного заходу студенти-бакалаври ознайомилися з експозиціями 250 компаній, на яких були представлені: молочна продукція (морозиво, згущені молочні консерви, сири тверді, сири м’які, сири плавлені, сири з пліснявою, напої на основі питного молока, кефір, йогурти тощо); харчові добавки та інгредієнти для молочної промисловості - ароматизатори, стабілізаційні та емульгуючі системи, структуроутворювачі, консерванти; обладнання для виробництва та фасування продуктів харчування; бізнес-програми для якісного функціонування підприємств різних напрямків харчової промисловості - автоматизація виробництва, логістика, гігієна та ін.; різноманітні види упаковки (з плівки, пластику, картону) для харчових, зокрема молочних продуктів; обладнання та технології для виробництва упаковки; сировина для виробництва упаковки.

У ході ознайомлення із представленим спектром, студенти та викладачі поспілкувалися з колегами для набуття міжнародного досвіду.

Також, цікавим і корисним для студентів стало відвідування майстер-класу від всесвітньо відомого кондитера Себастьена Оде, на якому майбутні фахівці галузі дізналися багато нового і як технологи харчової промисловості, і як споживачі.

Отримані під час форуму «IFFIP» нові знання, в подальшому будуть застосовуватися студентами під час виконання кваліфікаційних робіт за освітнім ступенем «Бакалавр».

Опублікований: 11-04-2019
Читайте також:
Профспілка працівників освіти і науки наполягає на виконанні норм Закону «Про освіту» щодо підвищення зарплат педагогів

Профспілка працівників освіти і науки наполягає на необхідності забезпечення виконання норм Закону «Про освіту» щодо встановлення посадового окладу педагогічного працівника найнижчої кваліфікаційної категорії в розмірі 3 мінімальних заробітних плат і підвищення його не менше ніж на 10% за кожною наступною кваліфікаційною категорією. Відповідне зве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профспілка працівників освіти і науки наполягає на виконанні норм Закону «Про освіту» щодо підвищення зарплат педагогів 30 липня 2020

Учасникам НМТ розіслані SMS-повідомлення з даними для входу до інформаційної сторінки

9 травня 2022 року Український центр оцінювання якості освіти спільно з Національним центром оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій і мобільними операторами Kyivstar, Vodafone Україна, Lifecell надіслав майже 400 тисяч SMS-повідомлень потенційним учасникам національного мультипредметного тесту (НМТ). Наголошуємо, майбутні учасни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасникам НМТ розіслані SMS-повідомлення з даними для входу до інформаційної сторінки 10 травня 2022

У практичній реалізації вимог нових національних нормативно-правових актів і нових версій міжнародних стандартів допомагають виробничникам наші фахівці

Науково-педагогічний колектив кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провів шість виїзних навчально-консультаційних семінарів для керівників і фахівців провідних харчових підприємств м. Одеса: ПрАТ «ВО Одеський консервний завод», ПрАТ «Одесавинпром», ТОВ «Одеський хліб» і ПрАТ «Одеський коньячний зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У практичній реалізації вимог нових національних нормативно-правових актів і нових версій міжнародних стандартів допомагають виробничникам наші фахівці 08 липня 2019

Перший випуск бакалаврів освітньої програми «Менеджмент персоналу»

19 червня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту успішно завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу». Здобувачі продемонстрували результати виконаних кваліфікаційних робіт якісними творчими презентаціями, змістовни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випуск бакалаврів освітньої програми «Менеджмент персоналу» 20 червня 2023