Н У Х Т

Жваве обговорення і дискусія на попередньому розгляді дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

26 січня 2021

Жваве обговорення і дискусія на попередньому розгляді дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго» аспірантки Юлії Сорочинської.  Науковий керівник роботи – професорка Віра Дробот.

Юлія Сорочинська представила результати досліджень технології безглютенового хліба зі суміші крохмалю та борошна сорго. Авторкою запропоновані рецептури з використанням різних композицій добавок структуроутворюючої дії, які забезпечують оптимальні показники якості напівфабрикатів і готових виробів. Актуальними є результати проведених досліджень у напрямі збагачення безглютенового хліба харчовими волокнами, білками та мінеральними речовинами.

Позитивний відгук на дисертаційну роботу надала професорка  кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук, яка відзначила актуальність теми, практичне значення запропонованих технологій та висловила зауваження і побажання щодо наведених результатів досліджень. Із позитивними відгуками та побажаннями виступили  рецензенти, професор кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів Валерій Махинько та доцентка цієї ж кафедри Лариса Михонік.

Тема роботи та представлені результати  досліджень викликали жваве обговорення і дискусію. За результатами відкритого голосування дисертаційна робота рекомендована до розгляду у спеціалізованій вченій раді. Бажаємо успіхів!

Опублікований: 26-01-2021
Читайте також:
На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов

26 лютого 2018 року кафедра іноземних мов професійного спрямування провела І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов. Проведення такої олімпіади вже стало доброю традицією для колективу кафедри, адже дає змогу виявити найсильніших студентів та заохочувати інших до вивчення іноземних мов. До участі у предметних олімпіадах активно долучилися я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов 27 лютого 2018

Традиційний захід напередодні Дня працівників харчової промисловості

Традиційно, напередодні Дня працівників харчової промисловості, що святкується у третю неділю жовтня, в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ проходить тиждень комісії фахових дисциплін технологічного циклу. В рамках тижня сьогодні відбувся відкритий захід «Знайомтесь – технолог!». Метою заходу є знайомство студентів-першокурсників спеціал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний захід напередодні Дня працівників харчової промисловості 16 жовтня 2018

«THOU SHALT NOT STEAL»: тиждень академічної доброчесності на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Правдивість, повага, довіра, відповідальність, справедливість – це не просто складники явища, велично найменованого «Академічною Доброчесністю». Це найвищі чесноти суспільства у будь-який час. Особливо сьогодні, коли активний розвиток наук і технологій зумовлює появу нових і нових трендів – як у природничих і точних, так і у соціальних та гуманітар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«THOU SHALT NOT STEAL»: тиждень академічної доброчесності на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 13 вересня 2023

Година-реквієм «Живе в народі пам’ять про героїв» відбулася у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася година-реквієм «Живе в народі пам’ять про героїв», присвячена шостій річниці подій на Євромайдані та вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Виховний захід провели працівники бібліотеки Алла Паутова та Лариса Скиба. Зворушлива змістовна розповідь про революційні події 2014 року, мужність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Година-реквієм «Живе в народі пам’ять про героїв» відбулася у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 20 лютого 2020