Н У Х Т

У розпалі вступна кампанія-2024 до магістратури

06 серпня 2024

У розпалі вступна кампанія-2024 до магістратури

В університеті триває приймання заяв вступників до магістратури для участі в конкурсному відборі 2024 року.

Наразі лідерами серед уже поданих вступниками заяв є спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» (освітня програма «Інжиніринг харчових виробництв»), 241 «Готельно-ресторанна справа» (освітня програма «Готельна і ресторанна справа»), 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» (освітня програма «Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління»), 162 «Біотехнології та біоінженерія» (освітня програма «Промислова та фармацевтична біотехнологія»), 051 «Економіка» (освітня програма «Економіка підприємства»), 122 «Комп'ютерні науки» (освітня програма «Управління інформацією та аналітика даних»), 073 «Менеджмент» (освітні програми «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Менеджмент персоналу»), 181 «Харчові технології» (освітні програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології продуктів бродіння і виноробства», «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі»), 161 «Хімічні технології та інженерія» (освітня програма «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»).

Заяви від бажаючих здобути освітній ступінь «Магістр» прийматимуться до 18:00 22 серпня.

Оприлюднення рейтингових списків вступників і надання рекомендацій для зарахування за державним замовленням відбудеться не пізніше 24 серпня. Вступники, які отримають рекомендацію до зарахування на бюджет, повинні будуть виконати вимоги до зарахування до 18:00 26 серпня. Накази про зарахування на навчання за державним замовленням будуть підписані ректором Олександром Шевченком 27 серпня.

Тим часом не пізніше 24 серпня будуть оприлюднені рейтингові списки вступників та надані рекомендації для зарахування на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на небюджетні конкурсні пропозиції. Й, починаючи з 28 серпня, розпочнеться оприлюднення рейтингових списків вступників та надання рекомендацій для зарахування на місця за кошти фізичних і юридичних осіб на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції.

Щоб виконати вимоги до зарахування ці категорії вступників матимуть час – на небюджетні конкурсні пропозиці до 15:00 29 серпня, на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції до 10:00 30 серпня. Цього ж дня, 30 серпня, відбудеться зарахування контрактників на навчання, а наступного дня – переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення.

Нагадуємо, вся актуальна й оперативна інформація щодо вступної кампанії розміщена у меню Вступнику - Вступ 2024 сайту університету. Контакти відбіркових комісій інститутів і факультетів НУХТ за посиланням.

Опублікований: 06-08-2024
Читайте також:
Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів

У приміщені виставкового залу ВЦ «АККО Інтернешнл» у рамках 25-ї ювілейної Всеукраїнської акції «Свято пива-2019» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХХII Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного. Захід традиційно проводився  ПрАт «Укрпиво». На конкурс були ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів 05 вересня 2019

Платформа Prometeus – сучасне джерело знань для викладачів

Викладачі кафедри екології та екоменеджменту підвищують професійну майстерність, використовуючи платформу онлайн-курсів Prometheus. Так, доцентки Оксана Салавор і Наталія Бублієнко вивчали курс «Оцінювання шкоди довкіллю від російської агресії», який включав навчання за чотирма модулями: «Технічне оцінювання шкоди, завданої довкіллю російською вій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Платформа Prometeus – сучасне джерело знань для викладачів 15 липня 2024

Практичні поради фахівчині магістрантам

Курс дисципліни «Сучасні технології хлібобулочних та кондитерських виробів спеціального призначення», що викладається для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завершився надихаючою та змістовною гостьовою лекцією. Спікеркою виступила випускниця НУХТ, докторка філософі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради фахівчині магістрантам 26 травня 2025

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

13 грудня 2022 р. на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася міжуніверситетська гостьова онлайн-лекція «Просування українського крафту: практичні рекомендації в нових реаліях». Співвласниця комунікаційної агенції BRPR, засновниця PR Profi Club Марія Медведєва поділилася досвідом роботи з українськими і міжнародними брендами, навела ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 грудня 2022